• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum öncesi kiloma dönme çabam :)

Bu kilo alimi moralimi cok bozdu
Ne olursa olsun hamur isi ve tatli yememeliyim ve listeme uymalıyim bu hafta. 1 aylik paketim bitti 1 ay daha devam etmek istiyorum ve bu pakette verebildigim kadar kilo vermem lazim. Sporumuda yogunlastirmaliyim haftada 3 e cikaricam.
Bence toparlarsin canım alınan kilo yağ ama vücudu sasirtmis oldun.

Bir günlük kaç kalori Alman gerekli önceki liste paylaşır mısın diyetisyenin önerdiği merak ettim.

Sabah uyaninca buyuk bardak ilik su 2 tam ceviz

Kahvalti:
2 dilim esmer ekmek
1t. kasik pekmez
3,4 zeytin
2 dilim az yagli/suzme peynir
Bol cig sebze ozellikle dere otu
1 yumurta

Ara:
10 çiğ badem
1 porsiyon meyve
1 bardak bitki cayi'sut arttirici'

Ogle:
1 kase corba
8 kasik sebze
1 kase yogurt
1 dilim esmer ekmek

Ara:
1 bardak süt
1 dilim tahin helva
1 bardak bitki cayi

Aksam:
1 kase corba
120 gr et/tavuk/balik/köfte
Bol salata
1 dilim ekmek

Ara:
2 kuru incir
Activa

Listem bu sekilde :)
P Pinars06 asagi yukari boyle canim listelerim

Merhaba bende size katılmak istiyorum 2 aylık bebegim var emziriyorum pazar günü başladım dikkat etmeye 67 kilo ile hamile kaldım 82 doguma girdim suanki kilom 75.50 ilk hedefeim 70 olmak sizinle guncelctyutmak istiyorum

Aynı dırumdayız hemen hemen
Bebeğim 2 aylık 72 ile hamile kalıp 88 ile doğuma gittim şuan 77kilodayıö ilk hedefim benimde 70olmak ama şu aralar tatlıya çok saldırıyorum gözüm dönmüş gibi 😬
Bende aranıza katılmak isterim mümkünse

Aynı dırumdayız hemen hemen
Bebeğim 2 aylık 72 ile hamile kalıp 88 ile doğuma gittim şuan 77kilodayıö ilk hedefim benimde 70olmak ama şu aralar tatlıya çok saldırıyorum gözüm dönmüş gibi 😬
Bende aranıza katılmak isterim mümkünse
Ok memnun olurum canim tek basina sıkıcı oluyor. Tatli krizleride normal emzirirken ben meyve ve hurma ile dengelemeye calisiyorum gecen hafta tatli yedim cok hop kilo olaraj geldi.yine dikkat etmeye basladim

Bende cozuttum bu aralar kendimi frenlemeliyim eski kıyafetlerim olmuyor ve işe başlayacağım için ne giyeceğimi düşünüyorum kara kara

Bugun daha iyiydim gecen gunlere gore yarin dahada iyi olmaliyim, hedefim haftaya 66.5 olmak yani 1 kilo vermek. Fazlasini verirsem ne ala. Bu haftayi kamufle etmis olurum. Neyse tatlilarin tadina bakiyodum sadcee onuda birakiyorum yarindan itibaren. Tam anlamiyla listeme uymaliyim bol sebze yapmayi düşünüyorum yarin evde hazir yemek oluncada rahat oluyor. Bide bol su bol su içmeyince odem oluyorum bunu bile bile üşeniyorum daha fazla icmeliyim

Merhabalar liste paylaşmak istiyorum artik.

Kahvalti:
2 yumurtadan omlet
1 dilim sizey bugdayli ekmek
Suzme peynir
Domates-maydanoz
Sut-1 hurma

Ara:
1Kase kiraz ve erik

O kadar tatlı yememe rspmen kilo almamışım demek yemesem epey farkedecek inşaşlah tutabilirim boğazımı şuan adet olmuşum birde o yüzden aklım hep tatlıda maalesef

Ogle:
1 kase tavuk çorba
8 kasik Zeytinyagli fasulye
1 dilim tam bugdayli ekmek

Back
X