Doğum Öncesi&Sonrası

vayy
kreasyon çok hoş yani
valla ben topukluları giyip gezmeye çıkamıyorum yaa
anında ayaklarım ağrıyo
ama ayakkabılar da yakıyo hani

10 puannn

Duru_24, derinzlm,ssaslan cok saolun , sizlerde cok hos ve guzel annelersiniz , Duru cum ben seni görmedim sanirim , merak ediyorum dogrusu resmini görmek isterdim.
derinzlm cok guzel olmus elbiselerin, bize zayifsiniz falan diyosunda sende baya fit sin ve ssaslan a katiliyorum ayakkabilarin super

özlem kızzz çok şık olmuşsun anacım,valla bende şu topuklulara çok özeniyom ama yok hayatta giyemiom

güzel sözleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar

özlem şahanesin yine tarzını konuşturmuşsun süpeeer.

artık devamını bekliyorus kızlar hadi.

Sağolun kızlar herzaman ki gibi çok kibarsınız .Ah ben bayılıyorum bu topuklara ama ne yazıkki eskisi kadar giyemiyorum artık ama bunlarda pazar ve 2 avm dolaşmışmılığım var yani hem de pazarda Derin kucağımda düşünün yanii gören ne demiştir allah kerim

kızlar oğluşumla gesmeye gitmeden önce çektik ,gerçi biraz huzursuzdu uykusu var diye ,mirmirmirmir bende biraz kötü hazırlandım saçlar falan ama yinede allem kullemle susturup güldürmeye çalıştık.kaydirigubbakcemile3 .teyzeleri bizi beğenecekmisiniz bakalım :)

oleyy sonunda esenide gördük.sen buna kötü hazırlanma diosan iyisini koyma heç buraya..saçlarınıda toplama çok hoş olmuş açıkken.ınanç'ada kocaman bi maşallahh

aa hülya resme bakarken aklımdan geçenleri yazmışsın

hakikaten de açık hali süper görünüyor
sende de bişeycik kalmamış valla esen bravo

Teşekkürler Hülyacım ve Selincim..saçımı bir hafta oldu boyayalı küllü kumral istedim ama tam istediğim renk olmadı,bakalım yıkandıkça düzelirmi ona göre yenileyebilirim sizce nasıl yakışmışmı..dur bide önceki halimi ekliyim..saçlarım koyu orda..

Canım Sibelcim teşekkürler çok kibarsın..vallaha kalıyo yinede kilolar ama zayıflıyıcam inşallah biraz daha,gerçi dört ayda gitti 25 kilo ama göbiş var azcık .. :)

teşekkürler sibelcim aslında bende açık renk saç daha çok seviyorum..

ozlemım esencen selın canan yelız derının anası ozlem adını unuttuysam eger tum arkadaslarım hepınız cok guzelsınız annelık kımde kotu durmuskı hıc takmayın kıloları ben hec takmıom valla her halımızle guzelız bız ama kılolar nerdyse yok olmus 1 yılda gıder dıyolar ama bır yıla burdakı herkes fıt olcek

Esen süpersiniz çiçeklerin arasında çiçek gibisiniz bence de saç rengin bu şekilde iyi bence daha açığı da nasıl olur bilemem ama budur yanii kalın böyle bence

sibel ahanda saçlarım bu vardı şimdilik bunu koydum
çekilince koyarım ışıkta

vaoww yeliz ışıl ışıl olmuşlar valla
güle güle kullan canım
bu arada sen o kadar ince giyinirken oğluşa zun kollular falan ne oluyo pişirme çocuğu

anam kaynana gibi hissettim kendimi P

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…