Doğum Öncesi&Sonrası

Chatlak ve nisan kizlar cok hossunuz gercektende, hic kilo da kalmamis ondan koyuyosunuz resimleri degilmi:umursamaz:Bende bir daha koyarsam resimleri istedigim kiloya vardiktan sonra koyucam, simdilik 5 kilo gitti valla pufffffffff diye 1 ayda.Geriye daha 7 kilo var verilecek ama onlarda gider heral.
Canan cim cok guzelsin herzamanki gibi sana söyliyecek laf bulamiyorum baska, muhtesemsin vallabuyrunnnnnnnnn

nisan serap çok güzelsiniz bend e eski kiloma döndüm ama yine de 6 kilo daha vermeye niyetliyim, aayyy yanlış anlamayın ama kilo verince kendimi güzel bulmaya başladım yaaa, aslıma döndüm resmen

neysee serap ben senin eski resimlerini bilmiyorum ama görmeme gerek yok, bence daha fazla kilo verme çirkinleşirsin bu kilo ideal kilon bence...

Gerçekten rahatlar bunların ön kısmında platform var o yüzden çok rahatlar zaten tavsiye ederim canım .Çok teşekkür ederim canım :kedi:
min düğününde çekildiğim resmi koyayım dedim :))
doğum öncesi kiloma 5 kilo kaldı şuan 55 kiloyum
Valla Nisan seni buluurm Bursa'da sonra :mymeka: ben 55 olduğumu bir görsem göbek atarım sen hala 5 kilo daha diyorsun lmaz:

yok kiss kaldirmadim burda yukarda iste kizma hemen
Canan cım çok hoşsun gerçekten ama bende eteği göremedim :sinifsinif:
Serap sende öyle canım ayol birde boyun uzun napıcan daha kilo verip anoreksik gibi lmaz: olmaz öyle bu kiloda kal iyidir yani

Son düzenleme:
kızlar bu evlenmeden önceki halim

bu hamilelik
bu kızım 2 aylıkken ne güzel zayıflamıştım

bu da dün çekildi sütüm olsun diye çok yiyorum tekrar 2 kilo aldım

[

Son düzenleme:
canım benim alışkanlık sanırım çalışırken o kadar hızlı makyaj yapmayı ögrendimki beş dk yapıp çıkıyorum el alışkanlığı valla başka bişey degil...:)

asosye kilo sana yakışmış bence yüzüne çok yakışmış hiç şikayet etme bacım
bu arada abload.de sitesinde sorunmu var bana yapıştıracağım linki vermiyor canannnn bu ne anlama geliyo kısss
Beim Hochladen der Datei DSC02800.JPG ist ein Fehler aufgetreten:
Das Bild ist zu groß.

bu uyarıyı veriyo resim ekleyemiyorum.

selcen bencede öyle
en alttaki resmiinde daha güzel görünüyorsun cnm
bide neresi orasııı taaaaaaaa cıkmısın biyerlereeee

hoşdere tavacı recep usta öyle dikmen vadisi manzaralı çok güzel bi yer dün doğum günüm sebebi ile götürdü eşim

resmi yüklerken bir hata oluştu resim boyutu çok büyük diyor cnm

selcen gayet hoş bence ama tabi emzirme işi bitince ver sen yine o 2 kiloyu,ayakta çektirdiğin fotoda çook hoş görünüosun çünkü

selcencim ben hamilelik fotona takıldım valla
çok güzel bir hamiş olmuşsun çok yakışmış :))
2 kilo dediğin ne ki
1-2 haftada halledersin sen onu :)

kızlar içinizde en tombiş benim galiba mafoldumbenmafoldumben ben bu azimle nasıl kilo vermem hele bir emzirme muhabbetini atlatalım
bu gebelik öncesi halim

bu 3 aylık gebeyken

bu doğum yapacağım gece

buda son halim

versem çok iyi olacak di mi aslında 6 kilo vermem lazım ama şimdilik o halime dönsem yeter. 15 temmuzda arkadaşımızın düğünü var hiç bi kıyafetime giremiyorum

gerçekten doğum öncesinde bir harikasınız şimdide çok güzelsiniz ama bencede kilosuz haliniz başka güzel ayrıca bebeğinize maşaallah subhanallah çok tatlı çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…