Doğum Öncesi&Sonrası

nisan seninde boy pos endam güzel maaşallah

böyle zayıf olupta hala kilo vermeye çalışanlara sinir oluyorum bu arada kendimde dahil zemuszemus

sağol canım :))
walla kilo vermek için uğraşmıyorum şuan emziriyorum heralde ondan yavaş yavaş eriyorum

ay kız iyisin işte yaw,bende 48 istiom ama benim boyum kısa 158 falan

nisancım ben görmemiştim seni daha önce maşallah sende çook güzelsin,ya hakkatten bu şubat analarının hepsi güzel çıktı haazemuszemus

valla kızlar kilolar yavaş yavaş gidiyoda göbegi eritmek çok zor heleki benim gibi sezeryan olanlar bilirler zyıfladıkça göbek dahada gösteriyo kendini önceki hedef göbek ayakta iyide oturunca fırtlıyo yaaa....sırnaşık şey

sağol hülyacım bu hepimizin güzelliği
ama gerçekten bu göbek işi bozuyor yaa zayıfladıkca bıngıl bıngıl olmaya başladı zaten çatlamıştım baya bi onlarda pile oolmaya başladı göbeğimde çok kötü yaaa( napıcam bilmiyorum bide göğüsler arkadaşlar onlar da eski hallerini almıcaklar dimi yaa hep aşağıya doğru bakıyo bunlar nezaman yukarı bakarlar eskisi gibi

ay Allah senin iyiliğini versin nisan yaa güldürdün beni oğlum uyancak heee göğüsler ne zaman yukarı bakacak diyo kız o nasıl benzetme öyle sırnaşık şeysırnaşık şey valla bence yerçekimine yenik düşücekler canım hiç kendimizi kandırmıyalım emzirdikçe yere bakmaya devam sonra toparlanırmı bilmem ama hiç sanmıyorum....sırnaşık şeysırnaşık şey

aa gözümüz gönlümüz bayram etti vallaa
çıtır çıtır resim komuslr bu gacılar genee
maşallah size cok güzelsizz

mini etegimi denemek icin giydim
kocis evde yoktu kizlar kendi kendime cektim tuvaletin aynasindan oyüzden biraz karanlik ciktilar biraz simdilik idaree edin :)))

bugün bunlari giydim

Son düzenleyen: Moderatör:
.......................................................................

bende onu sorucaktım böyle sokağa çıkıyomusun diye
çok güzel görünüyosun
ama sokağa çıkmak için bayağa iddialı.kaydirigubbakcemile

yok kizzzzzzzz cikarmiyim hic büle disarii bu benim en mini mini etegim altina üstteki siyah taytimi giyiyorum

...................................................................

serap ve nisan çok güzelsinizikinide

valla serapçım bebekle nasıl okadar güzel makyaj yapıon şaşaıyom ben hiç yapmıyodum çınar olduktan sonra hiç yapamadım

canan san dicek kelime bilemiyom sadece offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff çekiyom
bu negüzellik yarappim
hele o bacaklar
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bin bir çbayla gördüm resmini canan süper yakışmış miniler kimder iki çocuk doğurmuş diye aferin sana kız

:kedi: :kedi: :kedi: a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…