O da onu demek istiyor zaten ...Valla benim o gün eşimlede kvdeylede işim olmazdı keşke gelmeselerdi hatta
Annem gelse yeterdi
Suyu gelince yarım saate doğuruyor mu millet yaw 14 saat bekleyen var baksanaSuyun geldiği zaman. Hemen acılan hastaneye ytisilmesi gerek miyor mu ?
Ben maneviyatı yönünden annem dedim :)O da onu demek istiyor zaten ...
Beklemeyen yok mu hiç. ..Suyu gelince yarım saate doğuruyor mu millet yaw 14 saat bekleyen var baksana
Suan o drumu yasyorm. Evlermiz yaknnolmasna ragmen esimin annesndeyz ;( bazi aksiliklerden dolayi bayadr buradayz ve cok sikildm..Merhaba kızlar. InşaAllah doğru yere açmışımdır konuyu. Benim kendimce bir sıkıntım var doğumumla ilgili. Şimdi biz bir ilin ilçesinde yaşıyoruz. Esimin Tayini dolayısıyla. İl de onun memleketi . Memleketine yarım saat mesafe var. Şuan 35 haftalık hamileyim. Benim doktorum il de ozel bir hastane de. Hep oraya gittik kontrole. Doğumu da orada dusunuyorum. Allahin izniyle . Hamileliğimin son haftaların da, eşim beni, annesinin evinde kalmamı istiyor o da gidiş geliş yapmayı düşünüyor . Sebebi de. Eğer aksi bir durum olursa biz evdeyken araba da olsa ben o telaseyle şehir merkezine basıp gidemem heyecandan elim ayağıma dolaşır. Ama annemlerin evde olursak hastane 10 dkka mesafe dedi. Ben de orada hic rahat edemiyorum. :/ 2.si annem son haftalarda gelecekti. O gelirse , eşimde böyle bir planı sundu bana . Kabul edersem annem de orada bizle beraber kalmış olacak ne kadar uygun olur ? Olur mu bilemedim :/ düşüncelerinize ihtiyacım var kızlar ya
Ayyy duygularıma tercüman oldunuz . Allah razi olsun . Ama çözüm konusunda ne önerirsiniz. Ben şimdi anneme nasıl gelme önceden diyeyim . Önceden gelse. Yarın saatlsaatlik yolu aksi bir durum olduğunda gidebilir miyiz. Sıkıntı olmaz mi . Risk almış olmaz miyiz :/Suan o drumu yasyorm. Evlermiz yaknnolmasna ragmen esimin annesndeyz ;( bazi aksiliklerden dolayi bayadr buradayz ve cok sikildm..
Dogurup evime gtmek istyorm..
Rahat edemiyo insan yani karsi taraf ne kadr guzel davransada ben edemyorum.
En bast yanlz yasadgmzdan dus alip odamda gyinirken simdi banyoda nefes nefese gyinmeye calisyorm gobegmde baya buyudgu icin bazi syler cok can sikici gelmeye basladi..
Esime sorsan ben yanlz kalmicakmisim sanki telfon die bsey yok!
Valla anneniz kvdenizde rahat edebilecekmi onuda bilemedim.. sahsen annem hastane cikisinda bana gelicek evmde olsaydm oda gelcekti.
Umarm sikintisiz gecirirsnz su donemi cunku insan hakikaten hem stres hem agrlar hem hormonlardan dolayi bayaa bunaliyo..
Yani en azndan ben cok bunaldimm
Telefon olsa da ben seni oraya götüremem. O riski almam diyor. Benim ki de çok pimpirik: /Suan o drumu yasyorm. Evlermiz yaknnolmasna ragmen esimin annesndeyz ;( bazi aksiliklerden dolayi bayadr buradayz ve cok sikildm..
Dogurup evime gtmek istyorm..
Rahat edemiyo insan yani karsi taraf ne kadr guzel davransada ben edemyorum.
En bast yanlz yasadgmzdan dus alip odamda gyinirken simdi banyoda nefes nefese gyinmeye calisyorm gobegmde baya buyudgu icin bazi syler cok can sikici gelmeye basladi..
Esime sorsan ben yanlz kalmicakmisim sanki telfon die bsey yok!
Valla anneniz kvdenizde rahat edebilecekmi onuda bilemedim.. sahsen annem hastane cikisinda bana gelicek evmde olsaydm oda gelcekti.
Umarm sikintisiz gecirirsnz su donemi cunku insan hakikaten hem stres hem agrlar hem hormonlardan dolayi bayaa bunaliyo..
Yani en azndan ben cok bunaldimm
Evet diğer türlü önceden gelmesini gereksiz görüyor. Ama yine de siz bilirsiniz diyor. Baskı yapmıyor. Ben seni düşündüğümden böyle plan yaptım dediEşinin söylediği mantıklı bnce. Annen hazırlasın eşyalarını koysun kenara. Sen doğum yapınca hemen atlar gelir
Mantıklı geldi bna.Evet diğer türlü önceden gelmesini gereksiz görüyor. Ama yine de siz bilirsiniz diyor. Baskı yapmıyor. Ben seni düşündüğümden böyle plan yaptım dedi
Ama annemin bizimle beraber orada kalması uygun olur mu ki . Annem rahat edebilir mi . Ben bile rahat edemiycem buna eminim :// off çok stresliyim ya. Burada Devlette doğum yapayım gitsin ya. Bu kadar strese gelemem benMantıklı geldi bna.
Annende önceden gelmek istiyorsa anlat durumu . Kabul ederse kv de kalırsınız m etmezse doğumdan snra gelir . Hem kimse kırılmamış olur
Esin iyi dusunmus annen dogum yapinca gelsin sizin evinizde kalir rahat olur son haftaya yalniz girme evde allah korusun ambulansi aricakcbile vktin olmaz belkiEvet ama annem bir telefonla ulasabilecek mesafede degil bize maalesef.. 14 saatlik mesefa var aramizda. eşim de dediki. Annenin gelmesine gerek yok . Doğum esnasında senin kimseye ihtiyacın olmayacak. Ben olacam yanında. O gun anneni ararız. Biner ertesi günü burada olur. Gene o bakar sana zaten 1 ay 40 gub dedi. Ben senin özel de doğum yapmanı istiyorum
Hiçbir art niyetim yok annenle ilgili dedi. Ama sanki annemin önceden gelmesini istemiyormuş gibi geldi :/ ben şimdi nasil soylicem anneme. Anne önceden gelme mi diyeceğim? :/
Ben hiç öyle kolay Doğum duymadım.Beklemeyen yok mu hiç. ..
O gecelik annem var ablam var. Ben varım. Onlar olur yanında. Annen de gelince zaten eve geçeriz sana o bakar rahat rahat dediBen hiç öyle kolay Doğum duymadım.
Ama annenin o gün orda olması lazım.
Hastanedeki ilk gün ve gece çok yorucu.Bebek çok küçük geliyor insana nasıl tutacağını şaşırıyor insan.Altını açıcak, ağlayınca kalkıp bakacak sana getirecek tecrübeli biri olmalı.Saat başı emzirmek zaten başlı başına muamma.Yok memeyi şurdan tutma burdan tut şöyle ver hemşireler bile beceremiyor.Seni kaldırıp yürütmesi lazım arada.Eşin yapamaz pimpirikliyse hiç yapamaz.
Annen gelsin
O zaman dr Doğum için size illaki bir tarih verecek normal Doğum olsada.Annen o tarihten 1 gün önce gelsin.1 gün idare edin kvde de.Doğumdan eve geçin.O gecelik annem var ablam var. Ben varım. Onlar olur yanında. Annen de gelince zaten eve geçeriz sana o bakar rahat rahat dedi
İl de yaparsam eşime göre annesinden kalmam lazım son haftalarda.. buradan oraya ben gidemem çok telaşe yaparım dedi: /
Eşime göre. Senin o anda kimseyle isin olmıycak kendi derdinle uğraşacaksın zaten diyor . :):/
Çok tecrubesizim normal olarak ilk hamileliğin . Sanırım bu yüzden kaygılarım.. eşiminde ondan öyle :/ normal doğumda da doktor tarih veriyor mu sezeryan gibi?O zaman dr Doğum için size illaki bir tarih verecek normal Doğum olsada.Annen o tarihten 1 gün önce gelsin.1 gün idare edin kvde de.Doğumdan eve geçin.
Onların yanında rahat edemezsin doğum yaptığın gün.Tuvalete bile annemle gittim ben diyim sen anla
Bu hafta kontrole gittiğimde bu durumu paylaşacağım doktorumla. Ayrıca Sadec e o değil ben de kaygılıyım ki. Annem gelse bizimle beraber kvde de kalamaz. Gelmese annem yanında olmayacak. Ee çözüm?? Biz ilçede olduğumuz ve özelde doğum yapmak istediğim için tüm bu sıkıntılar . . Eger ben burada da yaparım desem eşim tamam der. Ben de tamam derdim zaten hemen ..Bir taksiciyle anlaşsın, o götürsün o zaman. Ailesi o ilde oturmuyor olsaydı ne yapacaktı? İlla bir çözüm bulacaktı.
Çok biliyor o. Kaç çocuk doğurduysa artık. Bu kadar kadın o an annemi isterim, anneniz önceden gelsin diyor, evinizde kalın, taksiyle gidin diyor. Kadınlar kocanızdan daha iyi bilir diye tahmin ediyorum. Kocanızın ne istediğini değil, kendi rahatınızı düşünün. Hamile olan sizsiniz. Taksiyle gidip yetişme işini doktorunuza da sorun, içiniz iyice rahat etsin.
VeriyorÇok tecrubesizim normal olarak ilk hamileliğin . Sanırım bu yüzden kaygılarım.. eşiminde ondan öyle :/ normal doğumda da doktor tarih veriyor mu sezeryan gibi?
Hiçbir sey söylemedi valla. Benim buradaki hesabıma göre mart sonu nisan başı iste. Doktora da sormadım. Şimdiki gidişte söyler belki. Söyleme se sorucamVeriyor
Zaten sezeryan olacaksa da o tarihten 2 hafta öncesini söylüyor
Çoktan söylemiş olmalıydı ya normal Doğum tarihini 40. hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?