Doğum korkusu sardı dört bir yanımı....

Valla canım aon 1,5 aya gelene kadar hep ayda bir kilo alarak gittim ben ama o son bi ayda elinde olmuyor ben iki haftada 2 kilo alarak gittim yani bir ayda 3-4 kilo birden almıştım... Bebekten de kaynaklanıyor ama son ay hızlı kilo alıyorsun

Ay daha fazla kilo almak istemiyorum ya iştahımda yok bebiş için yiyorum hep..

yani hamileliğini 2 ya da 3 kilo alarak tamamlamış oldun. eksiler ve artılar birbirini götürünce

son ay en az 3 kilo alınıyor . ben de biliyorum. benim de öyle oldu. ben de 10-12 kilo arası aldım 2 bebekte de
son ay 3 kilo

ben toplamda 10 kilo aldım.son aylar hatta son 4 hafta çok kilo alınıyor.bebeğin büyüme hızı fazla çünkü.
yani ye yeme ben hayretler içinde kalıyordum haftalık bir kilo alıyordum.ama haftalık bir kilo alabiliyorsan çok iyi bence
günlük kilo takibi yap,biraz yürüyüşü artır.

Ya benim karin kaslarim zayifmis doktor ole demisti bebegim icerde ne yapiyosa ayna gbi gozukuyodu bide hareket ettikce tenimde yanma oluyidu aci oluyodu o yuzden normal dogumu pek istemedim zorlamadan ikinmadan yirtilma olur diye

Bendede dikisler var cok yirtilma oldu ama onlarda isin tuzu biberi okadar sancidan sonra

evet tokluk hissi demi.
kilo almamışsındır sen de dirimcim.
ben şimdi 1 ya da 2 kilo almışımdır.
totomdan pantolon zor geçiyor artık.
38 bedene geçiş yaptım.

Normaldir canim bebek buyudukce mide kuculuyo yeme ihtiyaci azaliyo ben dogumda 53 den 75 e coktim snra dgum bitti 58 oldum smdi on ay sonra 65 dogumda aldgini verirsin ama onu korumayi bil bnm gbi olma:)

yok benim olmamıştı.
ben ilk 3 -4 ayı atlattıktan sonra düzelmişti metabolizmam.
sık sık süt içiyordum. meyve yiyordum aralarda. bol da yumurta.
sen ara öğünlerini atlatma.
ceviz , badem , elma ile atıştır mutlaka.

Bilemedim valla ama tek çocuk istedim hep 2 inci çok zor geliyor bana
yani ilk çocuk gelirken zaten 2. yi düşünmüyor insan.
onu kucağıma alayım da başka bi şey istemem diyorsun.
sonra sonra depreşiyor o şey zaten.

Normaldir canim bebek buyudukce mide kuculuyo yeme ihtiyaci azaliyo ben dogumda 53 den 75 e coktim snra dgum bitti 58 oldum smdi on ay sonra 65 dogumda aldgini verirsin ama onu korumayi bil bnm gbi olma:)
canım doğum sonrası seninle aynı olmuşuz. ben de 2 doğum sonrası 57-58 lere düştüm.
ama malum emziriyoruz ve süt olsun diye hoşaflar , mamalar vs.
çok da dikkat etsen. tatlı ve börek yemesen bile o kilo artıyor.
ben de 62-63 lere çıkmışımdır hep emzirirken
ama bebek 1,5 yaşına geldikten sonra diyete başladım. ve verdim kilolarımı.
eski yaşantıma geri döndüm.

Ay ben çook hareket ediyorum ama 20 kilo aldım ya

20 ya 50 ile hamile kaldım dün doktor tarttı 70 çıktı
olsun olsun . problem değil.
sonra yine dönersin eski kilona.
bebek doğduktan sonra hemen diyet yapcam diye düşünme sakın. bebek büyüsün iyice.
o zaman . emzirme sıklığı iyice seyreldiği vakit başlarsın diyete

Canım ben normalde hiç kilo almayan biriydim hep kilom 50iydi fazla yiyen biri değildim bebekten sonrada çok yemem heralde

Ay ben çook hareket ediyorum ama 20 kilo aldım ya
Ya bulantilarin oldumu bilmiyorum ama ben ilk uc ay bulanti cektim kilo verdim 49 oldum sonra altinci aydan sonra aldim dusun artik 49 dan 74 cok harekrtli olmak biseyi degistrse bende almazdim ama ben cok tuzlu yiyom ve ev isleri yapinca ayakta durmaktan her taraf odem oluyo uzulme

Öyle yapıyorum canım bende aralarda hep muz fındık falan yiyorum ama yemek yiyesim gelmiyo

Sen nasil diyet yaptim mesela bnim hic o konularda ihtiyacim olmadi ama smdi var bide istikrarli degilim pk ole diyetin devamini saglayamm ama aklimda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…