hülyaaaaa süper cikmissin bitanemmm
hülya kız cok ttatlı cıkmıssın :$
hülya datlum balum çok hoş ve fit gördüm seni kaydirigubbakcemile5 maşallah canım ya ....
vidicim ay sen ne hoş duruyosun hiç doğum yapmamış gibisin walla.nasıl becerdin.ya ben hiç kilo nveremiyom.
hülya çok hoş ve sportif görünüyosun. çalışırken resmi giyindiğimdenmidir nedir spor giyime ayrı bi sempatim var.
nisan84 sende çok tatlı çıkmışsın.
maaşallah sizlere çıtırlar siziiiiii.
Özlemm-Sibel-Deniz-Hülya-Nisan kızlar hiçç dooğum yapmış gibi değilsiniz eski hallerinize dönmüşsünüz bile şekerler Hülya özellikle sen hayatım doğum sonrası yüzün bile küçülmüş baya hayatım fark büyükkk öptm hepinziii
Hulya ve Nisan gercekten cok guzelsiniz, sizde verilecek kilo kalmamis sanirimyerimseniben
ooo hulya sen kılo konusunu yırttın ...facedede baktım resımlerıne coktan orjınal halıne donmussun...evet bırazcık daha dık dursan super otesı olucaksın.darısı basıma
:kedi: :kedi: :kedi:izmir çıtırı seniiiii
istanbulu mu fethediyosunuz anne oğul
hülyacım valla süper görünüyorsun
kızz sen bu yakışıklının fotolarını niye eklemiosun hiçImageShack Gallery
DOhttp://yfrog.com/15dsc00039mvdjx
:kedi: :kedi: :kedi:
Şeniz a.s.Şeniz a.s.
canlarım benim teşekkür ederim,nasıl şımardım anlatamam bu gazı aldım ya her hafta koyarım foto artık
beni sizler vaarr ettinizbuyrunnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
:kedi: :kedi: :kedi:
Şeniz a.s.Şeniz a.s.
canlarım benim teşekkür ederim,nasıl şımardım anlatamam bu gazı aldım ya her hafta koyarım foto artık
beni sizler vaarr ettinizbuyrunnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
kız sen bana ne diye teşekkür etmiyorsunayrıca ben size boşaltın bu topiği demedim mi???? herkes dışarı beni kaderimle başbaşa bırakın...
Hülya süpersin şekerim her zamanki gibi .
Nisan rafete gittin haaaa vayyyy vayyyy vayyyyy birde havuz başında resimler falan yakışır güzel hemşehrime süpersin .
Şafak çok havalısın kız sen hiç kilolar falan yok yani koltuklar gözlükler falan daha çok dikkatimi çekti benim 7 kilo deyince dönüp bir daha baktım resme maşallah çok hoşsun artizzz gibisin valla ay daha ne diyeyim şaşırdım süper süper
Hülya süpersin şekerim her zamanki gibi .
Nisan rafete gittin haaaa vayyyy vayyyy vayyyyy birde havuz başında resimler falan yakışır güzel hemşehrime süpersin .
Şafak çok havalısın kız sen hiç kilolar falan yok yani koltuklar gözlükler falan daha çok dikkatimi çekti benim 7 kilo deyince dönüp bir daha baktım resme maşallah çok hoşsun artizzz gibisin valla ay daha ne diyeyim şaşırdım süper süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?