Doğum Öncesi&Sonrası

Ahanda kına yok tebrik resmiyle idare edin artık otururken Derini kamuflaj olarak kullanıyorum
[/URL]
[/IMG]

yaw önceki yorumu yazraken çınar kucağımdaydı pek yazamadım şimdi uyuyor yazim rahatça
özlemcim senin başka bi yüzün gülüşün var

böle çok masum sevimli hep pozitif gibi
hayattada bölemisin yoksam sadeceresimlerdemi böle çıkıon bizi kandırmak için

hakkaten çok masum bir yüzün var bayılıom sanaaaaaaaaaa

Özlem cok guzelsin ve kizinda buyumus minik Derin, gercekten subat annelerinin hepsi birbirinden fit ve birbirinden alimli

deniz süper valla,hepsi farklı geldi gözüme hepside çok güzel.ama ilk fotoda pek bi masum duruyosun ya çok tatlı.maşallah canım

ay annişler yine süpersiniz valla
bayıldım resimlerinize ve dolaylı olarak da sizlere:))

denizcimm sana cok cok maşallahh
ay o hamiş resmine bayıldım yaaaaa cok şirin cıkmıssınn
bi de artuk eskü haline coktan gelmişsin sandımca :hooray:

deniz cim hic farkin yok valla öncesi sonrasi, hamislikte biraz kilo almissin oda cok yakismis zaten

ya kızlar 3 gün çorluda geçti zar zor verdiğim 2 kiloyu geri aldım dönerkenki halim

özellikle göbek bölgesine dikkat :))

sibelcim hic de kilolu durmuyosun okadar uzulme:teselli: cinar da cok seker bakmis bur aradaopuyorumnanaktan

Sağolun kızlar
YELıZ haklısın canım ben çok severim gülmeyi hep gülerim yanii allah hiçbirimizi ağlatmasın canım hep güldürsün.
Deniz çok zayıfmızşınnnnnn kıskandım elimdeki kurabiyeyi geri bıraktım seni görünce maşallah maşallah
Sibel seni görüncede aldım kurabiye yi dermişimmmmm .Yok şekerim şaka biz senin kadar yatsaydık hamişken şimdi düşünemiyorum .Göbek normal o kadar hayatım ben doğurmadan önce de vardı o kadar göbek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…