Doğum sıkıntısı ...

Suan o drumu yasyorm. Evlermiz yaknnolmasna ragmen esimin annesndeyz ;( bazi aksiliklerden dolayi bayadr buradayz ve cok sikildm..
Dogurup evime gtmek istyorm..
Rahat edemiyo insan yani karsi taraf ne kadr guzel davransada ben edemyorum.
En bast yanlz yasadgmzdan dus alip odamda gyinirken simdi banyoda nefes nefese gyinmeye calisyorm gobegmde baya buyudgu icin bazi syler cok can sikici gelmeye basladi..
Esime sorsan ben yanlz kalmicakmisim sanki telfon die bsey yok!
Valla anneniz kvdenizde rahat edebilecekmi onuda bilemedim.. sahsen annem hastane cikisinda bana gelicek evmde olsaydm oda gelcekti.
Umarm sikintisiz gecirirsnz su donemi cunku insan hakikaten hem stres hem agrlar hem hormonlardan dolayi bayaa bunaliyo..
Yani en azndan ben cok bunaldimm

Ayyy duygularıma tercüman oldunuz . Allah razi olsun . Ama çözüm konusunda ne önerirsiniz. Ben şimdi anneme nasıl gelme önceden diyeyim . Önceden gelse. Yarın saatlsaatlik yolu aksi bir durum olduğunda gidebilir miyiz. Sıkıntı olmaz mi . Risk almış olmaz miyiz :/

Eşinin söylediği mantıklı bnce. Annen hazırlasın eşyalarını koysun kenara. Sen doğum yapınca hemen atlar gelir

T
Telefon olsa da ben seni oraya götüremem. O riski almam diyor. Benim ki de çok pimpirik: /

Eşinin söylediği mantıklı bnce. Annen hazırlasın eşyalarını koysun kenara. Sen doğum yapınca hemen atlar gelir
Evet diğer türlü önceden gelmesini gereksiz görüyor. Ama yine de siz bilirsiniz diyor. Baskı yapmıyor. Ben seni düşündüğümden böyle plan yaptım dedi

Evet diğer türlü önceden gelmesini gereksiz görüyor. Ama yine de siz bilirsiniz diyor. Baskı yapmıyor. Ben seni düşündüğümden böyle plan yaptım dedi
Mantıklı geldi bna.
Annende önceden gelmek istiyorsa anlat durumu . Kabul ederse kv de kalırsınız m etmezse doğumdan snra gelir . Hem kimse kırılmamış olur

Mantıklı geldi bna.
Annende önceden gelmek istiyorsa anlat durumu . Kabul ederse kv de kalırsınız m etmezse doğumdan snra gelir . Hem kimse kırılmamış olur
Ama annemin bizimle beraber orada kalması uygun olur mu ki . Annem rahat edebilir mi . Ben bile rahat edemiycem buna eminim :// off çok stresliyim ya. Burada Devlette doğum yapayım gitsin ya. Bu kadar strese gelemem ben

Esin iyi dusunmus annen dogum yapinca gelsin sizin evinizde kalir rahat olur son haftaya yalniz girme evde allah korusun ambulansi aricakcbile vktin olmaz belki

Beklemeyen yok mu hiç. ..
Ben hiç öyle kolay Doğum duymadım.
Ama annenin o gün orda olması lazım.
Hastanedeki ilk gün ve gece çok yorucu.Bebek çok küçük geliyor insana nasıl tutacağını şaşırıyor insan.Altını açıcak, ağlayınca kalkıp bakacak sana getirecek tecrübeli biri olmalı.Saat başı emzirmek zaten başlı başına muamma.Yok memeyi şurdan tutma burdan tut şöyle ver hemşireler bile beceremiyor.Seni kaldırıp yürütmesi lazım arada.Eşin yapamaz pimpirikliyse hiç yapamaz.
Annen gelsin

O gecelik annem var ablam var. Ben varım. Onlar olur yanında. Annen de gelince zaten eve geçeriz sana o bakar rahat rahat dedi

O gecelik annem var ablam var. Ben varım. Onlar olur yanında. Annen de gelince zaten eve geçeriz sana o bakar rahat rahat dedi
O zaman dr Doğum için size illaki bir tarih verecek normal Doğum olsada.Annen o tarihten 1 gün önce gelsin.1 gün idare edin kvde de.Doğumdan eve geçin.
Onların yanında rahat edemezsin doğum yaptığın gün.Tuvalete bile annemle gittim ben diyim sen anla

İl de yaparsam eşime göre annesinden kalmam lazım son haftalarda.. buradan oraya ben gidemem çok telaşe yaparım dedi: /

Bir taksiciyle anlaşsın, o götürsün o zaman. Ailesi o ilde oturmuyor olsaydı ne yapacaktı? İlla bir çözüm bulacaktı.

Eşime göre. Senin o anda kimseyle isin olmıycak kendi derdinle uğraşacaksın zaten diyor . :):/

Çok biliyor o. Kaç çocuk doğurduysa artık. Bu kadar kadın o an annemi isterim, anneniz önceden gelsin, kendi evinizde kalın, taksiyle gidin diyor. Kadınlar kocanızdan daha iyi bilir diye tahmin ediyorum. Kocanızın ne istediğini değil, kendi rahatınızı düşünün. Hamile olan sizsiniz. Taksiyle gidip yetişme işini doktorunuza da sorun, içiniz iyice rahat etsin.

Çok tecrubesizim normal olarak ilk hamileliğin . Sanırım bu yüzden kaygılarım.. eşiminde ondan öyle :/ normal doğumda da doktor tarih veriyor mu sezeryan gibi?

Bu hafta kontrole gittiğimde bu durumu paylaşacağım doktorumla. Ayrıca Sadec e o değil ben de kaygılıyım ki. Annem gelse bizimle beraber kvde de kalamaz. Gelmese annem yanında olmayacak. Ee çözüm?? Biz ilçede olduğumuz ve özelde doğum yapmak istediğim için tüm bu sıkıntılar . . Eger ben burada da yaparım desem eşim tamam der. Ben de tamam derdim zaten hemen ..

Çok tecrubesizim normal olarak ilk hamileliğin . Sanırım bu yüzden kaygılarım.. eşiminde ondan öyle :/ normal doğumda da doktor tarih veriyor mu sezeryan gibi?
Veriyor
Zaten sezeryan olacaksa da o tarihten 2 hafta öncesini söylüyor
Çoktan söylemiş olmalıydı ya normal Doğum tarihini 40. hafta

Veriyor
Zaten sezeryan olacaksa da o tarihten 2 hafta öncesini söylüyor
Çoktan söylemiş olmalıydı ya normal Doğum tarihini 40. hafta
Hiçbir sey söylemedi valla. Benim buradaki hesabıma göre mart sonu nisan başı iste. Doktora da sormadım. Şimdiki gidişte söyler belki. Söyleme se sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…