Doğum Öncesi&Sonrası

özlem elbisen güzelmiş ama seni biraz kilolu göstermiş yada bana öyle geldi
daha önceki resimler,inde zayıftın çünkü

valal bende onu dicektim banada biraz kilolu göstermiş gibi geldi çünkü diğer elbilekerin baya zayıf gösteriyodu ama sen her halinle güselsin

Sağolun kızlar tamamen elbisenin suçu çok rahatlar ama gıcccık bir biçimde kilolu gösteriyorlar gerçi bu aralar 60 a demir attım ben bir süre daha buralarda takılırım :)))

kızlar çok şıksınız yine
bayılıyom valla size yakıştırıyorsunuz kendinize giydiklerinizi
tatlı annişlere

uzun zamandir eklemedim hic foto durun giyiniyim de kocise cektiriyim bi kac tane :)) hep disari cikarkene unutuyorumm

özlemmmmmmm katiliyorum sana cnm asiri rahat bu elbiseler ama bi okadarda kilolu gösteriyorlar bendede var farkli bi rengi gercekten cok rahat ama bir defa ciktim onla disari dahada giymedim
okadarda isteyerek almistim evde giyiyorum artik

walla bizde de olsa böle fit bi vücut boy boy çekip koyardık..68 bi gram aşşa inemiyorum yaaaaaaaaaa o kadar rejim yapıyorum ..cimcimecim doğum öncesi ve sonrası hiç fark yok gibi..manken gibisin valla...

canancım süpersin yine
sen niye evde oturuyon ki git bi ajansa mankenlik falan yap
e bu ne de olsa izmir kızı :)
seni gören yanında kardeşleriyle gezmeye çıkmış der sadece

walla bizde de olsa böle fit bi vücut boy boy çekip koyardık..68 bi gram aşşa inemiyorum yaaaaaaaaaa o kadar rejim yapıyorum ..cimcimecim doğum öncesi ve sonrası hiç fark yok gibi..manken gibisin valla...

saol bitanemm a.s.
orda 49 kiloydum simdi 54 kiloyum :kedi:

ooooo seksi annşimiz de gelmiş
harikasınız canan hanım
sibele katılıyorum dışarda seni çocuklarla gören
kardeşlerin sanır kız türkieyede olsan istemeye
bile gelirlerdi valla

ooooo seksi annşimiz de gelmiş
harikasınız canan hanım
sibele katılıyorum dışarda seni çocuklarla gören
kardeşlerin sanır kız türkieyede olsan istemeye
bile gelirlerdi valla

:kedi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
a.s.

çok güzelsin canancımmm şimdi bişey sorucam malum hep soruyorum:I) şortlu resminde çorap varmı varsa ne banaaa çok lazımmdaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…