Doğum korkusu!!!

ah ah kasım 12 de doğurdum son hafta 3,5 idim sonuç valla korksanda korkmasanda o bebe geldiği gibi çıkacak ,ve sonuç vallahi bak ben panik ataklıyım öyle korktuğun gibi bir şey yok ..

ikinciyi inşaallah bende öyle doğururum vakti geldiğinde

ilk hamileliğimde 30. haftadan sonra sancılar bende de sıklaşmıştı. Sancılar alttan vuruyordu. Sancıların artması doğuma ve açılmaya hazırlık oluyor. İlk doğumum kolaydı. Normal doğumla oğlumu kucağıma aldım ama şu anki hamileliğimde önceki gibi olmasa da korkum yine var. Ama en çok sezeryan olmak zorunda kalırım diye korkuyorum. Sonuçta normali yaşadığım için normal doğumda ve sonrasında beni bekleyen şeylere hazırlıklıyım. Ama sezeryan için kendimi hiç hazır hissetmiyorum.

Ben de cok korkardim ama normal dogum yaptim. Ustelik suni sanciyla. Sancim geldigi vakit derin derin nefes aldim. Cok iyi geldi bana. Surekli yurudum koridorda. Hep olumlu seyler dusundum. Dogumum da zor olmadi sukur. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ins

göbek kaldı mı peki

Kudüs hurması aldım canım tatlı sevmem hiç ama mecbur yiyeceğim

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar inşallah benim gibi bekleyen tüm hamileler bir ıkınmada kurtuluruz
Benim düşüncem örneğin suyum geldi ya da sancım başladı duşta sıcak suya oturup biraz beklesem açılma hızlanma olur mu sizce çünkü ben hemen hastaneye gitmeyi düşünmüyorum sancılar sıklaşınca giderim diye düşünüyorum
Birde epidural normal doğum yapan yok mu

sezaryan olma ben 15 gün bebeğime bakamadım 20 gün gece gündüz ağrılarım oldu pisikolojim allak bullak olmuştu bak hatırladıkça yine kötü oluyorum

Suyun gelince hemen doktora gitmelisin. Evde vakit gecirme. Epidural de 4 cm acilmadan sonra takilir. Aci duymazsin

ben doğum filan yapmadım da bizim türk kadınları çok seviyor kötü hikayeler anlatmayı. sizin de atrafınızda öyle birileri varsa onları dinlemeyin.

çok klasik olacak ama bu kadar korkulacak bişey olsa kimse ikinci üçüncü çocuğu yapmaz di mi :)

kolay bi doğum diliyorum size

Kesinlikle yapmayın , dimdirek doktora gidin. Zamanında yetisemezseniz bebek havasız kalır 3445678899 sağlık sorunuyla doğar.

Ah ah kötü hikayeleri geç doğumla ilgili terimler bile ürkütücü
Çatı muayenesi
Sancı odası
Sancı odası ne ya işkence odası gibi gelde tırsma yani :))

ben iğneden bile korkan biriyim ve normal doğum yaptım. hamile kalmadan önce ve hamilelikte hep sezeryan olacağımı planladım. zamanla çevremin de bana ısrarlarıyla normali de düşündüm ve suni sancıyla normal doğum yaptım.
herkes yapabildiğine göre sende yapabilirsin. hayırlı kolay doğumlar inşallah..

Okurken bile korkudan nefes almakda zorlanıyorum psikolojik sanırım, evli falanda değilim. Allah yardım eder korkma canım hiç, yani ne kadar telkin etti bu söz bilmiyorum ama samimiyim

cnm bende aynı korkuyorum Allah yardımcımız olsunbenimde şuan bi sorun yok normal doğum yolunda ilerliyor, fakat çok korkuyorumm

Kuzum her kesin agri eşiği farklı çok korkma. Günde yarım saat yürü kolaylık sağlar. En guzeli normal dogum epidural iyi sancıyı kesiyor ama 6 7 ay sirt agrın oluyor ama bazılarında olmuyor yani. Hem bilmediğin bir şey için korkmaman lazım ben kimseye kulak asmadim sende öyle yap bence:) Allah yardimcin olsun hani derler ya bir avazda kurtul. Hem insan bebeği görünce ne agri kalıyor ne sızı o büyülü bir an rüya gibi anlatılamaz :)) Biliyorsan bol bol ayetel kursuyu oku bilmiyorsanda bildiğini oku Allah yardım ediyor balim.:*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…