Ben kumaşçıya gittim tüller için. Kapı için 5metre tül kestirdim. 5metre tül de bebeğin beşiğine etek için kestirdim. Kat kat yaptırıp terzide bir ucuna lastik diktirdim, altlarına da overlok çektirdim, sökülmesin tül diye. O da iki dakikada oldu zaten.
Ben farklı olsun istedim, kapı süsü ortada, tülleri yanda yaptım. Ablamın koyduğu fotoğrafta görmüşsünüzdür. Kapı için aldığım 5 metreyi boylamasına ortadan kestik evde eşimle. Daha ince, iki sıra olmuş oldu. Sonra kurdelaya diktiğim keçeden kelebeklerle de bağladım o tülleri. Kelebek olmasa da güzel duruyordu ama genel süslerde kelebek yaptığım için ona da kelebek diktim.
Artı şeklinde yapılmak istenirse bir tane beyaz 5 metre, bir tane de pembe veya mavi cinsiyete göre 3 metre tül kestirmek yeterli olur herhalde.
Yatağın ayak ucuna da fiyonk yapmak için yine 3 metre tül yeterli olacaktır.
Yatagin etrafina cekmek icin 5 metre yetermi canim. Bide terzi hemen yaptimi o zaman bende alip terziye vereyim lastik ceksinBen kumaşçıya gittim tüller için. Kapı için 5metre tül kestirdim. 5metre tül de bebeğin beşiğine etek için kestirdim. Kat kat yaptırıp terzide bir ucuna lastik diktirdim, altlarına da overlok çektirdim, sökülmesin tül diye. O da iki dakikada oldu zaten.
Ben farklı olsun istedim, kapı süsü ortada, tülleri yanda yaptım. Ablamın koyduğu fotoğrafta görmüşsünüzdür. Kapı için aldığım 5 metreyi boylamasına ortadan kestik evde eşimle. Daha ince, iki sıra olmuş oldu. Sonra kurdelaya diktiğim keçeden kelebeklerle de bağladım o tülleri. Kelebek olmasa da güzel duruyordu ama genel süslerde kelebek yaptığım için ona da kelebek diktim.
Artı şeklinde yapılmak istenirse bir tane beyaz 5 metre, bir tane de pembe veya mavi cinsiyete göre 3 metre tül kestirmek yeterli olur herhalde.
Yatağın ayak ucuna da fiyonk yapmak için yine 3 metre tül yeterli olacaktır.
Bol zamanın var cnm yavas yavas yaparsın herşeyini , ki zaten benim gibi son bir ay kalınca inan cıkıp gezesin bile gelmezİnsallah bana daha erken ama beceriksizim biraz yavastan baslarsam anca yetistirrim
Bide hazir seni bulmusken bisi sormak istiyorum bebegin camasirlarini ne zaman yikadin utuledin ?Bol zamanın var cnm yavas yavas yaparsın herşeyini , ki zaten benim gibi son bir ay kalınca inan cıkıp gezesin bile gelmez
Çok olsun da az olmasın, doğru söylüyorsun 4metre filan da olabilir. Çok çok da büyük olursa bu sefer hastanede kesmekle uğraşmazsın. Kestirdiğin yerde kaç metre olduklarına gmre poşetin üstüne yaz, hangisinin nereye olduğunu da yaz. Karışıklık olmasın hastanede.Ayak ucu için 3 m. Yeterli olur mu tatlım .. ? Az degil mi ... bebişinkinede lazım .. off bol alayım da artarsa artar artık
Ben lastiği de kendim götürdüm. Terziden rica ettim, çok da vakit kalmamıştı doğuma. Terzinin de eli boşmuş, hemen yapıverdi sağolsun. İki dakikada bitti.Yatagin etrafina cekmek icin 5 metre yetermi canim. Bide terzi hemen yaptimi o zaman bende alip terziye vereyim lastik ceksin
Bide hazir seni bulmusken bisi sormak istiyorum bebegin camasirlarini ne zaman yikadin utuledin ?
Çok olsun da az olmasın, doğru söylüyorsun 4metre filan da olabilir. Çok çok da büyük olursa bu sefer hastanede kesmekle uğraşmazsın. Kestirdiğin yerde kaç metre olduklarına gmre poşetin üstüne yaz, hangisinin nereye olduğunu da yaz. Karışıklık olmasın hastanede.
Ben lastiği de kendim götürdüm. Terziden rica ettim, çok da vakit kalmamıştı doğuma. Terzinin de eli boşmuş, hemen yapıverdi sağolsun. İki dakikada bitti.
Yatağa biz boydan boya tülle sarmadık. Ayak ucundaki plastik yere taktık tülü sadece. Yetmişti 3 metre ama biraz büyük olsun denirse 4 metre de olabilir. Düşün 5 metre kapıyı uzunlamasına sarıyor, yatağın ayak ucu için fazla olur 5 metre
30 erken diyolardi bende oyle dusundum canim ama sey hani kirlenmiyormu geri doguma kadar. Hersey yolunda giderse iki ay daha kaliyor toz olmuyomuMmm yanliş hatırlamıyorsam tatlım 28 haftamda helletim çamaşır ve ütüyü. Ki zaten nerdeyse 5 günümü aldı . Ütü çok yorucu oyuzden bence 30 haftadan önce halletmeye çalış ,agırlaşıyorsun haftalar geçtikçe çünkü...
30 erken diyolardi bende oyle dusundum canim ama sey hani kirlenmiyormu geri doguma kadar. Hersey yolunda giderse iki ay daha kaliyor toz olmuyomu
Dogru soyluyorsun tatlimmNasıl kirlensin cnm , herşey dolapta sonuçta. Dolabın kapıları kapalı oldukca toz olmuyor , misssler gibi kokuyor hatta.Sonuçta sana kalmış birşey nezmn istrsen halledersin ama hastane çantan da 32-34 haftalarda hazırlaman gerekiyor . Yani bence erken degil 30 haftada yıkayıp ütülemen.
5 metreydi. Lastiğe dikerken terzi pile verir gibi katlaya katlaya diktiği için tam olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Bir yıl oluyor ablam doğum yapalı, aklımda bu kadar kalmış :)Ewt cnm bende kendi yatagım için sadece plastik yere 4 m alırım heralde. Peki sen bebegın yatagı için boydan boya kaç metre tül aldın?
5 metreydi. Lastiğe dikerken terzi pile verir gibi katlaya katlaya diktiği için tam olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Bir yıldan fazla oluyor ablam doğum yapalı, aklımda bu kadar kalmış :)
Merhabalar konuyla alakasız bir soru sorucam sizlere detaylı ultrason haftasını geçtim 21 24 arası oluyordu bende 27.haftadayım yarın yaptıricam ama bakılcak mı berrak görünür mü bilginiz var mı acabaKapi susu, yatak ucu fiyonklari, taki yastigi yaptim kendim istersen cibinlikde yapabilirsin ve sadece bunlara 500 tl para isteyen organizasyon firmalarına inat kendim yaptim gayette guzel oldu masa suslemesi dusunuyorsan bi 300 -400 de ona istiyorlar
Detayli ultrasona bende girdim canim ama bebegi hic gostermedi bana doktor kendi inceledi bakti bayada pinpiriklenecek sey cikardi ama doktorum hic sorun degil bunlar gecer demistiMerhabalar konuyla alakasız bir soru sorucam sizlere detaylı ultrason haftasını geçtim 21 24 arası oluyordu bende 27.haftadayım yarın yaptıricam ama bakılcak mı berrak görünür mü bilginiz var mı acaba
Bende dün kendi dr aradım geçti yaptırsanda yanlış çıkar dedi o yüzden malesef yaptırmadım Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin tüm anne adaylarınaDetayli ultrasona bende girdim canim ama bebegi hic gostermedi bana doktor kendi inceledi bakti bayada pinpiriklenecek sey cikardi ama doktorum hic sorun degil bunlar gecer demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?