Bayılıyorumm bu konuya hepiniz birbirinizden güzelsiniz hem hamilelikte hem hamilelik sonrasıı hele o tatlı bebişleriniz..Rabbim hepinizi nazarlardan korusun bebişlerinizideKırk bin kez maşallah tüm annelere ve bebeklerine
Hülyaaaaaa süpersin kızzzz maşallah maşallah abdest bozdurusun valla
DENıZ tamam canım resmi görünce hatırladım sarı saç çok yakışmış ama biraz büyük mi göstermiş acabaaaa
denizcim yeni halini göremedim....eski halini gördüm çok güzelsin hayatım....kuzunda coookk tatlı maşallah...kokla benim için
özlemcim ne kilosundan bahsediyorsun...sendekide kilomu canım ya sacmalama...süpersiniz....yerim oğlusunu nede güzel gülmüş tatlımm..
demircool,denizt,Hulya,Canan,Özlem, kizlar cok tesekurler valla cok iyi moral oldu sözleriniz, gercekten karsilik olsun diye söylemiyorum sizlerde her biriniz bir birinizden hos ve guzelsiniz inanin.Butun subat anneleri cok guzelopuyorumnanaktan
Canan cim evet modalar ve cok ta sevdim elbiseyi ama bir kac kilo sonra 34 bedenini almayi dusunuyorum da o yuzden biraz daha bekliyecegim Kizlar yazin aldigimiz guzel az elbiselerinide giyinip eklemeye nedersiniz????
deniz cim cok hos görunuyon valla baya zayiflamissin sende.Hamilelik kilolarindan eser kalmamis tubik in de dedigi gibi
Guzel sözlerin icin de saol tubikcim:1hug:
Selin süpersin canım o elbiseler gıcık bir şekilde 1 kaç kilo fazlayı abartıp gösteriyorlar sende olsa fazlalık emin ol ki bu elbiseyle belli olurdu hayatım harikasınnnnn maşallahhh.
Deniz çok şıksın canım bayıldım elbiseye sana süpersin valla boy pos maşallah maşallah
heyooo selin seni görebildim sonunda :))
önceki resim koyduğunda 2 seferinde de sen kaldırmadan yakalayamamıştım
gerçekten de maşallahın var canım fıstık gibisin
denizz elbisen harikaymış
ayrıca üzerinde de süper durmuş bravooo
Dün eltimlere giderken hep spor olmaz bazen kokoş olmak lazım eee ne de olsa büyük geliniz :))) Siebl kızma valla bir öncekinde gözlerim kapalı bunda kafam yarım ama eşim aşağıda Derinle birlikte beklerken süper hızlı çekilmiş bir foto