Doğum Öncesi&Sonrası

canan şimdiki halin dahagüzel canım yüzün daha dolgun duruyor eski halinde yüzün çok zayıf .

ama çook güzelsin

[/QUOTE]
o kadar zayıfken nasıl bu hale geldin kız şişkooooodelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

o kadar zayıfken nasıl bu hale geldin kız şişkooooodelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden[/QUOTE]

:roflol: :roflol: :roflol:
25 kilo aldim sekerimmmmm kolaymi :roflol:
9 kilosu dogumda gitti :1hug: a.s.
yaaaa sende koy hadi fotooooooo :: vereliniortak

Son düzenleyen: Moderatör:
hakikaten canan ya
inanılmaz şişmişsin ama süpersin
o halin de çok tatlıydı zaten ama bence de şimdiki halin eski zayıf halinden çok daha hoş ve alımlı yapmış seni :)

Tuan da çok tatlı söylemeden geçemeyeceğim

hüveyda canım yüzümün dönük olduğu fotolar vardı ama seni mi kırcaz bu topiğe de koyuvereyim :)

sibelcim sana anneleik çok yakışıyo valla,maşallah çok tatlı görünüosunuz.
canannnn kızlara katılıyorum bu halin daha güzel,hamilelikten önceki halinde daha çökkün görünüo yüzün o kadar kilo verme bencede

aman be hüveyda nerde görcek kociş senin resim koyduğunu
kadın milleti işini bilir canım

sağol bu arada

Canan çok hoş görünüyorsun canım .Kızlara katılıyorum kilo olayına takılma çok fazla bu kilo iyidir sende .
Sibel boydan olmasına gerek yok bence kuzun varya kucağında yeter ama söylemeden edemiyorum senden daha çok dikkat çekiyor canım ya nasıl bakıyor makinaya .

canan kilo kalmışşş şekerimm ne gıcığım dimii :::))))

ama sana yakışmııışşş, güzel görünüyorsunn...

hüveydaaaaaaaa caktirtmadan bebisimle beni cek de kocisine o yokken ekle.... sonra istersen gene kaldirirsin resmii :))
tesekkürler kizlarsuanki kilomu bilmiyorum ama sanirim 6-7 kilo fazlaligim kaldi tartilcammmmm
hatta simdi cikip tarti alicam hazir bebiste uyumusken kocise birakiyim delikafadulden
ne deliyim yaaaaa aklima geleni yapiom

sibel oğluşun ve sen herzamanki gibi çok tatlı çıkmışsınız gülümsemeniz hiç eksik olmasın

canan bende arkadaşlara katılıyorum hep söylüyorum zaten çok güzelsin ama doğumdan sonra daha güzelleşmişsin böyle kal bence.

biara ciktim tarti aldim kizlar tartilmaz olaydimmmmmmmmmmmm ilk ay dogumla beraber toplam 14 kilo verdim 61 deyim haylaa .........bu tartilarin hepiside yalancii :CüvCüv:
birazdaha vericem kizlar cok rahatsiz oluyorum ben en azindan 52 olmam gerek

Yaaaa hepınızde cok guzel ve ıncecıksınız..ben kılo cok veremedım 7 kılom kaldı ..resım nasıl eklıyecegız...banada ogretın benımde koca gobusumu gorun

eşimin lisesi eski mezunlar için bir tören yaptı
oraya gitmiştik
gözlerimde flaştan bayık çıkmış kusura bakmayın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…