Doğum Öncesi&Sonrası

asosye şirincek çok tatlısınız güzel annişler

bu arada tavacı recep ustayı bende merak ediyom
esattaki şubesine çok giderdimde hoşderedekine hiç gitmedim
manzara süper görünüyo gerçekten.

valla şirincek doğuma kadar ciddi kilo almışsın ama doğumdaki halinle şu halin arasında da iyi fark var

eski halin çok hoş fakat şimdi de annelik bir hanım hanım yapmış seni
şu emzirme olayı bitince hepberaber istediğimiz kilolarımıza ineriz inşallah merak etme tatlım

şiirincek gerçekten çok şirinmişsin,sibelin dediği gibi çok fark var arada bunada helal yani,kaç kilo aldın ve şuan kaç kilo verdin canım?

Asosye bencede sana kilo yakismis canim takma okadar kafana sutun kesilmesinde sonrada verirsin fazlaliklari
Sirincek gercekten cok hos bir bayanmissin, simdiki halin en allttaki resimse simdide cok guzelsin canim okadar kasma , verirsin kilolari , ben veriyorum simdi mesela, karar verdin mi gider kilolar

sevcan kızz ne güzel cıkmıssın maşallah sana yaa
pantolonuna bayıldım valla cnm cok güzel görünüyor
hem sende pek kilo kalmamıs sandımcaaaaaaaa

sevcancım maşallah sende de bişey kalmamış
kırmızı etek çok hoşmuş ya tam yazlık
sende de çok güzel durmuş :))

sevcan seninde fotoda fazlan varmış gibi görünmüyor canım gayet iyi duruyosun.ama hamilelik sana çok yakışmıştı ya çok tatlı:))

içime çekmek yetmedi elimle bastiriim dedim

Yalan yalannn ne kilon varki göbüşü içine çekiomuş bide lmaz:alla alla bollarıda giymişki inceliği belli olmasın kıskanmasınlarrr çok şeker olmuşun canmhihoyyyt

bu fotoya ıslık çalan bir ifade süper olurdu ama malesef yok çok güzelsin şeker sengözlerimebaksanab pembelerde çok yakışmış

sağol hayatım,ıslık çalmış kadar oldun:kedi:
Yalan yalannn ne kilon varki göbüşü içine çekiomuş bide lmaz:alla alla bollarıda giymişki inceliği belli olmasın kıskanmasınlarrr çok şeker olmuşun canmhihoyyyt
delikafaduldendelikafaduldenotururken poz vermiyom valla fırtlıyı veriyo göbiş,teşekkür ederim canım

Vidicim vallahide billahide cok guzelsin, vericek kilonda kalmamis valla , ayrica karninda sirtina yapisiyoyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…