Doğum Öncesi&Sonrası

Baştan başlayayım Şirncek çooooooooookkkkk güzelsin hele gözlerin kaşların süper valla kilo kalmış ama olsun onlarda zamanla gider hangimizde kalmadı ki Gerçi SUNSEEET sende kalmamış napıyon kız anlat bakimmmm nasıl böyle eridin
Hülya süpersin diyecek söz bulamıyorum seni görünce tv deki kadın bile çıldırmış sinirden

içime çekmek yetmedi elimle bastiriim dedimdelikafadulden

waaoowwwwwww süpersin arkadaşım.yerimseniben ne kilosu ne göbeği gıcıkmı veriiyyonuz bize kızlar yaa.ben şimdi buraya fotomu bir koyarsam görürsün göbeği kiloyu:mymeka: canım şaka bir yana gerçekten müthişsin.manken gibisin kııız.off alahım iyice komplekse girmeye başladım ben napıcam bu kilolarla.hiç veremiycem ben bu gidişle galiba mafoldumben

selin, akvaryummm kızlar valla burdan bakınca evet hoş görünüyoda yakından var göbiş,ben alışık değilime ondan batıyo bana,şuan 53 kilo falanım sanırım mesela ünivrste zamanlarında bi ara 57 olmuştumda o zaman bile göbeğim yoktu benim.ee tabi şimdi ister istemez rahatsız edio, napalım artık oda oğluşumun hediiyesi bana:)
özlem kız Allah seni ne etsin,ben farketmedim arkayı hiç

evet hülya hamile fotolarını görmüştem ben bir ek senin o halinle bu halin çok farklı inanılmaz zayıflamışsın arkadaşım.pembelerde çok yakışmış

şirincek hakikaten gebeliğinde inanılmaz kilo almışsın yaaawww:1shok:
ama çok tatlı görünüyorsunnnaniknanik

kilo sana yakışmış ama eski halinle inanılmaz fark var, yanaklarını sıkasım geldi kııızzzsırnaşık şey

evet canım emzirme sonrasını dört gözle bekliyorum kilo vermek için delikafadulden
aamaaaa benimde senin o prensesinin yanaklarını sıkasım geldi bak napıcazz

ayyyyyyy sen bi de bizimkinin poposunu bi görseeennn:kedi:

ısır ısır bitmez budundan budundannn:jeyyar:

kıyamıyorum da ben şapur şupur ses çıkara çıkara öpüyorummmnaniknanik

şirine yaaaaalülülülülülü

kız öpülmezmi bende annemleri kızdırıyorum bak gelin torununuzu elimden alın diye telefonda

ayyyy kizlarrr hepniz cok güzelsiniz walla nazar degmesin kocaman massallahhh hepinize

sibelcim cikarttigim fotografi sormustun cnm koyuyorum yüzüm zaten belli olmuyor
bide böyle cikmiyorum disari tek bu mini etegimin altina tayt giyiyorum dar cünkii

Son düzenleyen: Moderatör:
wawwwwcanan bu ne kızzzzzz süpersin yavyuuuuu
şirincek evet hayatım kilolar kalmıs ama çok tatlısın benimde kaldı valla bu hafata spor salonuna yazılmaya karar verdim...dısarı cıkarken ne giyeceğim diye düşünüyorum hep....offff
vidicim canım bu senmisin süper vermişin kilolarııı yavyuuummm harikasın hayatımmmm...
nisancım canım tek kelimeyle süpersin koymayın söyle resimlerinizi moralim bozuluyor bak
serapcım sende cok tatlısın ve daha fazla verme bu kafiiiii hayatım
sunset sendede bişey kalmamıs yaa
tek şişko ben ve şirincekmiyizz (((( ağlamak istiyoruz bizzzzz
başka atladığım varmı

saol cnm benimmm
benimde var azcik kilolarim bi gitseler onlardaaaaaaa
kayinpederin esiyle konsutumda su kilo konusunu pederde arkadan iyisin iyisin top modelmi olmak isiyorsun diyoooo kaydirigubbakcemile3

dilekcim cnm cok güzel cikmissin
kirmizi rengi herkeze yakismaz ama sana cok yakismisss

Dilek süpersin ama biraz tarzın mı değişmiş bana mı öyle geldi şortlu halin süper alkisalkisalkis

dilekçim çok sekersin...çok iyi fazla kiloda almamısın sanırımmm....bu arada kırmızı cok yakısmıs....

teşekkür ederim kızlar, çok moral verdinizkaydirigubbakcemile3hamilelikte 19 kilo aldım , 14'ü gitti, 5'ini vermeye çabalıyorum hala.tarzım pek değişmedi aslında özlemcim, hatta anne olunca daha da spor giyinmeye başladım, yaşlanma kompleksimidir , nedirdelikafaduldenama o fotoğrafta makyaj da biraz fazla olunca ve yüz de tombişleşince daha ağır bi hava gelmiş üstüme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…