Doğum Öncesi&Sonrası

canan ne o kıs manken gibisin valla
bacaklar sütun gibi maşallah, göbek falan kaybolmuş
dilek sende süpersin valla canım, kırmızılarla

tesekkürler cnm benim... sende koysana fotografini hadi niye kimsecikler koymuyor
hadi kizlarrrrrrrrr süslenin süslenin koyun fotolari.... ben bugünlerde cikamiyorum disari hastayim birazcik...asiri üsüme var ya

Canancim yine cok guzel cikmissin, Dilek sende öyle, subat annelerinde kilo felan kalmadi valla, herkes manken olmus

canan bu kilon güzel daha verme şekerim, dilekçimm sancı çekerkenki halim diyorsun ama maşallah yüzünde güller açıyoooo, fazlalık zamanla gidiyor yaa endişe etme bak ben 5. aydan sonra kendiliğimden verdim şimdi geçenyılki halimden daha da zayıfım gün geçtikçe inceliyorum, 2yıldır giyemediğim pantolonlarıma çok rahat sığmaya başladım, bene zaman geçtkçe kendiliğinden veriliyor

ama şuan da çok güzel görünüyorsun

teşekkür ederim aybüke.Benim sancı olayım çok komikdelikafaduldenNormal doğum konusunda aşırı ısrarlı olmama rağmen 40 haftam doldu, oğluş kanala girmedi, bi akşam suyum geldi ama sancı yok.Doktorumu aradım gel hastaneye dedi, normal doğumu çok istediğimi bildiği için de akşam 10'dan sabah 8'e kadar suni sancı verdiler, en yüksek doza çıkıldı, ilave hap verildi, bende tık yok, hatta bi ara uyumuşum doktor pes dedi.Sabah artık bebişin kalp atışları yavaşlayınca mecbur sezeryan oldum.Ama hep normal doğum ve doğum sancısı içimde ukte kalmıştır.O sancıyı, o heyeceanı yaşamak isterdim.Ben böyle diyince eşim çok gülüyor, delimisin sen diye-tatlicadiarzu-doktor ertesi gün eşime çok şanslısın dedi zaten dilek hanım ne hamileliğinde bi dert yandı, ne suni sancıda, ne sezeryanda diye.Acı eşiğim yüksek galiba

aaa ben o kutsal sancıyı yaşadım inanılmaz zordu ama inanılmaz zevkliydi, o zevki asla unutamam

tesekkürler kizlar :)) daha fotograflar varda üseniyom yaa makinanin sarji bitti geneeee

kızmıza tek rengimdir dilek sanada çok yakışmış
canan bu ne kızım ya biz bi bebekte evrim değiştirdik senin ikinci bravo valla fıstık gibisin

babalar gününde kocacımla pikniğe gitmiştikk,

38 bedene inmek üzereyiimmmm, şimdi de sığıyorum da sıkıyorsırnaşık şey

babalar gününde kocacımla pikniğe gitmiştikk,

38 bedene inmek üzereyiimmmm, şimdi de sığıyorum da sıkıyorsırnaşık şey

Aybuke babalar gününüz ne güzel geçmiştir piknik falan senin babalr günü hediyeni koydunmu ya ben çokkk merak ediyorum hani göstercektin bide şu diskooo maceranızı merak ettim resimleri bekliyorum şekerimmm
Bu arada resim için yorum yapmayı unutmuşum eski resmine baktım da kız göbüşte baya bi fark var kaç kg gitti maşallah

Son düzenleme:
eski fotografina göre bel tarafindan zayiflamissin sekerim
purehate e katiliyorum bende görmek istiyorum fotograflariiiiiiiii hihoyyyt

aybuke bravo baya fark var gibi görünüyor

kızlar bu arada ben sanırım kilo almaya başaldım ya 1 haftadır göbekğim artık ayakta dururkende çıkıyo,vee haftasonu ablama giderken yanıma bişey almadım pjama falan ondan giyerim diye hatunun verdiği hiçbi şortun içine giremedimmmm kötükedihüso ama o zayıf kardeşim benim suçum değildimii mafoldumben

valla aybüke cok zayıflamıssın maşallah.şeytan kulana kursun.deme öle herkesin yanında veriyom ediyom diye nazar olursun sonaa
yelizcim cnm sen bastan zayiftin maşallah cok tatlı ccıkmıssınız.sac renginde yakıyor vallahi ortalıgı

evet yelizcim sac rengin süper olmus cokda yakismissss
tam görünmesede mini sortunda cok yakismis cnmmm cok hosmusssssss :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…