Dogum sonrası esim benden uzaklaştı...

Benim kocam 3 doğumuma da girdi. Böyle bir şey yaşamadık. Doğuma girmekle alakası yok.
Siz ciddi ciddi oturun sorun acaba başkasıyla mı tanıştı siz o lohusa dönemindeyken? Yani ne bileyim bana hiç mantıklı gelmiyor.

Hayır aldatma tarzı bisi yok. Hep akla nedense bu tarz şeyler geliyor. Güvenmediğim biriyle evlenmedim, kadinlar hisseder. Ne güzel esiniz etkilenmemis ama herkes aynı olmuyor malesef. Esim doğumdan çıktiginda hüngür hüngür ağlamış. Annemler söylemişti.

Bana da nedense doğuma girdi diye etkilenmiş gibi geldi. Herkes farklıdır ya eşin etkilenmemiş ama o etkilenmiş olabilir

E normal çünkü ilk defa baba oluyor. Benim eşim de ağlamıştı.
Neyse siz bilirsiniz ama bu hayatta kimseye yüzde yüz güvenmem. İnşallah düzelir hayırlısı..

E normal çünkü ilk defa baba oluyor. Benim eşim de ağlamıştı.
Neyse siz bilirsiniz ama bu hayatta kimseye yüzde yüz güvenmem. İnşallah düzelir hayırlısı..
Bir elin parmaginin nasil hepsi birbirine benzemiyorsa butun erkeklerde ayni yapida olmuyor. Allah size de sabır versin surekli supheyle yaşanmaz vallahi. Tesekkurler

ya ben bu adamları anlamıyorum önce çocuk isterler tuttururlar çok severek evlenirler çocuk olduktan sonra eşlerinin yüzüne bakmazlar. kadın doğum yaptı diye çirkin mi oldu ne oldu bahaneleri ney sen hastalıkta sağlıkta her koşulda söz vermedin mi neyin saçmalığı bu ya

vicdan rahatlatmak için demiştir dizi izleyelim diye de sabır ya

Yo çirkin vesaire tarzı bisi demedi ki beni hep çiçeğim diye sever. Firsat buldukça hediye alır. Cinsel anlamda uzaklaştığı icin ağrıma gidiyor normal mi boyle olan var mi duzelen oldu mu merak ediyorum. Dediğiniz gibi insan böyle bi dogum sonrasi yaşayınca tekrar çocukta istemiyor

çirkin dedi demiyorum zaten ama uzaklaşmasındaki amacı çözemedim. tamam ilk başlarda lohusalık dönemi annenin vücudunun dinlenmesi lazım peki ya sonrası? hiç bu konu hakkında konuştunuz mu

Bir elin parmaginin nasil hepsi birbirine benzemiyorsa butun erkeklerde ayni yapida olmuyor. Allah size de sabır versin surekli supheyle yaşanmaz vallahi. Tesekkurler
Ben şüpheyle yaşamıyorum çünkü kocam seks duyguları en zirvede olduğu zamanlar benden kaçmıyor, hatta benden hiç kaçmıyor, kaçmadı, kaçsa kalkıp “ah neden neden” diye buralara soracağıma gider onunla sorunu çözmeye çalışırdım absbsjsks
Yani kötü yorum yapmiyim yeni doğum yapmış dedim ama herkese iyi niyetle yaklaşmamak lazım.
Adam boşalıyor orası net! Ama nasıl sanırım orasını bir türlü anlayamıyorsun, e orası da beni ilgilendirmez canım :)

Sarılın sık sık. Siz öpün. Sonra sekse götürmeyin konuyu.
Ayrı yatmakla ilgili yazılana verdiğiniz cevabı anlamadım. Ama beraber uyumamak da insanları birbirinden uzaklaştırıyor.
Terapiste sıcak bakarsa ne güzel. Orda çözersiniz inşallah.
Arkadaşların dediği gibi doğumu görmesi olabilir de sebep. Ama eşim artık anne psikolojisine girip eşiyle sevişemeyen adam da çok.

Ayrı uyumuyoruz beraberiz. Haklısınız insallah çözümü olan bi seydir. Terapist bu sekil cift gördüğünden çözümünü bulur diye düşünüyorum bende

Ayrı uyumuyoruz beraberiz. Haklısınız insallah çözümü olan bi seydir. Terapist bu sekil cift gördüğünden çözümünü bulur diye düşünüyorum bende
Eşiniz kendisini açmazsa terapistle de zorlanabilirsiniz. Size açılmamış anladığım kadarıyla. İnşallah terapiste açılır.

Eşiniz kendisini açmazsa terapistle de zorlanabilirsiniz. Size açılmamış anladığım kadarıyla. İnşallah terapiste açılır.
Ya bende noldu bilmiyorum sanki artik öncelik çocukmuş gibi geliyor dedi. Aynı odada uyuyoruz diye de çekiniyor olabilir. Olmadi o ayrı görüşmek isterse o sekil bi çözüme de gidebiliriz. Bu tarz şeylere karsi olan biri degil

Reactions: Gao
Bence sizden soğumuş önceden aktif cinsel hayatı olan birisi 4 ay rahatlamadan duramaz normal doğum esnasında olanı biteni izlediyse tiksinmis olabilir bazı erkeklerde oluyor bu maalesef

Yani şu yazdığınız yorumun neresinden tutsak elimizde kalır. Kendi eşinizle niye kiyasliyorsunuz. Adam belli ki etkilenmiş, sizinki etkilenmemiş olabilir. Kaldiki doğuma giden süreç gerçekten kolay değil. Birde üçüncü kişi varmı diye şüpheye dusuruyorsunuz. Hassas bir anneye yazılacak şey mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…