- 14 Eylül 2025
- 29
- 23
- 3
- Konu Sahibi susancekirdegi
-
Eşinizin sosyal medya kullanımı varmı yada şüpheye düştüğünüz bir durumuMerhaba arkadaslar
Yaklaşık 4 ay önce dogum yaptim ve esim benden o kadar uzaklaştı ki hala bi yakinlasmamiz olmadi. İstenilmemek cok ağrıma gidiyor. Ilkten gercekten cok zorlanıyordum tek başıma cocuk baktığım icin zaten aklımıza gelmiyordu. Ancak cocuk artik uyumaya başladığı ve bos vakitlerimiz olduğu halde bile beni bir kere bile opmuyor. Bazen kendi kendime ağlıyorum. Biz cok severek evlendik. Şuan olan bu durum o kadar beni üzüyor ki kimseye de anlatamadığım icin içten içe eridim tükendim. Akşam vaktimiz oldu mu herkes sanki kendi köşesine çekiliyor. Bi kac kere yakinlasmak istedim kaçtı. Ağrıma gidiyor dediğimde sorun bende diyor. Esim doğuma da girmişti onunla mi alakalı bilmiyorum tekrar hamile kalmamdan mi korkuyor onu da bilmiyorum. Artık benimle ayni durumu yaşayan var mi düzelen oldu mu merak ediyorum.. sırf bunu sormak icin bu hesabı açtım. Lütfen kırıcı bisey yazmayın cok cok kırgın desteksiz bi anneyim. Bu satırları yazarken de ağlıyorum. Cevaplar icin simdiden teşekkür ederim....
Evet 2 yillik evliligimiz vardi. Bi tik fazla isteyen taraf bendim. İyi oldugu icin suan cok üzülüyorum eski halini bilmesem bu kadar uzulmezdimBebek planlı mıydı? Ve bebek öncesi cinsellik nasıldı?
Şüpheye düştüğüm bi durum yok. O salonda ben yatak odasındayim. Az oncede geldi dizi izleyelim dedi ben uyuyacağım dedim,icimden nedense benimde onu reddetme istegi geldi bu sekilde olsa da. O kadar üzgünüm ki yemin ederim ellerim titreyerek yaziyorum suan.Eşinizin sosyal medya kullanımı varmı yada şüpheye düştüğünüz bir durumu
Mesala sizi elestirmeye başladı mı
Kendini suçlu ilan ederk sizden uzaklaşması manipulatif bir durum lütfen kanmayın üstüne gidin aglamayin da güçlü durun tekrardan konuşun bu böyle olmaz ben Bir kadınım benimde ilgiye sevgiye ihtiyacım var diyin görevlerini hatırlatın
Reddetmeyin sonuçta adamı doğuma almışsınız belkide büyük bir şok geçirdi bilemeyiz ayrıca neden hala ayrı yatiyorsunuz Bebek doğdu doğalı salonda eşimle daracık kanepede yatıyoruz araya sogukluk girer gidin yatağınıza sokulun kivrilin yatin uyuyunŞüpheye düştüğüm bi durum yok. O salonda ben yatak odasındayim. Az oncede geldi dizi izleyelim dedi ben uyuyacağım dedim,icimden nedense benimde onu reddetme istegi geldi bu sekilde olsa da. O kadar üzgünüm ki yemin ederim ellerim titreyerek yaziyorum suan.
Düzelir diye bekleye bekleye mi bu hale geldik bilmiyorum. Terapiste gidelim reddetmez bence onunda ihtiyacı var. Gecen dediğimde olur dedi. Evlilik yildonumumuz geldi bazen ona takılıyorum Kendini o güne mi saklıyorsun diye guluyor. Tabi içten içe içim kan ağlıyor, günden güne solduğumu hissediyorum.Bu sorunu yaşayan çok fazla kadın var malesef.
Pek çok erkek eşim artık anne o kutsal bir varlık anlayışıyla eşinden uzaklaşıyor ona olan tutkusu kayboluyor.
Bu noktada çiftler tek başına işin içinden çıkamıyor profesyonel bir destek alın derim.
Bulunduğunuz şehirde veya online olarak cinsel konularda çalışan bir terapist bulmaya çalışın aldığı eğitimleri vs iyi araştırın derim.
Ama lütfen hiçbir şey yapmadan bekleyip zaman kaybetmeyin.
Dogum beri ayrı yattigimizi söylemedim ki size.Salonda uyuduğu zamanda gel yanıma yat yanlış yapıyorsun diyordum hep. Suan salonda gel dizi izleyelim dedi bende yatak odasinda çocuğun yanındaydım. Bende yok dedigimi yazdim bunu nasil çıkardınız ki. Arada zaten soğukluk olduğunu kırıldığımı yazdim. Suan kimsenin mutlu birlikteliğini okuyacak enerjim yok. Kusura bakmayın sorun bendeymis gibi suclayici konuşmayın lütfen. Ona adim attığımı ve reddedildigimi de belirttim.Reddetmeyin sonuçta adamı doğuma almışsınız belkide büyük bir şok geçirdi bilemeyiz ayrıca neden hala ayrı yatiyorsunuz Bebek doğdu doğalı salonda eşimle daracık kanepede yatıyoruz araya sogukluk girer gidin yatağınıza sokulun kivrilin yatin uyuyun
Doğuma doktorum es destegi cok onemli dediği icin girdi benimde o an haberim yoktu sancidan ölüyordumReddetmeyin sonuçta adamı doğuma almışsınız belkide büyük bir şok geçirdi bilemeyiz ayrıca neden hala ayrı yatiyorsunuz Bebek doğdu doğalı salonda eşimle daracık kanepede yatıyoruz araya sogukluk girer gidin yatağınıza sokulun kivrilin yatin uyuyun
Daha önceden anonim olarak konuları okuyordum kimisi cok ters cevaplar yazıyordu. Okurken ben üzülüyordum. Ters bisi yazılsa bile hungur hüngür ağlayacak kivamdayim.Hayır neden kırıcı yorum yazalım ki, senin ne suçun var. Ben doğuma girdiği için etkilendiğini düşündüm.
Normal doğum muydu
Allah yardımcınız olsun kimse size mutlu birlikteliğim var demiyor sadece örnek veriyorum yada sizi direk suçlamıyorum herşey sex değil sarılmakta bir nevi yakinlasmak sizin derdiniz belkide çok fevrisiniz neyse ya nasıl bir soğukluk girmiş eşinize sorun en iyisi biz kahin falan değiliz yazdiklariniza göre yorum yapmaya çalışıyoruz. terapiste mantıklı sağlıcaklaDogum beri ayrı yattigimizi söylemedim ki size.Salonda uyuduğu zamanda gel yanıma yat yanlış yapıyorsun diyordum hep. Suan salonda gel dizi izleyelim dedi bende yatak odasinda çocuğun yanındaydım. Bende yok dedigimi yazdim bunu nasil çıkardınız ki. Arada zaten soğukluk olduğunu kırıldığımı yazdim. Suan kimsenin mutlu birlikteliğini okuyacak enerjim yok. Kusura bakmayın sorun bendeymis gibi suclayici konuşmayın lütfen. Ona adim attığımı ve reddedildigimi de belirttim.
Evet sonradan gördüm yorumunu, sadece bu konuda mı böyle yoksa genel olarak mı çok ilgisizDaha önceden anonim olarak konuları okuyordum kimisi cok ters cevaplar yazıyordu. Okurken ben üzülüyordum. Ters bisi yazılsa bile hungur hüngür ağlayacak kivamdayim.
Normal dogumdu
Her sey sex olsaydı zaten 40im cikar cikmaz buraya yazardım oyle değil mi. 10 yıldan beri sevgililik artı evlilik dönemim var, duygusal anlamda esime cok cok bağlıyım ve bu hareketleri beni cok kırıyor. Fevri falanda değilim ilk kez bi dediğine hayır dedim. Ben size kahinmisiniz esime sorunda yazmadim. Böyle olan var mi düzelen oldu mu diye açtım konuyu bunu da belirttim. Teşekkürler iyi gecelerAllah yardımcınız olsun kimse size mutlu birlikteliğim var demiyor sadece örnek veriyorum yada sizi direk suçlamıyorum herşey sex değil sarılmakta bir nevi yakinlasmak sizin derdiniz belkide çok fevrisiniz neyse ya nasıl bir soğukluk girmiş eşinize sorun en iyisi biz kahin falan değiliz yazdiklariniza göre yorum yapmaya çalışıyoruz. terapiste mantıklı sağlıcakla
Ama genelde fazla isteyen taraf sizmişsiniz. Tamam hadi birleşme olmuyor peki öpüşmemesinin sebebi ne onu çözemedim ben? Siz sormuyor musunuz kendisine? İletişim nasıl?Evet 2 yillik evliligimiz vardi. Bi tik fazla isteyen taraf bendim. İyi oldugu icin suan cok üzülüyorum eski halini bilmesem bu kadar uzulmezdim
Yok sadece bu konuda böyle. Yoksa gerçekten esim ilgili biridir. En iyisi ben terapist araştırayımEvet sonradan gördüm yorumunu, sadece bu konuda mı böyle yoksa genel olarak mı çok ilgisiz
Hayır bebegi bi tik fazla isteyen taraf bendim. Sifir destekle çocuk büyütüyorduk ilkten inanın benimde aklıma gelmiyordu. Sifir uyku hastaneye git gel sürekli. Konusmaya calisiyorum yanıt alamıyorum. Düzeleceğim dedi en son. Doğuma girdi diye mi boyle oldu anlayamadım.Ama genelde fazla isteyen taraf sizmişsiniz. Tamam hadi birleşme olmuyor peki öpüşmemesinin sebebi ne onu çözemedim ben? Siz sormuyor musunuz kendisine? İletişim nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?