Doğum Öncesi&Sonrası

ay ilahi özlem sen bu haline mi kilolu diyosun
hiç de abartı bir tarafın yok
ayrıca da oğluşun da sen de çok güzel gülüyorsunuz
allah sizi hep güldürsün

o kabuğun içindekine kurban olayım,oy oy oyyy
özlemcim bize diyon ama maşallah bide sen fazla kilo almıştın dimi,kalmamış valla bişiy

Teşekkür ederim kızlar moral oldu valla ama 17 kg kaldı bu bi gerçekkk:çok üzgünüm:

özlem kabuklu fıstıgum çok güzelsiinkaydirigubbakcemile3
kilon gayet güzel görünüyo sen hamile kalmadan önce sıskamıydın ne
deniz hani resim nerde ben görmediim:gitme:

özlemmmmmmm ay cok güzel cikmissin kilolar gitmiss
sen bu haline kilolumu diyon kisss cok iyisin
heleki su kucagindakine bayildimmmmmmmmm anam nasil poz o öyle yer onu teyzesiiiiiiiiiiiii
nasil gülüyor tatlim benim hep gülsün böyle

özlem artiz gibi cıkmısın maşallah size ama oglusun gülüşüne bayıldım
özlem bence süper görünüosun
Teşekkür ederim ewet babamız iii yakaladı oğluşun gülüşü makinayı görünce donuyo bebe. Bu arada ben hamilelğimden önce sıska falan deildim herzaman kilo problemim var benim üstten deilde basenler varya görmeyin gitsinnn 42 oldular ama akıllılık edip hamilelikten önce baya bi kilo verdim iide oldu yoksa kapılardan geçemzdim heralde:roflol::roflol:

Özlemcim cok guzelsin valla, oglusunda bir seker valla yanaklarini isirasim geldi, öpyerime.
Kiloyuda okadar dert etme cunki cirkin durmuyo sende.

DEniz göremedik resmini bu ne acele bacımmmmm hemen kaldırmışsın .
Kızlar bebişli foto koymayın yaaa onlara bakarken sizi es geçiyorum yada bu da benim taktik gibi bir taktik mi bebeğe odaklan kiloları es geç .Şaka maka Adaş süpersin bence abartı birşey kalmamışki oda bu afacanın peşinde koşarken gider zaten çok tatlı yaaaa .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…