Doğum Öncesi&Sonrası

emekbebek, sanirim ismin Yeliz, gercekten cok guzel görunuyosun, baya zayifsin ve böyle kal, oglusunda masallah tam bir tosuncuk olmus Allah nazarlardan saklasin bacim

emekbebek, sanirim ismin Yeliz, gercekten cok guzel görunuyosun, baya zayifsin ve böyle kal, oglusunda masallah tam bir tosuncuk olmus Allah nazarlardan saklasin bacim

ewet canım adım yeliz
çokkk teşekkür ederim
seninde adın selindi galiba yanlış hatırlamıyosam
bu arada canım bende senin resmini görmüştüm
sende az değilsin hani güzellik konusunda
çok beğenmiştim resmini

head shoulders canım ben bunu kullanıyomm ama birde ben saçımı yıkadıktan sonra taramıyom ve makineyle kurutmuyom
birde loreal elseve saç kremi kullanıyorum

teşekkürler kızlar gerçekten grip işe yaradı bende, inşallah bidaha almam, ama artık yaz tatiline girmek üzereyiz, bol bol plates yaparım bidaha almam, daha 6 kilo verecem kızlar kolay diil yanii

bu arada kocalar günü hediyesi ile disco görüntülerini istemişsiniz, göndermeyi çok isterdim ama şimdi pc de kayıtlı değil, fotoğraf makinesinde duruyor öylee, ama kısmet olursa uygun bir zamanda muhhakkak göndereceğim, daha elimde ne bomba görüntüler var bir görseniiizzz

kıss selma burası nere kııızz

azıcık aydınlık çıksaymışta gül cemalinizi görseymişiz lülülülülülü
çok şekersiniz ana kız.

Selma kaydıraklara binmeye başlamışınız o kocaman dinazor olan mı kaydırakk berru korkmadı mıı

ayy evet selmaaa tarihe bakilirsa ya sen 2007 de dogurdun yada gecmise gittin kaydirigubbakcemile3
eski haline dönmüssün bile cnmm cok güzel görünüyosunuz berruslaaa

amanda annesiyle kaydıraklardan da kayarmış.çok datlusunuz.
korkmadı dimi berru,hoşuna gittiyse haftasonu bende efeyi deneyeyim kız bakalım napcak

ayyy böyle kocaman olduguna bakmayın kaydıragın:roflol::roflol: 2 adım kaymadan duruyor.
sonra zorlaya zorlaya kendimi ittirrerek indim aşaya :roflol:

AYYY NE GÜZEL BıŞEYMıŞ BU BÖYLE YARIN DERıN'LE GELıYORUZ BıZDE KAYMAYA :)))hihoyyyt

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…