Doğum öncesi uçak yoluculuğu yapan varmı?

zammbak

ZIRZIRCAN'ın anneciği
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
3.548
330
73
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, ben doğuda yaşıyorum ve nasipse doğuma İstanbul'a gitmeyi düşünüyorum.
Her havayolu farklı haftalarda müsade ediyor, bende erkenden gitmek istemiyorum doğrusu.
Haftayı erken söyleyip 37. haftada falan gitsem olmazmı?
Birde uçak yolculuğu riskli olurmu?
Doktor raporundan falan bahsediyorlar, kafamız karıştı, tecrübeleriniz paylaşırmısınız?

ilerlemis hamileliklerde sizin sozunuze isnat edilmez, doktor raporu istenir bebegin haftasinin teshisi icin..37. hafta ust sinirdir..

Doguma 3 ay kala zamandan sonra ucaga binmek cok sakincali, hava basinc yaptigi icin dogumun baslamasina bile sebeb olabilir :S...
Doktorlar ve ucak sirketleri bosuna kisitlamiyorlar :Q

Doguma 3 ay kala zamandan sonra ucaga binmek cok sakincali, hava basinc yaptigi icin dogumun baslamasina bile sebeb olabilir :S...
Doktorlar ve ucak sirketleri bosuna kisitlamiyorlar :Q

Offf 3 ay çok yaa (
Doğumum nasipse 10 ağustosta olacak, doktor 1-10 temmuz arası gitmelisin dedi...
Sakıncalımıdır yaa (

canım ben cuma günü uçakla ankaraya geldim, 36. haftamda yani, o güne kadar çalıştım ve cuma izne ayrılıp geldim uçakla, bende senin gibi doğuda görev yapıyorum..Çok rahat bir yolculuk geçirdim..doktor raporu istiyorlar senden, hatta bir doktor geldi ve raporu kontrol edip bişiler yazdılar..36. haftaya kadar uçağa binmene izin var raporla, ancak 36. haftadan sonra doktor rapor yazsa bile izin verilmiyor..birde ben koridor tarafından aldım, daha rahat oluyor bacağımı falan uzattım..sende 36. haftaya kadar binebilirsin yani..dünde kontrolüm vardı, herşey normaldi yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…