Doğum Öncesi&Sonrası

karılar gene dökülmüş vallaa yaa
esencen sarı halin daha güzel
yeliz seninde bu saçın cok güzel olmuşş cnm

özlemcim o ayakkabılarını cok begenmiştim benn
kamerada göstermiştin hatırlarsannnnnnnnnn
ayyy ayagındada cok süper durmus hani

canım benim 1 hafta öncesine git varım yani...resmime bakabilirsin...

fıstık gibisin hayatım

canım benim cok hoşsun vallahi.....inanc ta maşallah cookk yakısıklı kuzummmm

vaoww yeliz ışıl ışıl olmuşlar valla
güle güle kullan canım
bu arada sen o kadar ince giyinirken oğluşa zun kollular falan ne oluyo pişirme çocuğu

anam kaynana gibi hissettim kendimi P

canım dün burda çok yağmur yağdıhava serindi üstünüde fazla örtmediğim için uzun kollu bady giydirdim
bende iş yaptım o nedenle kısa kolluydum
yatarken bende uzun kollu giyiyom :)

esencen bebişinde sende çook tatlısınız

yeliz saçların çok güzel olmuş güle güle kullan canım.

Sağolun kızlar ,evet Selma cım o ayakkabılar çok yüsek olmasına rağmen rahatlar birde .kaydirigubbakcemile5
Yeliz çok güzel olmuş saçların yeni boyattın anlamadım ben ışıl ışıl valla harika rengide çok güzelmiş:içelim:

Özlemcim çok hoşsun hayatım her giydiğini yakıştırıyosun kendine fıstıkkk
Ayy ÖZlem ben hep spor ayakkabı giyen biri olarak soruyom gerçekten rahatlar mı şekerim çok hoşuma gidio o tarz ayakkabılar düğünlerde falan şu sivri topukları giyiyorum ama yürümek ölümden beter benim için hele de kucağımda çocukla asla yürüyemem bu yaz düğünlerde amma çok valla

48 kilo ile hamile kaldım 73 kilo ile doğum yaptım suan 54 kiloyum amacım 50 olmak ve çıkıntılı göbekten kurtulmak...:çok üzgünüm:

serap varya genç kız gibisin hayatım maşallah sana.bu arada boyun kaç canım,böylede gayet zayıf görünüyorsun

serap varya genç kız gibisin hayatım maşallah sana.bu arada boyun kaç canım,böylede gayet zayıf görünüyorsun

1 67 canım boyum valla benim hamilelikten önceki resimleri görsen bu halime kilolu dersin canım yaa ben hala alışamadım 48 olmak istemiyorum oda çok zayıftı bir 50 olsam yeter bana..:) valla genç kızlık kalmadı be gülüm 29 yaşındayım 30 merdiven dayadım ama genede tşk ederim canım yorumun için...:1hug::1hug:

baktım baktım doğru dürüst resim yok görümcemin düğününde çekildiğim resmi koyayım dedim :))
doğum öncesi kiloma 5 kilo kaldı şuan 55 kiloyum

nisan seninde boy pos endam güzel maaşallah

böyle zayıf olupta hala kilo vermeye çalışanlara sinir oluyorum bu arada kendimde dahil zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…