Doğum Öncesi&Sonrası

kızlaaaaar baştan sona hepicinize baktım hepiniz harika olmuşsunuz yaaaa ama ben ben en dombili olanınızım galiba daha 7 kilom var hamile kaldığım zamana dönebilmem için ama ideal kiloya daha 12 kilo var bende eklicem....
çok yakında

yelizcim bence giydiğin bluzden kaynaklanıyor:CüvCüv:,daha önceki fotonda öyle değildi sanırım dimi göbiş kısmı? çok tatlısın valla,böyle sakin yapılı biri gibi duruyosun fotolarda öylemi acaba:jeyyar:

canım ewet giydiğim bluz volanlı belden o nedenle öle gözüküyor çokaz göbeğim var

sakinlik derken cazgır değilim sakinim ama içime kapanık biride değilim :umursamaz:
ayrıca herpinize çok teşekkürlerrrrrrrr a.s.

Yeliz süpersin hele arka fona bayıldım ya .Ne güzel orda kocaman bir masa hayal ettim bizler çaylarlarımız kahvelerimizi içerken çocuklarımız koşturuyor etrafımızda ne güzel olurdu belli mi olur belki bir gün gerçekleşir .
Ben hayallere daldım gittim ama benim dikkatimide popo çekti maşallah J.LO yanında halt etsin kadın dediğin böyle olur biraz etine buduna maşallah maşallah

yelizcim walla massallah cnm sana eski fotograflarindan belli hic göbüs diye bisey kalmamis sende
giydigin badyden biraz göbüslü görünüyorsun
harikasinnnnnnnn eski kilonada döndün süpersin tatlim hic dogum yapmis gii degilsin göbüs möbüs gitmis kocaman massallah

ÖZLEMCİM valla övünmek gibi olacak ama liseden beri hayranlar kalçama,
eşimde diyo kıa boylusun falan ama kalçaların yeter
hakikaten bi tek orası güzel zati

o bahçenin etrafıda yeşillik ve park muhteşem olurdu hayalin bende çok istiyoru bluşumayı bellimi olur
bebekler biraz daha büyüsün buluuruz belki

baygınım yelizim
erkek olsam laf atardım diycem ama engel değil ki

fıstıkkk hepsi senin mi :))

çok kötüsünüz kiloları vermişsiniz koyarsınız tabe resimleri ama lütfen benim gibi hasetinden çatlayan şişkolarıda düşünün kötükedihüso

denizcim maşallah canım çok güzel çıkmışsınız
sportif gacı

hiç göbiş falan kalmamış gibi duruyo
yoksa özlemin taktiği mi uyguladın? :))

çok kötüsünüz kiloları vermişsiniz koyarsınız tabe resimleri ama lütfen benim gibi hasetinden çatlayan şişkolarıda düşünün kötükedihüso

yok canım yaa kilolar duruyo olduğu yerde daha 5 kilo vermem lazım eski halime dönmek için yoksa işe başlayınca gardrobu baştan aşağa yenilemek zorunda kalacam
yazzzzzzık olacak caaanım pantolonlrıma.

denizcim maşallah canım çok güzel çıkmışsınız
sportif gacı

hiç göbiş falan kalmamış gibi duruyo
yoksa özlemin taktiği mi uyguladın? :))

teşekkür edriz. ne yalan söyliyim göbiş biraz var ama çekmedim valla :kedi:
kanguru kapatmış heralde.

Valla kocaman maşallah diyorum karılar size
Tabi vermişler kiloları koymuşlar fotoları süpersiniz
Sevgi biz veremeyenler de koyalım anam nolcakki tombiş anneleriz sonra da zayıflayınca zayıf halimizi koyarız dimi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…