Doğum Öncesi&Sonrası

merci canım teşekkür ederim
dediğini dikkate alırım
zaten sıcaklarda saçları salsam da 10. dakikada şekil buna dönüşüyor dayanamıyorum
heleki hamilelik ve sonrası ateş basıp duran halimle :))

sibelcim bencede saçın toplu çok daha hoş olmuşsun kiloda hiç kalmamış artık
süper görünüyosun ayakkabılarında çok hoşuma gitti çok yakışmış

vidi--------nisan------ibşa----deniz----------sibel--------
hepiniz süpersiniz...bu ne yaaa...bide dert yanıyorsunuz kilolardan....biz ne yapalım...alırsak 30 kiloyu böyle kalırız iştee.....ibşacım seni ilk defa görüyorum...çok güzel çook şık bir annesin...oğlusunda cok tatlı 41 kere masallah ona...

siboşşş kız pek bi şeker olmuşsun sen böyle entariyle haa,
kızlara aynen katılıyorum saçlarını topla..

evet sibelcim cok guzel görunuyosun elbisen cok yakismis kavalyende cok yakisikli nerden buldun onu ?

sibel elbise çok yakışmış canım sana ya arkadaşların fikrine bende katılıyorum toplanmış saç daha hoş duruyor canım sende.birde ayakkabılarına bayıldım canım.küçük beye zaten laf yok

akşam üzeri eşimin kuzeninin oğlunun doğumgünü vardı oradan dönerken çektirdim
biraz etekler rüzgardan havalanmış ama idare edin artık

ana oğul pek şıksınız ya elbisen çok hoş çok yakışmış.............ayrıca yeşilliklerede bayıldım kendi evinin önümü...........biz burda hasretizde yeşile.....

evet sibelcigim cınarımla ne guzelsiniz..Allah nazardan saklasın.yuzune bakıyorumda ne kadar ıyı bırı oldugun nasılda yansımış gozlerıne...sevgıyle kalın.
duru24.cok tesekkur ederım...

sibel seni ilk defa biresimde etekli/elbiseli görüyorum çok yakışmış ana oğul yakıyosunuz yine
ayakkabılarda dikkatimden kaçmadı hoş artııı rahat
benden 10 puan kaydirigubbakcemile3

ay sağolun kızlar ya
acayip moral oluyosunuz insana :)

ayakkabılarımı ben de çok sevdim inanılmaz derecede rahatlar
çorluya gittiğimde yeşil kunduranın fabrika satış mağazasından aldım bunları
bir de sandalet şeklinde olanını aldım
üstü tıpatıp aynı

bu arada ayline katılıyorum hakikaten şu teşekkür butonu olayı kafamı bozuyor
rep vermeye kalkınca da başka okuyucuların mesajlarını da değerlendirmelisiniz yazısını görünce tepem atıyor

ana oğul pek şıksınız ya elbisen çok hoş çok yakışmış.............ayrıca yeşilliklerede bayıldım kendi evinin önümü...........biz burda hasretizde yeşile.....

evet canım bizim oturduğumuz evin bahçesi
hatta eşim bahçıvan gibi oldu

şu an biber-patlıcan-dolmalık biber-domates-roka-dereotu-salatalık-maydanoz-mısır-börülce ve kabak var
belki bilmediğim başka şeyler de vardı ama ben pek alakalı değilim işte :))

ayy ne güsellll...kız valla öyle bahçem olsun ben bahçevan olurum...2 yıl kadar sapanca da oturdum ben...hatta orda bir ev aldık...müstakil ama tabi site içi..orda bile kimsenin görüntüsünü bozmadan domates/biber/çilek filan ekiyordum...şimdide balkonumda çeri domates-yeşil biber ve maydonoz var saksılarda...sabah yedim hatta çerileri...ayy başımı alıp gidesim geldi yeşilliklere bak bir anda....

haftasonu düğün dönüşünde çekmişti eşim
biraz dağılmışım biraz da flu :S
ama idare edin artık maksat topikimiz canlı dursun :))

Denizt süpersin yaaa ne kadar sıkı görünüyorsun valla plates mi bünye mi anlamadım ama güzel olmuş gerçekten

Sibel M.M. gibi olmuşsun etekler havalanınca harikasın .Hele düğün dekoltene ve elbisenin kesimine bayıldım saçlar kesinlikle toplu hayatım budur yaniii yakıyorsun Fethiyenin güneşi gibi

merci canım teşekkür ederim :))
sen de çiçekler açmışsın
tam mevsime uygun
renkler de süper 10 numara
yalnız kuaför dönüşünü de merak ettim :))

tşk ederim sevilaycım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…