Doğum Öncesi&Sonrası

deniz cim hic farkin yok valla öncesi sonrasi, hamislikte biraz kilo almissin oda cok yakismis zaten
teşekkür ederim canım.

Deniz çok zayıfmızşınnnnnn kıskandım elimdeki kurabiyeyi geri bıraktımkür seni görünce maşallah maşallah
yok özlemcim o kadar zayıf değilim 6 kilo duruyo öylece. zaten yemek yemiştim göbekte çıkmış. teşekkür ederim yinede.

sibelcim sende çok hoşsun hiç öyle abartılı bi kilon yok acele etmeni gerektirecek kadar.

Son düzenleme:
valla özlemcim bi ben bırakamadım valla kurabiyeleri elimden PP

artık yiğidin malı meydanda diye takılıyorum :)))

şaka bir yana serum falan yiyince sanırım ciddi etkilendim ya
bir sürü vitamin falan ekledilerdi serumun içine
hayır tedbir önlemleri alacağım ama hepsi doğrudan bağırsak çalıştırıcı etkiye sahip
e zaten daha ishalden yeni kurtuluyorum bakalım biraz bağırsaklar düzene girmeden hiçbir şeye kalkışamam şimdilik kilolarımla mecburi barışık durumdayım :))

denizcim keşke öyle olmasa da direk acele ettirse beni

sibelcimm bencede gayet hoş duruyorsun,o oturunca çıkan kas sorunu hepimizde var hayatımkaydirigubbakcemile2 ben genelde otururken göğüsten aşağısının çekilmesine izin vermiyorum kaslarım çok belli oluyor,kıskanırlar diyekafamçokkarıştı

Aman ya Sibel boşver sağlıktan önemli mi ben valla emzireyimde başka derdim yok kilo falan boşver gider yanii Aylin gibi gideriz diyetisyene spor falan önümüz kış zaten kazaklardan belli olmaz yaza da allah kerimm

bugün oğluşla gezerken (gerçi efe poşetle boğuşmakla meşgul o ara) bide dik durmayı öğrensem olacak gibi ama

sibelcim yok kiz öyle cok bisey cok yakisiyorsunuz kari koca massallahhhh

özlem gercekten mükemmel cikmisssin hayatim acele acele yaziyom bebis bekliyor teyzeleriii

süpersiniz hepinizde

hülya datlum balum çok hoş ve fit gördüm seni kaydirigubbakcemile5 maşallah canım ya ....

hülya çok hoş ve sportif görünüyosun. çalışırken resmi giyindiğimdenmidir nedir spor giyime ayrı bi sempatim var.

nisan84 sende çok tatlı çıkmışsın.

maaşallah sizlere çıtırlar siziiiiii.

teşekkür ederim arkadaşlar bende çok seviyorum rafeti opuyorumnanaktan
bebişide:ecrin_bebek: ananesine bıraktıkyerimseniben işallah ilerde hesap sormaya kalkmaz bizden hep onu bırakıp biyerlere gidiyoruz diyelmaz: zaten artık gidemicez heralde arkamızdan ağlamaya başlıcak gibi biz biyere giderken arkamzdan bi bakışı var kıyamıyorum yaa ağlarsa bırakamam heralddemafoldumben

Özlemm-Sibel-Deniz-Hülya-Nisan kızlar hiçç dooğum yapmış gibi değilsiniz eski hallerinize dönmüşsünüz bile şekerler Hülya özellikle sen hayatım doğum sonrası yüzün bile küçülmüş baya hayatım fark büyükkk öptm hepinziii

aayyyy kızlar hepinize bayıldımm beee maaşşallahh kadınlar kulubünün en güzel annelerine..yavv en gerilerde benn varımm galibaa hiç fotomuu koymayımmm moralim dahada bozulmasın ::)))

izmir çıtırı seniiiii
istanbulu mu fethediyosunuz anne oğul

hülyacım valla süper görünüyorsun

nisancım sen de çok tatlısın
irem sana ne kadar çok benziyor ya
her resimde daha da belirginleşiyor benzerlik sanki

bugün oğluşla gezerken (gerçi efe poşetle boğuşmakla meşgul o ara) bide dik durmayı öğrensem olacak gibi ama

valla hülyacım 41.5 kere maşallah...kızlar bir daha sizden kilo lafı duyarsam atarım sizi kk dan..ayıp yaaaaaa...ben burda tam olarak sizden 1 tane vermeye çalışıyorum farkında mısınız??? 90 kg diyorum..siz çıtı pıtı hallerinizi koymuşsunuz burda bizim saçı başı yolduruyorsunuz...ben verdiğim zaman bile sizin kadar olamayacağı...ayıptır yahuu..terkedin bu topiği..beni kaderimle baş başa bırakın kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…