Doğum Öncesi&Sonrası

özlem hakikaten epey kilo almışsın eski haline bakarak, ama inan ki, seni daha önce görmemiş birisi asla kilolu saymaz, çünkü kilolu durmuyorsun gayet güzelsin, takma yani, zamanla verirsin

özlem hakikaten epey kilo almışsın eski haline bakarak, ama inan ki, seni daha önce görmemiş birisi asla kilolu saymaz, çünkü kilolu durmuyorsun gayet güzelsin, takma yani, zamanla verirsin

Aybukecimmm almammıı aldım da canım benim aldığım kilo ne hikmetse bacak ve basenlere yapışıo valla önden pek foto çektirmiom delikafadulden:kedi:

ayyy kızlaar sizinki kilo mu yaaa, biizm karşı komşunun kızını gördüm geçende silifke ye gittiğimde, kızı en son evlendiğinde görmüştüm, 45 kilo falandııı, ayyy şimdi bir gördüm gözlerim pörtlediii yerindednnn, kız belki de 70 kilo olmuş yaa, hamile ama bu kadar da alınmaz ki yaaa, hala şaşırıyorum yani yuhhhh

Deniz ne kadar güzelsin he şöyle ya çoğalsın değişik birileri de eklesin biraz valla.Bak süper oldu böyle görmüş tanımış olduk böylece .Teşekküerler resimi tekrar yüklediğin için .
Kızlar kilo olayına takılmayın lütfen ya en büyük bebeğimiz Çınar oda 5 aylık ( ayyy kocaman oldu yaaa maşallah ) vermemek lazım zaten kiloları bu sürede kızlar daha çok erken yani .en az 6 ay sonra başlarız oda yavaş yavaş zaten acele yok

Denizcim ve Özlem çok güzel çıkmışınız bebişlerimizede maşallah.....

özlem sana maşallah ama en çok da oğluşuna maşallah. Çok güzelsin opuyorumnanaktan
aaaaaaaaaaaaaaaaa ikiside süper valla
ne güzel gülmüş oğluş
sende çok güzelsin özlemmmmmmmmm
yakıyor şubat anneleri yakıyorrrrrrrr
Denizcim ve Özlem çok güzel çıkmışınız bebişlerimizede maşallah.....

Kızlar güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Gerçekten biziz die demiorum ama Şubat anneleri bu kadar mı birbirinden güzel olur yarabbimm

hülyaaa süper çıkmışsıııııın :lepi:

(vücut bi yerden tanıdık geldi ama :uhm:lmaz:lmaz:lmaz:)
:roflol:

teşekkür ederim canım benim

Son düzenleme:
denizcim sacini simdi siyaha boyattin sanirim söylemeden edemicem sari renk sana coooooooooooooooooook yakisiyorrrr
buarada kizinda babasina benziyor hayatim

denizcim sacini simdi siyaha boyattin sanirim söylemeden edemicem sari renk sana coooooooooooooooooook yakisiyorrrr
buarada kizinda babasina benziyor hayatim

hayır canım boyatmadım o benim kendi saç rengim
ama boyatmayı düşünüyorum bende aynı kanıdayım sarı daha iyi duruyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…