- 1 Haziran 2012
- 2.223
- 858
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acnım alabilirsiniz. eşim sgk dem,işsin ama devlet memuru mu, esnaf mı yoksa sigortalı olarak biyerde mi çalışıyor? çalıştığı yerden bilirler, muhasebe birimine sorsun oradan bilirler.
Benim bildiğim alamıyorsunuz. Sadece 89 lira emzirme ödeneği alabilir eşiniz. Hayırlı dogumlar inşallah.
Doğum parası almanız için çalışan olmalısınız. Sgk çalışmadığınız aylardaki maaşınızın bir kısmını doğum parası olarak ödüyor. Sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize inş.
amin teşekkür ederim son ayıma girdim ama isteğe bağlı ödesek olurmu acaba bilmiyorum.telefonla bilgi alabileceğimiz bir bölüm varmı
Doğum parası almanız için çalışan olmalısınız. Sgk çalışmadığınız aylardaki maaşınızın bir kısmını doğum parası olarak ödüyor. Sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize inş.
Rica ederim. Doğum öncesi 2 ay doğum sonrası 2 ay olmak üzere 4 aylık maaşın bir kısmı ödendiği ve sizin şu anda bir yerde çalışma gibi bir imkanınız olmadığı için son ayda başlatılan sigorta geçerli olmaz. Bir muhasebeciye sorabilirsiniz. Sağlıklı doğumlar...
arkadaşlar cevaplara şimdiden teşekkürler.Ben sigortasızım eşim sgk çalışan.doğum parası alabiliyormuyuz neler yapmalıyız ,araştırdım fakat açıklayıcı net bilgiye ulaşamadım bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim.sevgilerle
Benim eşim asker olduğu içn alamadık ama bizim bi akrabanın eşi özel bi sitede güvenlik sigortalı ama eşi çalışmıyor onlar bebeğin doğum raporuyla sgk ya gitti 135 tl vermişler doğum parası