- 11 Şubat 2022
- 5.043
- 13.393
- 198
- Konu Sahibi susancekirdegi
-
Evet evet bence deYok sadece bu konuda böyle. Yoksa gerçekten esim ilgili biridir. En iyisi ben terapist araştırayım
Benim kocam 3 doğumuma da girdi. Böyle bir şey yaşamadık. Doğuma girmekle alakası yok.Hayır bebegi bi tik fazla isteyen taraf bendim. Sifir destekle çocuk büyütüyorduk ilkten inanın benimde aklıma gelmiyordu. Sifir uyku hastaneye git gel sürekli. Konusmaya calisiyorum yanıt alamıyorum. Düzeleceğim dedi en son. Doğuma girdi diye mi boyle oldu anlayamadım.
Hayır aldatma tarzı bisi yok. Hep akla nedense bu tarz şeyler geliyor. Güvenmediğim biriyle evlenmedim, kadinlar hisseder. Ne güzel esiniz etkilenmemis ama herkes aynı olmuyor malesef. Esim doğumdan çıktiginda hüngür hüngür ağlamış. Annemler söylemişti.Benim kocam 3 doğumuma da girdi. Böyle bir şey yaşamadık. Doğuma girmekle alakası yok.
Siz ciddi ciddi oturun sorun acaba başkasıyla mı tanıştı siz o lohusa dönemindeyken? Yani ne bileyim bana hiç mantıklı gelmiyor.
Bana da nedense doğuma girdi diye etkilenmiş gibi geldi. Herkes farklıdır ya eşin etkilenmemiş ama o etkilenmiş olabilirBenim kocam 3 doğumuma da girdi. Böyle bir şey yaşamadık. Doğuma girmekle alakası yok.
Siz ciddi ciddi oturun sorun acaba başkasıyla mı tanıştı siz o lohusa dönemindeyken? Yani ne bileyim bana hiç mantıklı gelmiyor.
Cok tesekkur ederim insan bazen yapması gerekeni başkası dediği zaman artik evet yapmalıyım diyor dank ediyor. Ben yarin ilk iş terapist araştırayım.Evet evet bence de
Eşimle de konuş kırıldığını da açık açık söyle, böyle içine atarak olmaz, sorun çözülmez.
E normal çünkü ilk defa baba oluyor. Benim eşim de ağlamıştı.Hayır aldatma tarzı bisi yok. Hep akla nedense bu tarz şeyler geliyor. Güvenmediğim biriyle evlenmedim, kadinlar hisseder. Ne güzel esiniz etkilenmemis ama herkes aynı olmuyor malesef. Esim doğumdan çıktiginda hüngür hüngür ağlamış. Annemler söylemişti.
Allah yardımcın olsun inşallah en kısa sürede her şey yoluna girerCok tesekkur ederim insan bazen yapması gerekeni başkası dediği zaman artik evet yapmalıyım diyor dank ediyor. Ben yarin ilk iş terapist araştırayım.
Bir elin parmaginin nasil hepsi birbirine benzemiyorsa butun erkeklerde ayni yapida olmuyor. Allah size de sabır versin surekli supheyle yaşanmaz vallahi. TesekkurlerE normal çünkü ilk defa baba oluyor. Benim eşim de ağlamıştı.
Neyse siz bilirsiniz ama bu hayatta kimseye yüzde yüz güvenmem. İnşallah düzelir hayırlısı..
ya ben bu adamları anlamıyorum önce çocuk isterler tuttururlar çok severek evlenirler çocuk olduktan sonra eşlerinin yüzüne bakmazlar. kadın doğum yaptı diye çirkin mi oldu ne oldu bahaneleri ney sen hastalıkta sağlıkta her koşulda söz vermedin mi neyin saçmalığı bu yaMerhaba arkadaslar
Yaklaşık 4 ay önce dogum yaptim ve esim benden o kadar uzaklaştı ki hala bi yakinlasmamiz olmadi. İstenilmemek cok ağrıma gidiyor. Ilkten gercekten cok zorlanıyordum tek başıma cocuk baktığım icin zaten aklımıza gelmiyordu. Ancak cocuk artik uyumaya başladığı ve bos vakitlerimiz olduğu halde bile beni bir kere bile opmuyor. Bazen kendi kendime ağlıyorum. Biz cok severek evlendik. Şuan olan bu durum o kadar beni üzüyor ki kimseye de anlatamadığım icin içten içe eridim tükendim. Akşam vaktimiz oldu mu herkes sanki kendi köşesine çekiliyor. Bi kac kere yakinlasmak istedim kaçtı. Ağrıma gidiyor dediğimde sorun bende diyor. Esim doğuma da girmişti onunla mi alakalı bilmiyorum tekrar hamile kalmamdan mi korkuyor onu da bilmiyorum. Artık benimle ayni durumu yaşayan var mi düzelen oldu mu merak ediyorum.. sırf bunu sormak icin bu hesabı açtım. Lütfen kırıcı bisey yazmayın cok cok kırgın desteksiz bi anneyim. Bu satırları yazarken de ağlıyorum. Cevaplar icin simdiden teşekkür ederim....
vicdan rahatlatmak için demiştir dizi izleyelim diye de sabır yaŞüpheye düştüğüm bi durum yok. O salonda ben yatak odasındayim. Az oncede geldi dizi izleyelim dedi ben uyuyacağım dedim,icimden nedense benimde onu reddetme istegi geldi bu sekilde olsa da. O kadar üzgünüm ki yemin ederim ellerim titreyerek yaziyorum suan.
Yo çirkin vesaire tarzı bisi demedi ki beni hep çiçeğim diye sever. Firsat buldukça hediye alır. Cinsel anlamda uzaklaştığı icin ağrıma gidiyor normal mi boyle olan var mi duzelen oldu mu merak ediyorum. Dediğiniz gibi insan böyle bi dogum sonrasi yaşayınca tekrar çocukta istemiyorya ben bu adamları anlamıyorum önce çocuk isterler tuttururlar çok severek evlenirler çocuk olduktan sonra eşlerinin yüzüne bakmazlar. kadın doğum yaptı diye çirkin mi oldu ne oldu bahaneleri ney sen hastalıkta sağlıkta her koşulda söz vermedin mi neyin saçmalığı bu ya
çirkin dedi demiyorum zaten ama uzaklaşmasındaki amacı çözemedim. tamam ilk başlarda lohusalık dönemi annenin vücudunun dinlenmesi lazım peki ya sonrası? hiç bu konu hakkında konuştunuz muYo çirkin vesaire tarzı bisi demedi ki beni hep çiçeğim diye sever. Firsat buldukça hediye alır. Cinsel anlamda uzaklaştığı icin ağrıma gidiyor normal mi boyle olan var mi duzelen oldu mu merak ediyorum. Dediğiniz gibi insan böyle bi dogum sonrasi yaşayınca tekrar çocukta istemiyor
Ben şüpheyle yaşamıyorum çünkü kocam seks duyguları en zirvede olduğu zamanlar benden kaçmıyor, hatta benden hiç kaçmıyor, kaçmadı, kaçsa kalkıp “ah neden neden” diye buralara soracağıma gider onunla sorunu çözmeye çalışırdım absbsjsksBir elin parmaginin nasil hepsi birbirine benzemiyorsa butun erkeklerde ayni yapida olmuyor. Allah size de sabır versin surekli supheyle yaşanmaz vallahi. Tesekkurler
Ayrı uyumuyoruz beraberiz. Haklısınız insallah çözümü olan bi seydir. Terapist bu sekil cift gördüğünden çözümünü bulur diye düşünüyorum bendeSarılın sık sık. Siz öpün. Sonra sekse götürmeyin konuyu.
Ayrı yatmakla ilgili yazılana verdiğiniz cevabı anlamadım. Ama beraber uyumamak da insanları birbirinden uzaklaştırıyor.
Terapiste sıcak bakarsa ne güzel. Orda çözersiniz inşallah.
Arkadaşların dediği gibi doğumu görmesi olabilir de sebep. Ama eşim artık anne psikolojisine girip eşiyle sevişemeyen adam da çok.
Eşiniz kendisini açmazsa terapistle de zorlanabilirsiniz. Size açılmamış anladığım kadarıyla. İnşallah terapiste açılır.Ayrı uyumuyoruz beraberiz. Haklısınız insallah çözümü olan bi seydir. Terapist bu sekil cift gördüğünden çözümünü bulur diye düşünüyorum bende
Ya bende noldu bilmiyorum sanki artik öncelik çocukmuş gibi geliyor dedi. Aynı odada uyuyoruz diye de çekiniyor olabilir. Olmadi o ayrı görüşmek isterse o sekil bi çözüme de gidebiliriz. Bu tarz şeylere karsi olan biri degilEşiniz kendisini açmazsa terapistle de zorlanabilirsiniz. Size açılmamış anladığım kadarıyla. İnşallah terapiste açılır.
Doktorun iş guzarligi olmuş. Adam belkide çok etkilendi. Hadi hep beraber doğuma girelim kafasini yaşatmış resmen. Terapi almak faydalı olur bence deDoğuma doktorum es destegi cok onemli dediği icin girdi benimde o an haberim yoktu sancidan ölüyordum
Benim kocam 3 doğumuma da girdi. Böyle bir şey yaşamadık. Doğuma girmekle alakası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?