Doğum Öncesi&Sonrası

............................................

Son düzenleyen: Moderatör:
sibel...özlemmm...canan....hepiniz harikasınız hayatım......maşallahhhh size 41 kere

sibel özlem süpersiniz
canancım kimse sana iki çocuk doğurmuş demez süpersin arkadaşım daha fazla kilo verme bence böyle daha iyisinlmaz:

HUZURCUM cnm walla hic bakmiyorum ki markasina ( herdefasinda farkli farkli aldim bugün 3 € ya bitane aldim almaz olaydim yaa düsük bel diye onu aldim ama tirnagim takildi hafif yirtildi (

özlem sunseet duru tesekkürler kizlarrrrrrr

sunseet cnm vericem daha azcuk cnm TAN a hamis kalmadan önce 48-49 kiloydum ins. almazsam daha cok tabeeee bugün kocisle disardaydik kendine cikolata al cipsal diye tutturdu ben kizdikca seni sismanlastircam demezmiiiiiiii lmaz:
atlicaktim oracikta adamin tepesine kaydirigubbakcemile3

özlemcim anliyabildinmi cnm o fotograf programini ? istersen bi ara anlatabilirim fotografin büyüklügünü secmeden yükleme cnm kocaman bisiy cikiyor ortaya

aa ben bu resmi kaçırmışım yeni gördüm. sibel asimetrik askı elbisenle çok zarifsin. çınar yine yapmış yapacağını hareketli poz vermiş kaydirigubbakcemile3

canan tek kelimeyle süpersin yine. yalnız seninde benim gibi simit bölgesinde hafif bi fazlalıkmı var ne laelaelaelaelae amaaan olsun o da nazar boncuğumuz olsun kaydirigubbakcemile3

ooooooo canan supersın kızım sen... yaaa aç mı gezdin ayol sen...ben dayanamıyorum az yemek yemeye krızım tutuyor yemek yemeekkk dıye..işin şakası tebrik ediyorum hayatım seni..darısı basımıza dıkkat eden kazanır sana 10 puan benden

maşallah hepinize tü tü tü nazar degmesin valla kim der bunlar doğum yapmış diye valla hepinize ayrı ayrı maşallah hepiniz fıstık gibisiniz ne diyeceğimi bilemiyorum valla....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ayriyetten sibelcim mor elbisen acayip yakışmış bide saçları toplayınca çok hoş çıkmışsın canım tü tü tü...

tesekkürler kizlar ibsacim cnm aslinda ac gezmedim zaten az yemek yiyorum biraz daha dikkat ettim abur cuburu kaldirdim diyebilirim ... :)))

cakirgözlü cnm cok saol ben 2. ogluma hamis kalmadan önce 48-49 kilo falandim hamile kalmayi planladim oara yedim baya 52 kiloyla falan hamile kaldim
75 kiloyla doguma gittim simdi 54 kiloyum hepsi gitmedi kilolarin var daha cnm

serapçım denizcim çok merci kızlar

canancım allah kavuştursun tatlım
çok hoş görünüyorsunuz ana oğul :)

Evet Özlemcım gercekten sende cok hossun
kızlar yokmu yenı foto koyan yaa ben cektırmedım bugÜnlerde hıcc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…