Doğum Öncesi&Sonrası

hülyaaaaa süper cikmissin bitanemmm
hülya kız cok ttatlı cıkmıssın :$
hülya datlum balum çok hoş ve fit gördüm seni kaydirigubbakcemile5 maşallah canım ya ....
vidicim ay sen ne hoş duruyosun hiç doğum yapmamış gibisin walla.nasıl becerdin.ya ben hiç kilo nveremiyom.
Hulya ve Nisan gercekten cok guzelsiniz, sizde verilecek kilo kalmamis sanirimyerimseniben
ooo hulya sen kılo konusunu yırttın ...facedede baktım resımlerıne coktan orjınal halıne donmussun...evet bırazcık daha dık dursan super otesı olucaksın.darısı basıma
izmir çıtırı seniiiii
istanbulu mu fethediyosunuz anne oğul
hülyacım valla süper görünüyorsun
:kedi: :kedi: :kedi:
Şeniz a.s.Şeniz a.s.

canlarım benim teşekkür ederim,nasıl şımardım anlatamam bu gazı aldım ya her hafta koyarım foto artık
beni sizler vaarr ettinizbuyrunnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3

nisan canım ya o kadar güzel bi yüzün varki,yani bana çok hoş geliyorsun samimi sıcak bi duruşun var,kızında sende harikasınız valla.bu arada seninde kiloyla ilgili bi sorunun yok sanırım:))

hımm rafette baya iyi görünüyo hiç doğum yapmış gibi değil allah içinlülülülülülü

ImageShack Gallery
DOhttp://yfrog.com/15dsc00039mvdjx
kızz sen bu yakışıklının fotolarını niye eklemiosun hiçklava:
sendede bişiy kalmamış hayatım gayet fitsin,itiraf ediyorum facede fotolarına baktığımda şaşırmıştım.gerçekten çok beğendim,hiç böyle hayal etmemiştim seni:)) daha böyle standart falan bekliodum kokoş çıktı bizim hatunzemuszemus

ya hepiniz de çok tatlısınız çok güzelsiniz bir gün ben de sizin gibi olur muyum acaba inanın gıbta ediyorum ben çok şişşşşşkkkkkoooooyyyyuuuuummmm hamileliğe başlangıç kiloma bile 10 kilo var hamileliğe başlangıç kilom ise 88 di ya benim hayatım diyetle geçti dünyaya geliş kilosu 4900 gr olan birisi nasıl zayıf olsun doğuştan şanssızım ben

ibşa canım senn fotona yeni dikkat ettim gerçekten çok hoşsun.oğluşunda çok yakışıklı maşallah

Şeniz a.s.Şeniz a.s.

canlarım benim teşekkür ederim,nasıl şımardım anlatamam bu gazı aldım ya her hafta koyarım foto artık

şımarma kıssssss lmaz:klava: naniknanik

ibsacim cnm gercekten cok hos cikmissin hele o sac rengi varya offfff süper bi renk cokda yakismis wallaaaaa

nisancim sende süper cikmissin cok güzel masum bi yüzün var massallah tüm annislere

vidi nisan canım ya o kadar güzel bi yüzün varki,yani bana çok hoş geliyorsun samimi sıcak bi duruşun var,kızında sende harikasınız valla.bu arada seninde kiloyla ilgili bi sorunun yok sanırım:))

hımm rafette baya iyi görünüyo hiç doğum yapmış gibi değil allah için

arkadaşlar hakkaten bende utandım :kedi: çok naziksiniz sağolun o sizin güzelliğiniz ve iyiliğiniz yerimseniben
yaaa rafetide sizinle paylaşmak istedim adı geçti diyee uzaktan ve sürekli kıpırdadığı için net olmadı ama anlaşılıyo dimi kaydirigubbakcemile3

çok tesekkurler arkadaslar...ahhh ahhh şu kıloların hepsını bı atsam kımse tutamıycak benıde yapıştı lanet olası 7 kılo bende bogazımı tutamıyorum

Şeniz a.s.Şeniz a.s.

kız sen bana ne diye teşekkür etmiyorsun ayrıca ben size boşaltın bu topiği demedim mi???? herkes dışarı beni kaderimle başbaşa bırakın...

kız sen bana ne diye teşekkür etmiyorsun ayrıca ben size boşaltın bu topiği demedim mi???? herkes dışarı beni kaderimle başbaşa bırakın...

:1shok::1shok: aaaa hakkatten canım ya seninkini almamışım,ben sana teşekkür etmezmiyim hayatım hiç çook özür valla:1hug::1hug: ayrıcada seninde fotonu beklioz valla çınarla olan fotolarında ucundan acıcık görüyoz hiçte öyle dediğin gibi değilsin anacım:umursamaz:

Hülya süpersin şekerim her zamanki gibi .
Nisan rafete gittin haaaa vayyyy vayyyy vayyyyy birde havuz başında resimler falan yakışır güzel hemşehrime süpersin .
Şafak çok havalısın kız sen hiç kilolar falan yok yani koltuklar gözlükler falan daha çok dikkatimi çekti benim 7 kilo deyince dönüp bir daha baktım resme maşallah çok hoşsun artizzz gibisin valla ay daha ne diyeyim şaşırdım süper süper

kızlar doğum öncesi bir kotuma daha sığmış bulunmaktayım
inanın bana diyet yapmıyorum ve kiloda vermiyorum hala 6 kilo fazlam var
ama platese devam sanırım sıkılaşıyorum.

deniz harikasın canım valla.
ah ahh ben bidaha kotlarıma giremicem sanırım tıkandım kaldım.şimdilik hep etek giyiyorum sığamadığım için.yenilerinide almayay cesaret edemiom olurda zayıflarsam falan diye ama bu gidişle almak zorunda kalıcam

canım cok tesekkur ederım o senın gozlerının guzellıgı

evet canım napayım çok seviyorum rafetiopuyorumnanaktan eşimde söz vermişti gelirse götürücem diye gelince bizde gidiverdikzemuszemus

akşam üzeri eşimin kuzeninin oğlunun doğumgünü vardı oradan dönerken çektirdim
biraz etekler rüzgardan havalanmış ama idare edin artık

ayyy sibelcim çok tatlı çıkmışsınız yaaa çınarın bakışlar her zamanki gibi
beni bitiriyor :)
bu arada elbise çok yakışmış canım sana
birde saçların toplu daha hoşsun benden dimesi şekerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…