- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Kızlar birde birşey sorcam ben an itibariyle 20 kilo almışımacaba bundan sonra daha çok alırmıyım? Birde ben sabah kahvaltı yapıyorum 10 gibi sonra öğlen hep geçiştiriyorım anca 8 de yiyebiliyorım akşam.. Yani hiç acıkmıyorum sizdede son haftalar böyle oldumu
Ay daha fazla kilo almak istemiyorum yaValla canım aon 1,5 aya gelene kadar hep ayda bir kilo alarak gittim ben ama o son bi ayda elinde olmuyor ben iki haftada 2 kilo alarak gittim yani bir ayda 3-4 kilo birden almıştım... Bebekten de kaynaklanıyor ama son ay hızlı kilo alıyorsun
yani hamileliğini 2 ya da 3 kilo alarak tamamlamış oldun. eksiler ve artılar birbirini götürünceO mide bulantılar Allah'ımmm kabusumdu benim ben 17 18. haftaya kadar ağzıma günde bi yeşil elmadan başka hiçbişi sürememiştim 24 saat bulanıyordu sürekli çıkarıyordum... 7-8 kilo vermiş olarak geldim 20. haftaya : ) sonra da 9-10 kilo aldım ve gebeliği bitirmiştim...
son ay en az 3 kilo alınıyor . ben de biliyorum. benim de öyle oldu. ben de 10-12 kilo arası aldım 2 bebekte deValla canım aon 1,5 aya gelene kadar hep ayda bir kilo alarak gittim ben ama o son bi ayda elinde olmuyor ben iki haftada 2 kilo alarak gittim yani bir ayda 3-4 kilo birden almıştım... Bebekten de kaynaklanıyor ama son ay hızlı kilo alıyorsun
sen kaç kilo aldın . 33 . haftaya kadarAy daha fazla kilo almak istemiyorum yaiştahımda yok bebiş için yiyorum hep..
ben toplamda 10 kilo aldım.son aylar hatta son 4 hafta çok kilo alınıyor.bebeğin büyüme hızı fazla çünkü.Kızlar birde birşey sorcam ben an itibariyle 20 kilo almışımacaba bundan sonra daha çok alırmıyım? Birde ben sabah kahvaltı yapıyorum 10 gibi sonra öğlen hep geçiştiriyorım anca 8 de yiyebiliyorım akşam.. Yani hiç acıkmıyorum sizdede son haftalar böyle oldumu
Ya benim karin kaslarim zayifmis doktor ole demisti bebegim icerde ne yapiyosa ayna gbi gozukuyodu bide hareket ettikce tenimde yanma oluyidu aci oluyodu o yuzden normal dogumu pek istemedim zorlamadan ikinmadan yirtilma olur diye
evet tokluk hissi demi.11 canım.canım bulantıdan ziyade tokluk,işişkinlik geğirme gibi afedersin.
ama bu aralar fena değil.
canım hayırlısı olsun dediğim gibi bende meral ettim.bakalım 3.ne olacak?
benimde ilkinde 3 aylıkken tahmin etmişti.ama bazen bildiğin gibi
iyi göremiyorlar.yarın artık seninki kesinleşir.
Normaldir canim bebek buyudukce mide kuculuyo yeme ihtiyaci azaliyo ben dogumda 53 den 75 e coktim snra dgum bitti 58 oldum smdi on ay sonra 65Kızlar birde birşey sorcam ben an itibariyle 20 kilo almışımacaba bundan sonra daha çok alırmıyım? Birde ben sabah kahvaltı yapıyorum 10 gibi sonra öğlen hep geçiştiriyorım anca 8 de yiyebiliyorım akşam.. Yani hiç acıkmıyorum sizdede son haftalar böyle oldumu
yok benim olmamıştı.Kızlar birde birşey sorcam ben an itibariyle 20 kilo almışımacaba bundan sonra daha çok alırmıyım? Birde ben sabah kahvaltı yapıyorum 10 gibi sonra öğlen hep geçiştiriyorım anca 8 de yiyebiliyorım akşam.. Yani hiç acıkmıyorum sizdede son haftalar böyle oldumu
yani ilk çocuk gelirken zaten 2. yi düşünmüyor insan.Bilemedim valla ama tek çocuk istedim hep 2 inci çok zor geliyor bana
yani hamileliğini 2 ya da 3 kilo alarak tamamlamış oldun. eksiler ve artılar birbirini götürünce
20 ya 50 ile hamile kaldım dün doktor tarttı 70 çıktısen kaç kilo aldın . 33 . haftaya kadar
canım doğum sonrası seninle aynı olmuşuz. ben de 2 doğum sonrası 57-58 lere düştüm.Normaldir canim bebek buyudukce mide kuculuyo yeme ihtiyaci azaliyo ben dogumda 53 den 75 e coktim snra dgum bitti 58 oldum smdi on ay sonra 65dogumda aldgini verirsin ama onu korumayi bil bnm gbi olma:)
Ay ben çook hareket ediyorum ama 20 kilo aldım yaben toplamda 10 kilo aldım.son aylar hatta son 4 hafta çok kilo alınıyor.bebeğin büyüme hızı fazla çünkü.
yani ye yeme ben hayretler içinde kalıyordum haftalık bir kilo alıyordum.ama haftalık bir kilo alabiliyorsan çok iyi bence
günlük kilo takibi yap,biraz yürüyüşü artır.
olsun olsun . problem değil.20 ya 50 ile hamile kaldım dün doktor tarttı 70 çıktı
Canım ben normalde hiç kilo almayan biriydim hep kilom 50iydi fazla yiyen biri değildim bebekten sonrada çok yemem heraldeNormaldir canim bebek buyudukce mide kuculuyo yeme ihtiyaci azaliyo ben dogumda 53 den 75 e coktim snra dgum bitti 58 oldum smdi on ay sonra 65dogumda aldgini verirsin ama onu korumayi bil bnm gbi olma:)
Ya bulantilarin oldumu bilmiyorum ama ben ilk uc ay bulanti cektim kilo verdim 49 oldum sonra altinci aydan sonra aldim dusun artik 49 dan 74 cok harekrtli olmak biseyi degistrse bende almazdim ama ben cok tuzlu yiyom ve ev isleri yapinca ayakta durmaktan her taraf odem oluyo uzulmeAy ben çook hareket ediyorum ama 20 kilo aldım ya
Öyle yapıyorum canım bende aralarda hep muz fındık falan yiyorum ama yemek yiyesim gelmiyoyok benim olmamıştı.
ben ilk 3 -4 ayı atlattıktan sonra düzelmişti metabolizmam.
sık sık süt içiyordum. meyve yiyordum aralarda. bol da yumurta.
sen ara öğünlerini atlatma.
ceviz , badem , elma ile atıştır mutlaka.
olsun olsun . problem değil.
sonra yine dönersin eski kilona.
bebek doğduktan sonra hemen diyet yapcam diye düşünme sakın. bebek büyüsün iyice.
o zaman . emzirme sıklığı iyice seyreldiği vakit başlarsın diyete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?