Doğum sıkıntısı ...

Eşim ısrar bile etmedi. Senin özel de doğum yapmanı istiyorum bir. Ikincisi seni oraya yetiştirmeye gözüm yemiyor . Burada doğum yaparsın o zaman diyor :/
Taksiler boşuna mı var sonra döner arabanızı alır sen doğurunca en güzeli taksi hem seninle ilgilenir o ara araba sürmek yerine

Eşimin biraz bilgi eksikliği var sanırım . Bir de erkek kafası iste.. onu bilgilendirmeliyim.. mSuyum gelse bile önümüzde çok saat var. Böyle böyle diye anlatmalıyım. Netten araştırıp okutmalıyım . . Ama kötü hikayeleri duyduğu için bana onların örneklerini veriyor. Burda bir komsuumuz 7 8 aylıkken suyu birden boşanmış. Hastaneye yetişmişler alel acele. Doktor demiş tam zamanında gelmişsiniz. Yoksa çocuk ölürdü demiş. Bana habire bunu söylüyor

Kusura bakma ama esin hic iyi niyetli gelmedi bana.
Kv plani yapmis esinde kilif uyduruyo. Dogumda ablam olur annem olur demis bu kvnin fikridir e bunun olmasi icinde orda kalman lazim

panik yapan heryerde yapar eviniz 3 saat orasi 10dakika degil alti ustu 20dakika icin mi eziyet cekiceksiniz ?

Anneniz icinde 1 ay 40gun kalir demis neden gun koyuyo ? Cunku sonra ya annesine tasinicaksiniz ya annesi size

Taksiyede gerek yok esinizede hastaneyle konusun ambulanslarinin numarasini alin arayin dogum baslayinca alirlar sizi . Sizin yarim saatte gittiginizi onlar zaten 10 dakikada gider hemde yolda rahatlatirlar

Kvdemin bu düşüncesinde parmağı olmadığına adım gibi eminim . Çünkü ne yararı vardır ne zararı. Ondan dolayı. Eşimi savunmuyorum neyse onu diyorum . Ya da kendimi 40 günde tam olarak toplarım ya ondan öyle diyor.

Annem de bizle beraber kaliverir 2 gun napalim ..

Onu diyorum canim ben de. Gunlerce rahatsiz kalacagina son 2 gun kalir artik. Ilk dogumunsa zaten doktor 37. hafta civarinda muayene eder sezeryan mi olacak normal mi olacak diye belki ona gore gun verir. Benimki oyle yapti yani senin doktoru bilemem de

Doğumumla ilgili hiçbir sey konuşmadık daha doktorumla. Normal mi yani? Erken olduğundan mi konuşmadı dersiniz

Yetişmiş ama :) panikleyecek bişey yokki ya doğal döngü bu. Acil durum yönetimi yapın evde :) allahın koruduğunu kimse koruyamaz ne olacağınıda allah bilir kötü hikayeleri düşünüp durmasın

Ozaman esinin dusuncesi bu . Cunku doktor mesafesi cok farkli degil gerek yok .
Pimpirikliyse stres olmani istemez ve annenin orda kalmak istemiycegini dolayisiyla da gelmiycegini bilir.
Simdi onun annesi geldiginde siz gun koyar misiniz sukadar kalsin diye ?

Doğumumla ilgili hiçbir sey konuşmadık daha doktorumla. Normal mi yani? Erken olduğundan mi konuşmadı dersiniz
Evet daha erken. 36 37 de çatı muayenesi yapar normal istiyosan. Çatı muayenesinden de korkma 30 snlik bişey :) 36 dan sonra her hafta nst ye çağırabilir. Benim doktorum öyle yapmıştı. Bazısı çağırmıyor ama 38 de çağıranda oluyo.

Ben 37 haftanin icindeydim beni muayene ettiginde. Sezeryan olmak zorunda dedi nedenlerini aciklayarak. 39. Haftada da bebegi alcak iste haftaya yani. Muhtemelen ayni seyi yapacaksa erken diye yapmamistir daha. Bu randevunda sor istersen, senin de kafan netlesir biraz

Evet icimden koyarım . Çünkü rahat değilim ben kvdemin yanında. Ama benim eşim annemin yanında çok relaxtir. Annem çok rahat insandır çünkü

bana da öyle yaparsa annem de ona göre glir o zaman . Su an bu konuyu konuşmak erkenmis gerçekten dediklerinize bakilirsa

Evet icimden koyarım . Çünkü rahat değilim ben kvdemin yanında. Ama benim eşim annemin yanında çok relaxtir. Annem çok rahat insandır çünkü

"Icimden koyarim"
Ben de icimden koyarim o kadar gun olcak diye, astigi an asarim surati dayanamaz gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…