Daha vakit var ya iyice düşün taşınHiçbir sey söylemedi valla. Benim buradaki hesabıma göre mart sonu nisan başı iste. Doktora da sormadım. Şimdiki gidişte söyler belki. Söyleme se sorucam
Daha vakit var mi ? Ben de az kaldı diyorum habire :/Daha vakit var ya iyice düşün taşın
Kolaylık versin Allah
Yahu sanki ilk siz doğuruyorsunuz yarım saat dediğin nedir sen sancı gelince hemen doğuracağını mı sanıyorsun yapmayın yahu evinizde oturun herkes nasıl doğuruyor bu kadar pinpirik iyi değilAyyy duygularıma tercüman oldunuz . Allah razi olsun . Ama çözüm konusunda ne önerirsiniz. Ben şimdi anneme nasıl gelme önceden diyeyim . Önceden gelse. Yarın saatlsaatlik yolu aksi bir durum olduğunda gidebilir miyiz. Sıkıntı olmaz mi . Risk almış olmaz miyiz :/
Var rahat ol biraz evham yapma.Eşin zaten pimpirikli sende böyle kaygılı nolcak sizin haliniz :)Daha vakit var mi ? Ben de az kaldı diyorum habire :/
Var rahat ol biraz evham yapma.Eşin zaten pimpirikli sende böyle kaygılı nolcak sizin haliniz :)
Yarın çocuk iki hapşırsa biraz ateş yapsa hastaneye yakın diye kvdeyle oturma moduna döner sizin iş demedi deme :)
Yok eşim zaten ben diyeceğimi dedim . Gerisi sana kalmış. Allah var ben seni düşündüğüm için dedim . Sen bilirsin dedi. Ben de takıldım bu dediğine . Hem mantıklı geldi dediği hem de mantıksız. O yüzden konu açmak istedim tecrübeli kişilerden yardim almak icin ... cok teşekkür ederimSiz doğuracaksınız sizin rahatınız içinizden nasıl geliyorsa öyle olması önemli. Eşinize benim rahat doğurmamı istiyorsan içime sinen şekilde olması gerek diye net tavrınızı koyun.
1. Si ilçedeyim demişsiniz Doğum o kadar kolay değil. Ben sancı geldikten 1,5 gün sonra Doğum yaptım. Velevki suyunuz geldi yine en erken doğurmanız 5 6 saati bulur. İlçeyle il yarım saat diyorsunuz hiç sorun olmaz. Panikleyecek bişeyde yok. İnsanların suyu geliyor duşunu alıp öyle gidiyor rahat olun.
2. Si evinizde rahatsınız evinizde kalın tabiki ve annenizi istiyorsanız gelsin. Ki gelmeli, ki kadında orada duramaz evladı doğum yapıyor erkeğin bu konuda konuşmaya benim nazarımda hiç hakkı yok annem nezaman istersem ne zaman isterse gelir doğum yapan benim doğum yapan evladı.
Eşim panikler diye vazgeçemem hiçbişeyden.
Eşinize açık açık söyleyin ben böyle böyle istiyorum diye çok paniklersen ambulans çağırırsınız.
Bende annemleri doğuma giderken çağırdım ama bu benim tercihimdi sancılıyken kimseyi istemedim yanımda evimde çektim duşa girdim çıktım bunları kv de rahatca yapamazsınızda süreklide bık bık konuşurlar. Eşime bile gir içeri gözükme gözüme demiştim:) annem geldiğinde doğum yapmıştım ama sonradan benim bezimin değişmesi bebekle ilgili şeylerde yardımı oldu tam zamanında geldi.
Evet iyi değil yaa offfYahu sanki ilk siz doğuruyorsunuz yarım saat dediğin nedir sen sancı gelince hemen doğuracağını mı sanıyorsun yapmayın yahu evinizde oturun herkes nasıl doğuruyor bu kadar pinpirik iyi değil
Evet benim içine sinende tam olarak bu. Ama kaygılı olduğumdan ben de ( tabi esim kadar değil: ) ) acaba kvdem de mi kalsam disimi sıksam biraz doye düşünüyorum. Ikisi arasında kaldım ondanKimsenin evinde kalmayın annem gelir doğum başladığinda taksiye atlar gideriz diyeceksin en azından annen yaninda kendi evinde olucaksın çıkma evinden
Kimse sana burda kv evine git demez kk bu konuda yeterince tecrubeliYok eşim zaten ben diyeceğimi dedim . Gerisi sana kalmış. Allah var ben seni düşündüğüm için dedim . Sen bilirsin dedi. Ben de takıldım bu dediğine . Hem mantıklı geldi dediği hem de mantıksız. O yüzden konu açmak istedim tecrübeli kişilerden yardim almak icin ... cok teşekkür ederim
Aynısını annem de dedi. Ama Eşim değişik bir adam. Allah selamet onaBenim suyum geldi ertesi gün anca doğurdum üstelik yarım saat öyle çok bi mesafe değil ki biz burda kendi hastaneme şehir içinde 45dk da ulaştık. Bebek öyle aniden doğmuyor canım ah keşke öyle oluverse. Ya nişan gelir ya kasılma başlar ya suyun gelir ama illaki haberli gelir yani
Kimse sana burda kv evine git demez kk bu konuda yeterince tecrubeli
Fikir söylediyse tamam ama diretmesin. Strese girme böyle basit mevzular için. Sancı su yada kanama olursa da paniklemeyin çok nadirdir öyle hemen doğum yapan. Keşke yapsanız yani öyle diyim size :) Nerede kimle rahatsan öyle yap. Hayırlı doğumlarYok eşim zaten ben diyeceğimi dedim . Gerisi sana kalmış. Allah var ben seni düşündüğüm için dedim . Sen bilirsin dedi. Ben de takıldım bu dediğine . Hem mantıklı geldi dediği hem de mantıksız. O yüzden konu açmak istedim tecrübeli kişilerden yardim almak icin ... cok teşekkür ederim
Annem de bizle beraber kaliverir 2 gun napalim ..Canim oncelikle Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Dogumdan once annenin yaninda olmasi cok onemli. Bir de senin rahat edecegin yerde olman.
Artik oyle dogum basladi 1 saatte dogum oldu yetisemedik hastaneye durumlari olmuyor. Zaten dogum tarihi ortalama belli oluyor, yarim saat cok uzun bir mesafe degil. Doktor tarih vermezse baktin sancilarin basladi alir cantani gider son 2 gun kalirsin kv de.
Eşinle tartışmadan tatlı tatlı konuş annen gelsin mis gibi evinde
Amin inşAllah. Kesinlikle evimde çok rahat olurum...Fikir söylediyse tamam ama diretmesin. Strese girme böyle basit mevzular için. Sancı su yada kanama olursa da paniklemeyin çok nadirdir öyle hemen doğum yapan. Keşke yapsanız yani öyle diyim size :) Nerede kimle rahatsan öyle yap. Hayırlı doğumlar
Eşim ısrar bile etmedi. Senin özel de doğum yapmanı istiyorum bir. Ikincisi seni oraya yetiştirmeye gözüm yemiyor . Burada doğum yaparsın o zaman diyor :/Eşinle tartışmadan tatlı tatlı konuş annen gelsin mis gibi evinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?