Doğuma Hazırlık Doğum odasını kendi süsleyenler...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ayak ucu için 3 m. Yeterli olur mu tatlım .. ? Az degil mi ... bebişinkinede lazım .. off bol alayım da artarsa artar artık

Yatagin etrafina cekmek icin 5 metre yetermi canim. Bide terzi hemen yaptimi o zaman bende alip terziye vereyim lastik ceksin

İnsallah bana daha erken ama beceriksizim biraz yavastan baslarsam anca yetistirrim
Bol zamanın var cnm yavas yavas yaparsın herşeyini , ki zaten benim gibi son bir ay kalınca inan cıkıp gezesin bile gelmez

Bol zamanın var cnm yavas yavas yaparsın herşeyini , ki zaten benim gibi son bir ay kalınca inan cıkıp gezesin bile gelmez
Bide hazir seni bulmusken bisi sormak istiyorum bebegin camasirlarini ne zaman yikadin utuledin ?

Ayak ucu için 3 m. Yeterli olur mu tatlım .. ? Az degil mi ... bebişinkinede lazım .. off bol alayım da artarsa artar artık
Çok olsun da az olmasın, doğru söylüyorsun 4metre filan da olabilir. Çok çok da büyük olursa bu sefer hastanede kesmekle uğraşmazsın. Kestirdiğin yerde kaç metre olduklarına gmre poşetin üstüne yaz, hangisinin nereye olduğunu da yaz. Karışıklık olmasın hastanede.

Yatagin etrafina cekmek icin 5 metre yetermi canim. Bide terzi hemen yaptimi o zaman bende alip terziye vereyim lastik ceksin
Ben lastiği de kendim götürdüm. Terziden rica ettim, çok da vakit kalmamıştı doğuma. Terzinin de eli boşmuş, hemen yapıverdi sağolsun. İki dakikada bitti.

Yatağa biz boydan boya tülle sarmadık. Ayak ucundaki plastik yere taktık tülü sadece. Yetmişti 3 metre ama biraz büyük olsun denirse 4 metre de olabilir. Düşün 5 metre kapıyı uzunlamasına sarıyor, yatağın ayak ucu için fazla olur 5 metre

Bide hazir seni bulmusken bisi sormak istiyorum bebegin camasirlarini ne zaman yikadin utuledin ?

Mmm yanliş hatırlamıyorsam tatlım 28 haftamda helletim çamaşır ve ütüyü. Ki zaten nerdeyse 5 günümü aldı . Ütü çok yorucu oyuzden bence 30 haftadan önce halletmeye çalış ,agırlaşıyorsun haftalar geçtikçe çünkü...

Tmm dır

Ewt cnm bende kendi yatagım için sadece plastik yere 4 m alırım heralde. Peki sen bebegın yatagı için boydan boya kaç metre tül aldın?

30 erken diyolardi bende oyle dusundum canim ama sey hani kirlenmiyormu geri doguma kadar. Hersey yolunda giderse iki ay daha kaliyor toz olmuyomu

30 erken diyolardi bende oyle dusundum canim ama sey hani kirlenmiyormu geri doguma kadar. Hersey yolunda giderse iki ay daha kaliyor toz olmuyomu

Nasıl kirlensin cnm , herşey dolapta sonuçta. Dolabın kapıları kapalı oldukca toz olmuyor , misssler gibi kokuyor hatta. Sonuçta sana kalmış birşey nezmn istrsen halledersin ama hastane çantan da 32-34 haftalarda hazırlaman gerekiyor . Yani bence erken degil 30 haftada yıkayıp ütülemen.

Dogru soyluyorsun tatlimm

Ewt cnm bende kendi yatagım için sadece plastik yere 4 m alırım heralde. Peki sen bebegın yatagı için boydan boya kaç metre tül aldın?
5 metreydi. Lastiğe dikerken terzi pile verir gibi katlaya katlaya diktiği için tam olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Bir yıl oluyor ablam doğum yapalı, aklımda bu kadar kalmış :)

5 metreydi. Lastiğe dikerken terzi pile verir gibi katlaya katlaya diktiği için tam olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Bir yıldan fazla oluyor ablam doğum yapalı, aklımda bu kadar kalmış :)

Tesekkur ederim canım bilgilendirdigin için .

Kızlaar bir sorum olucak sizee... hastane ikramları sizce nezaman alınmalı.? Kurabiyeler, lokum, draje şekerler falan ? Kendim seçmek istiyorum herşeyi ama nezaman en gec almalıyım sizce ?

Merhabalar konuyla alakasız bir soru sorucam sizlere detaylı ultrason haftasını geçtim 21 24 arası oluyordu bende 27.haftadayım yarın yaptıricam ama bakılcak mı berrak görünür mü bilginiz var mı acaba

Merhabalar konuyla alakasız bir soru sorucam sizlere detaylı ultrason haftasını geçtim 21 24 arası oluyordu bende 27.haftadayım yarın yaptıricam ama bakılcak mı berrak görünür mü bilginiz var mı acaba
Detayli ultrasona bende girdim canim ama bebegi hic gostermedi bana doktor kendi inceledi bakti bayada pinpiriklenecek sey cikardi ama doktorum hic sorun degil bunlar gecer demisti

Detayli ultrasona bende girdim canim ama bebegi hic gostermedi bana doktor kendi inceledi bakti bayada pinpiriklenecek sey cikardi ama doktorum hic sorun degil bunlar gecer demisti
Bende dün kendi dr aradım geçti yaptırsanda yanlış çıkar dedi o yüzden malesef yaptırmadım Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin tüm anne adaylarına

Kızlaar bir sorum olucak sizee... hastane ikramları sizce nezaman alınmalı.? Kurabiyeler, lokum, draje şekerler falan ? Kendim seçmek istiyorum herşeyi ama nezaman en gec almalıyım sizce ? ( cvp bekliyoruuuuuuummmm)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…