Sen şuan eminim ki çok kötü mide bulantısı çekiyorsun düşünme bunları daha çok erken senin içinAy ben daha üç aylık hamileyim.ben ne seneryolar kuruyorum kafamda bi bilsen.kan sulandırıcı kullanıyorum.ya doğumda çok kan kaybedersem ya ölürsem diyorum..halbuki yarınımızın garantisimi var dimi.beni tek sakinleştiren şey bi tek ben yaşamıyorum bu korkuyu.
Ha bi de operasyonu seyrettin yani?Benim ödüm patlardı
Şimdi ikinciyi olsa korkmam
Gözümüzde büyütüyoruz bilmediğimiz için
Ben normalden daha çok korktuğum için, sezaryen istedim
15 dk kızımı aldılar, 10 dk beni diktiler 25 dk da odamıza geçtik
Belden iğne vurdular cin gibiydim herşeyi gördüm , önüme set koysalarda yukarıda kocaman lambanın çerçevesine herşey yansıyodu
amin teşekkür ederim :))Gizlifidancim,saglikla kucagina almayi nasip etsin allah
Kafani bunlarla yorma illa normal dogum yapicam diye dusunme, dogum bu son ana kadar hersey degisir kendini hic bir sekil icin hazirlama akisina birak :) normal isteyip sezeryana dönen biri olarak söylüyorum :) epidural+spinal sezeryan oldum rahat ettim
Normal dogumda da epiduralin iyi oldugunu biliyorum ama tabi belli bir acilma olduktan sonra anestezi yapiliyor erken yapildiginda uyusuk oldugun icin ikinman zor olur
Ek olarak ,herkesin vücudu farkli, tepkisi farkli, agri esigi farkli,insallah istedigin gibi olur hersey
Hehe körker sağırlar birbirini ağırlar oldu :) hemde ne mide bulantısı iki günde bir serum yiyorum..bazen doğuma razıyım bi an önce 9ay geçsin diyorum.neyse sen hayırlısı ile doğur , bide ben konu açarım korkuyorum diye :)Sen şuan eminim ki çok kötü mide bulantısı çekiyorsun düşünme bunları daha çok erken senin için
Bende sana teselli verim bari :))
Bende sana yorum yazarım bak ben doğurdum korkma diyeHehe körker sağırlar birbirini ağırlar oldu :) hemde ne mide bulantısı iki günde bir serum yiyorum..bazen doğuma razıyım bi an önce 9ay geçsin diyorum.neyse sen hayırlısı ile doğur , bide ben konu açarım korkuyorum diye :)
Teşekkür ederim :)benim arkadaşım 1 ay önce doğum yaptı
son ay özellik bol yürüyüş yaptı (bunu doktoruna sormadan yapma bazı gebelikler riskli oluyor)
8 aylık kontrolünde doktor dönmemiş hala sezeryan olacak dedi ki 6 aylıktan beridir öyle diyordu
arkadaşım kontrol için çarşamba öğlen gidiyor doktor dönmüş açılma da var normala alıyorum demiş
kız nasıl oldu anlamadım bile biz eşimle şakalaşyorduk tabi sık sık sancı oluyordu ama eşim beni güldürmekle meşguldu yattım 3.kontrolde tamam deyip aldılar beni yarım saat içinde ben çıktım millet çocuğu görmeye gitmişdi :) demişti
hiç keyfini kaçırma Yarabbim bir avazda nasip eylesin
sezaryan olma ben 15 gün bebeğime bakamadım 20 gün gece gündüz ağrılarım oldu pisikolojim allak bullak olmuştu bak hatırladıkça yine kötü oluyorum
sezaryan olma ben 15 gün bebeğime bakamadım 20 gün gece gündüz ağrılarım oldu pisikolojim allak bullak olmuştu bak hatırladıkça yine kötü oluyorum
Aynen bende sezeryan oldum 40. Haftada..Bu sizinle ilgili bir şey. Demek ki size öyle denk gelmiş, korkutmayın kimseyi.
37. haftamda acil sezaryen oldum ve aynı gece kalktım çok şükür 4 yıldır hiç oturmadım.
Üstelik tahmin edemeyeceğiniz kadar fazla ödemle gezdim durdum.
Bunu özendirmek için yazmıyorum bu arada bilinsin.
Her iki doğumunda kendine göre elbet can yakıcı tarafları vardır.
Neticede her ikisinin de sonunda hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alıyoruz.
Bence bunu düşünmek bile yeterli
Evet böyle şanslı annelerde var pırt diye çıkartan
Benim babaannem diyorki doğuracağımı anladığım zaman yere çömelirdim pırt diye çıkardı bebek anlamazdım bile inşallah ona çekmişimdir
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?