Aa siz yiyecekleri tabaga koyup yemek icinmi diyorsunuz plastik tabak diye bende sandim sunum olarak diyorsunuz canim :))Benim Annem uzakta cnm , bebiş gününde gelirse annem de yanımda olur o yapar ama kısmet artık . Kayınvalidem ve eşim yardımcı olucaklar artık ,nekadar olursa, zaten öyle çok abartılı birşeyler yok kafamda.
Ben tülden fiyonk yataklar için , balon , ve masa- ikramlar düşünüyorum.
Fakat plastik tabaklarda sunum yaparsam çok mu kötü olur diye düşünüyorum
Ya kızlar sunum için plastik tabaklaar alsam olur muuu ? Çok şık olmaz biliyorum ama alıcagım ikramları neye koyabilirim ki başka , sizce? Aynalı gümüş tepsiler falan sadece bir gün için almak mantıklı degil .Alternatif birşey bulmam lazım ... hem şık olsun diyorum hem almak istemiyorum. Fikri olan varsa - sevinirimm
Plastik veya kağıt tabakların da çok güzelleri var, renk renk puantiyeli, çok güzel oluyorlar ki zaten hastaneye de porselen götürülmez yani
İnternetten bile satıyorlar. Vaktin olsa kapı süsünü bile kendin yapabilirsin, zor değil ve yapması çok eğlenceli oluyor. Ama herhalde vaktin az kalmış. Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin :)
Su yatak etrafi tullleri nasil yaptiginizi ne lazim nerden almamiz gerekiyo biliyosaniz yardimci olun alip yapayim bende
Herkes bunları kullanıyor. Bence gayet guzeller. Bir de uzerine bebeginin ismiyle etiket yaptırırsin oldu bitti :)
Gelenler için hediye falan düşünüyomusun kolonya olsun kese olsun. Biride acı verme tatlı ver fln ddi. Bir batıl inanç daha öğrenmiş oldumBenimde bulundugum şehirde hiç akrabam yok , oyuzden bende cok misafir gelmesini beklemiyorum hastaneye... takı yastıgım zaten var, bi tek kapı süsümü almaya düşünüyorum , masa ikramları kendim halletmeye düşünüyorum
En iyisi bi tuhafiyeye gidip eline ne gecerse almak devami gelirHafta sonu halledince yazarım ama süsleri görmek için bekliyceksiniz daha bir ay var dogumuma , odamı hazırlayınca burdan resim paylaşırım. Uzun tül alıp dolarım yatagın ayak ucuna bir şekilde yada fiyonk yapmaya çalışırım cnm . Tam olarak ne yapıcam nasıl yapıcam inan bende bilmiyorum , nasıl olursa artık
Gelenler için hediye falan düşünüyomusun kolonya olsun kese olsun. Biride acı verme tatlı ver fln ddi. Bir batıl inanç daha öğrenmiş oldum
Ben kinama yaptirmisdim isimli etiket 100 tanesi 50 kurus canim yani bedava sayilir hic bisey degilEveeeetttbegendim cnm bunlarııııı tesekkur ederiimm. Peki isimli etiketleri nerde yaptıra bilirim birde fiyatı nekadar olur , bilginiz varsa paylaşın kızlar
Herkes bunları kullanıyor. Bence gayet guzeller. Bir de uzerine bebeginin ismiyle etiket yaptırırsin oldu bitti :)
Ben kinama yaptirmisdim isimli etiket 100 tanesi 50 kurus canim yani bedava sayilir hic bisey degil
Hazir dugun nikah sekeri falan yapan cikolatacilar varya canim orda yapiyorlar maatba basiyor bi matbaci yeri biliyorsan direk orayada gidebilirsin sorsanda yardimci olurlarHmmm tmm ,peki nerde yapıyorlaar?
CaniMm bu gönderdigin siteden sen alışveriş yaptın mı ? Güvenilir site mi sence ? Direk burdan mı alsam , of çıkıp dükkandan almak daha mı iyi ? Acıkcası artık uzun zaman ayakta kalmak ta zor geliyor ..
Gittigidiyorda, n11de filan bile oluyor hepsi tabağından etiketine. O sitelere yazsan çıkar. Orası güvenli de oluyor. Satıcı puanı yazıyor, öyle güvenebilirsin de. Kargoyla ayağına kadar geliyor.Sadece magnet olucak cnm , zaten cok gelen olmaz hastaneye . Daha ayrıntılı bir şekilde artık kısmet olursa mevlütte
Canım ben bunları Google gorsellerde arattim. N11.com GittiGidiyor buldumbuldum.com tarzi siteleri daha guvenli buluyorum.
Hazir dugun nikah sekeri falan yapan cikolatacilar varya canim orda yapiyorlar maatba basiyor bi matbaci yeri biliyorsan direk orayada gidebilirsin sorsanda yardimci olurlar
İnsallah bana daha erken ama beceriksizim biraz yavastan baslarsam anca yetistirrimTmm , bu hafta sonu hallederim inş.herşeyi
Gittigidiyorda, n11de filan bile oluyor hepsi tabağından etiketine. O sitelere yazsan çıkar. Orası güvenli de oluyor. Satıcı puanı yazıyor, öyle güvenebilirsin de. Kargoyla ayağına kadar geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?