Doğum Öncesi&Sonrası

aybuke iyi vermişsin kiloları maaşallah

yeliz sende öyle çıtır hatun. saçın ne renk şimdi senin yani adı ne bu rengin
daha öncede söylemiştim çok yakışmış.

yelizzzzzzzzzz kız işte ben o şortların içine giremiyom ya((( çok kıskandım :umursamaz:
çok güzel,doğal bi foto hayatım,sendemi daha zayıfladın kız?

Yelizcimm maşallah genç kız gibisin canım zaten doğum yaptığında da zayıftın sennn valla sölemeden geçemicem oğluşun seni geçicek gibi görünüo kucağında baya tosun taşıon kızzz nasıl büyümüşşş

özlem canım valla aslında çınar öle tosun değil ben çok ufak tefeğim
51 kiloya indim boyda zaten kısa ondan öle tosun gibi gözüktü
ama beni geçeceği kesin

hülyacım teşekkür ederim valla şortum anlaşılmaz diyosum ama anlaşılıyo
:) çok açıkgöz bu şubat anneleri

ÖZLEM sen bana çıkmışsınj adresini yollarmısın bana özelden

süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn darisi basimami diyim artik 51 kiloya gelmek icin daha 6 kilo vermem gerek kac kiloyla dogum yaptin tatlim ?
kocaman massallahhhhhhh saanaaaaaaa

Doğruuu zayıf olunca öle görünüyo şekerim ne güzellllll.. Galiba Eymen benim kucağımda küçük görünüyo benim şişkoloğumdan mafoldumben
Msj gönderdim canm

aaaaaaaa özlem dayakliksin sen tammmmm
senin kilon cok iyi duruyor cnm orantili bide göbekde yokki sende kaydirigubbakcemile
bence cok güzel duruyorsun cnm a.s.

özlemcim sizde boy var kuşum ben tıfılım
canan ben 65 kilo ile doğuma gittim
46 ilede hamile kalmıştım
ama iyi imdi daha vermek istemiyom
inşallah vermem

dolmuşçular bileti öğrenci alıyordu benden okadar yaniiiiiiiii

Kızzz sen boy mu var dedin o dediğin bende yok yavrum ya:roflol: 158 falanım ben topu topu senin boy kaç

bende 1.54 sıksan 1.55 omaz yani :)))))))))))
ama uzun gösteriyon
bu arada tıcker yap yaw

sorup durdum bu purehate kim diye

Aybüke süpersin tam piknik kıyafeti göbek bir hayli gitmiş gerçekten grip olman gerçekten işe yaramış .
Yelizzzz sen de çok hoşsun canım saçlarına bayılıyorum ne kadar parlak hangi şampuanı kullanıyorsun ne kadar sağlıklı görünüyorlar .Bu arada uyku arkadaşlarını değişelim mi ?bizimki mavi sizinki pembe ben bulamamıştım pembesini alırken kıskandım yaaaaaa

anam bu kızlar 50 li 60 lı kilolardan bahsediyorlar...yahu ben 90 kg um...diyetisyene de bir türlü başlayamadım..söz olsun önümüzdeki hafta gideceğim..gitmezsem kulaklarımı kesin..75 olsam daha ne isterim ki...

anladim yelizcim iyi az kilo almissin walla bende 75 le gittim doguma ancak 57 kiloya inebildim
tekrardan massallah sana bitanem cok tatli görünüyorsun

anam bu kızlar 50 li 60 lı kilolardan bahsediyorlar...yahu ben 90 kg um...diyetisyene de bir türlü başlayamadım..söz olsun önümüzdeki hafta gideceğim..gitmezsem kulaklarımı kesin..75 olsam daha ne isterim ki...

Canım sen bu konularda bir hayli bilgilisin sanırım daha önce 1 mesajın dikkatimi çekmişti power plate hakkında varmı bir bilgin bende ona başlayayım diyorum 12 seansta bir hayli etkili oluyormuş

kızlar bende sütüm azaldı diye yemeye başladığımdan beri sporu sallıyorum
göbeğimi büyümüş gibi hissettim bugün yeniden başladım platese
ya ne garip spor yapıyosam hemde yiyosam yaptığım spor haybeye gibi geliyo
gerçi diyceksinizki evet öyle ama ben sporu daha çok almamak için yapıyorum yoksa
verme işini zamana yaymak niyetim.kaydirigubbakcemile2

bu arada yeliz saçının rengini sormuştum dikkatimden kaçmadı cevap vermediğin
aynısından boyatmıcam korkma
ben koyu renk kullanıcam bir süre.

canım benim ya boyatsan nolcek ayıp ediyon
unutmuşum valla özür dilerim
canım ben geçen yaz röfle yaptırmıştım buyazda üstüne yaptırdım gene benim saç rengim çok açık bulursam eklerim kendi resmimi

özlem valla bende mavisini bulamadım pembe aldım :)
benimde aynı şey içimden geçti haaaa dedim ters olduk

yelizcim süpercim bacım.....oğlusun tosun olmus görmeyeli yerim ben onun tombiiş kollarını....aybüke seninde bayagı gitmiş ama bacaklardan biraz daha gitmesi gerekiyor :)))
nestle istanbulun neresindensin...bakırköyde iyi bir yer var ...hani diyetisyen dedinya gideceğim diye...

aynen canım....hamilelikten önce 60-68 arası oynuyordu kilom ve halen zayıflamaya calısıyordum ...benim boy 1,72 bu arada...68 ile hamile kaldım 98 ile doguma girdim toplam 30 kilo aldım1-2 ayda 15 kilo gitti...15 kilo kaldı..suanda gitmiyor...ama dikkatte etmiyorum malesef...demekki dikkat edip hamilelikte 10-15 kilo alsaydık şuan bişey kalmamıs olacaktı ilk ayda daha gideceki....diyeceğim suki 60 larda zayıflamak isterken bos yere ugrasıyormusum ozaman filinta gibiymişim....75 e razıyım bende :bbo::gitme:şu durumda...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…