Doğuma Hazırlık Doğum odasını kendi süsleyenler...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aa siz yiyecekleri tabaga koyup yemek icinmi diyorsunuz plastik tabak diye bende sandim sunum olarak diyorsunuz canim :))

Oyleyse olur karton tabaklar

Herkes bunları kullanıyor. Bence gayet guzeller. Bir de uzerine bebeginin ismiyle etiket yaptırırsin oldu bitti :)

Eklentiler

• Screenshot_2017-06-01-11-44-15-766_com.android.chrome.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_2017-06-01-11-44-41-843_com.android.chrome.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2017-06-01-11-45-15-783_com.android.chrome.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 91

Evet tatlım puantiyeli fln desenleri idare eder.. vaktim yok cnm ,zaten artık ugraşmak ta canım istemiyor acıkcası ,az da zaman var. Zaten odadaki süs ve ikramlık masa fln onlarla ugraşıcam ,onlar yeter bana

Su yatak etrafi tullleri nasil yaptiginizi ne lazim nerden almamiz gerekiyo biliyosaniz yardimci olun alip yapayim bende

Su yatak etrafi tullleri nasil yaptiginizi ne lazim nerden almamiz gerekiyo biliyosaniz yardimci olun alip yapayim bende

Hafta sonu halledince yazarım ama süsleri görmek için bekliyceksiniz daha bir ay var dogumuma , odamı hazırlayınca burdan resim paylaşırım. Uzun tül alıp dolarım yatagın ayak ucuna bir şekilde yada fiyonk yapmaya çalışırım cnm . Tam olarak ne yapıcam nasıl yapıcam inan bende bilmiyorum , nasıl olursa artık

Herkes bunları kullanıyor. Bence gayet guzeller. Bir de uzerine bebeginin ismiyle etiket yaptırırsin oldu bitti :)

Eveeeettt begendim cnm bunlarııııı tesekkur ederiimm. Peki isimli etiketleri nerde yaptıra bilirim birde fiyatı nekadar olur , bilginiz varsa paylaşın kızlar

Gelenler için hediye falan düşünüyomusun kolonya olsun kese olsun. Biride acı verme tatlı ver fln ddi. Bir batıl inanç daha öğrenmiş oldum

En iyisi bi tuhafiyeye gidip eline ne gecerse almak devami gelir

Gelenler için hediye falan düşünüyomusun kolonya olsun kese olsun. Biride acı verme tatlı ver fln ddi. Bir batıl inanç daha öğrenmiş oldum

Sadece magnet olucak cnm , zaten cok gelen olmaz hastaneye . Daha ayrıntılı bir şekilde artık kısmet olursa mevlütte

Eveeeettt begendim cnm bunlarııııı tesekkur ederiimm. Peki isimli etiketleri nerde yaptıra bilirim birde fiyatı nekadar olur , bilginiz varsa paylaşın kızlar
Ben kinama yaptirmisdim isimli etiket 100 tanesi 50 kurus canim yani bedava sayilir hic bisey degil

CaniMm bu gönderdigin siteden sen alışveriş yaptın mı ? Güvenilir site mi sence ? Direk burdan mı alsam , of çıkıp dükkandan almak daha mı iyi ? Acıkcası artık uzun zaman ayakta kalmak ta zor geliyor ..

Ben kumaşçıya gittim tüller için. Kapı için 5metre tül kestirdim. 5metre tül de bebeğin beşiğine etek için kestirdim. Kat kat yaptırıp terzide bir ucuna lastik diktirdim, altlarına da overlok çektirdim, sökülmesin tül diye. O da iki dakikada oldu zaten.

Ben farklı olsun istedim, kapı süsü ortada, tülleri yanda yaptım. Ablamın koyduğu fotoğrafta görmüşsünüzdür. Kapı için aldığım 5 metreyi boylamasına ortadan kestik evde eşimle. Daha ince, iki sıra olmuş oldu. Sonra kurdelaya diktiğim keçeden kelebeklerle de bağladım o tülleri. Kelebek olmasa da güzel duruyordu ama genel süslerde kelebek yaptığım için ona da kelebek diktim.

Artı şeklinde yapılmak istenirse bir tane beyaz 5 metre, bir tane de pembe veya mavi cinsiyete göre 3 metre tül kestirmek yeterli olur herhalde.

Yatağın ayak ucuna da fiyonk yapmak için yine 3 metre tül yeterli olacaktır.

Hmmm tmm ,peki nerde yapıyorlaar?
Hazir dugun nikah sekeri falan yapan cikolatacilar varya canim orda yapiyorlar maatba basiyor bi matbaci yeri biliyorsan direk orayada gidebilirsin sorsanda yardimci olurlar

CaniMm bu gönderdigin siteden sen alışveriş yaptın mı ? Güvenilir site mi sence ? Direk burdan mı alsam , of çıkıp dükkandan almak daha mı iyi ? Acıkcası artık uzun zaman ayakta kalmak ta zor geliyor ..

Canım ben bunları Google gorsellerde arattim. N11.com GittiGidiyor buldumbuldum.com tarzi siteleri daha guvenli buluyorum.

Sadece magnet olucak cnm , zaten cok gelen olmaz hastaneye . Daha ayrıntılı bir şekilde artık kısmet olursa mevlütte
Gittigidiyorda, n11de filan bile oluyor hepsi tabağından etiketine. O sitelere yazsan çıkar. Orası güvenli de oluyor. Satıcı puanı yazıyor, öyle güvenebilirsin de. Kargoyla ayağına kadar geliyor.

Hazir dugun nikah sekeri falan yapan cikolatacilar varya canim orda yapiyorlar maatba basiyor bi matbaci yeri biliyorsan direk orayada gidebilirsin sorsanda yardimci olurlar

Tmm , bu hafta sonu hallederim inş.herşeyi

Gittigidiyorda, n11de filan bile oluyor hepsi tabağından etiketine. O sitelere yazsan çıkar. Orası güvenli de oluyor. Satıcı puanı yazıyor, öyle güvenebilirsin de. Kargoyla ayağına kadar geliyor.

Tmmdır , bi göz atarım ,...etikette mi vaaar ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…