- 24 Kasım 2014
- 977
- 2.639
- 313
- 38
- Konu Sahibi susancekirdegi
-
Benden de tavsiye lütfen kv’yi çağırmayın. Faydalarından çok zararları oluyor. Bebeği koyun bebek arabasına, kangurusuna hep birlikte zaman geçirin. Bebeğin bu zamanlarını çok özlersiniz, güzel değerlendirin.Cok tesekkur ederim gerçekten bende şaşkınım. En hızlı kabul olan duam diyeceğim ama zaten 3 aydır ediyordumDediğinizi yapacağım ilişkimizin sağlığı icin bu sekil bi zaman dilimi şart. Yine tabi alabilirsek bi terapiste gitmek istiyorum. İkimizde ebeveynlik sürecinde cok yıprandık. Ilk cocuk ve sorumuzu soracak kimsemiz yoktu vs. Doğumdan sonra kuvez zamanımız oldu derken bu 4 ayda 4 yıl yaşlandık. Bende dogum yaptim diye esim benden mi soğudu diye depresyona girdim derken gerçekten kendimi sorguluyordum. Şükürler olsun
Emzirdigim icin zaten hic ayrı kalamıyorum. O şekilde vakit geçiriyoruz sürekli. Esim evden calisiyor. Is bitiminde de yemeğe sahile götürüyor elinden geldiğince evde zorlandığımi görüyor cocukla. Siz boyle yazınca arada kaldim normalde de cocugumdan ayrı kalmayı göze almadığım icin izne ayrildim. Siz öyle diyorsanız vardir bi bildiğiniz.Benden de tavsiye lütfen kv’yi çağırmayın. Faydalarından çok zararları oluyor. Bebeği koyun bebek arabasına, kangurusuna hep birlikte zaman geçirin. Bebeğin bu zamanlarını çok özlersiniz, güzel değerlendirin.
Benim eski kv geldi hala travmamdır hayatta en çok şükrettiğim şey bir daha yüzünü görmemek, Allah da bir daha görmeyi nasip etmesin. Uzun süre kv’nin gelip kalması demek evliliğin altına dinamit koymak demek sakın çağırmayın.Emzirdigim icin zaten hic ayrı kalamıyorum. O şekilde vakit geçiriyoruz sürekli. Esim evden calisiyor. Is bitiminde de yemeğe sahile götürüyor elinden geldiğince evde zorlandığımi görüyor cocukla. Siz boyle yazınca arada kaldim normalde de cocugumdan ayrı kalmayı göze almadığım icin izne ayrildim. Siz öyle diyorsanız vardir bi bildiğiniz.
Ben ikinci doğumda eski eşimi sıkı sıkı tembihledim doğuma gelmeni istemiyorum diye. Bu sefer doktor arkadaşıydı, doktor zorla adamı doğuma çağırdı bu yine etkilendi sonrası boşandık. Aman iyi ki de boşanmışım hem triplerinden hem ailesinden kurtulmuş oldum.kocalarınızı neden alırsınız ki doğumahele ki normal. Yani orandan bi canlı çıktığını gören adamların ne yapmasını bekliyorsunuz. Kusura bakmayın ama her şeyin bi oluru var.
Saçma sapan işler işte.Sonra da en çok üzülen yine kadın oluyor; niye uzağız diye.kocalarınızı neden alırsınız ki doğumahele ki normal. Yani orandan bi canlı çıktığını gören adamların ne yapmasını bekliyorsunuz. Kusura bakmayın ama her şeyin bi oluru var.
Sorun çözülmüş sevindim.Kamu spotu olsun......Doğuma eşlerinizi almayın .Kimin nasıl etkileneceği belli olmaz, adamların içinde birşeyler tetiklenir.Nasıl acı çektiğimi görsün kıymet versin dersiniz o sizi alır kafada başka yere koyar gerek yok....Doğuma doktorum es destegi cok onemli dediği icin girdi benimde o an haberim yoktu sancidan ölüyordum
Dogumda yaninizda olmamasi gerektigini en başında ona söyleyecektiniz. O kadar sey okuyoruz burada. Doğuma giren erkekler eşlerinden soguyorlar. Sonuçta doğum çok özel bi an bence sadece anne ve bebek arasında kalmalı eşler dahil olmamalı. Sonra diyorsunuz ki eşim doğumdan sonra benden soğudu bebek olduktan sonra aramıza soğukluk girdi. Girer tabi... bende o an o manzarayi görsem bende soğurum.Doğuma doktorum es destegi cok onemli dediği icin girdi benimde o an haberim yoktu sancidan ölüyordum
Ayrıca sizin haberiniz ve izniniz olmadan, doktor nasil eşinizi içeri alabiliyor. Ben olsam sonradan şikayet ederdim..Doğuma doktorum es destegi cok onemli dediği icin girdi benimde o an haberim yoktu sancidan ölüyordum
Merhaba damla hanım dogumum olmus bitmis bunu niye sen bunu hakettin bunu sen istedin tarzı söylemle dile getiriyorsunuz suan sorun çözüldü yazdığım halde. Derdiniz nedir. Dogumum suda oldu başımda sadece elimi tutarak bekledi beni öptü. O an icin onun verdiği güçle dogumumu gerçekleştirdim bebegim iri oldugu icin sanırım doktorum bana güç olmasi icin yanimiza almis. 5 kilo bebek doğurdum.. Buyuk ihtimal tek seferde hamile kaldığım icin tekrar olmasından korktuğu icinde ilk zamanlar uzak durmuş olabilir. Siz sokmazsiniz insallah burada okuduklarinizdan ders çıkarın kendinizeDogumda yaninizda olmamasi gerektigini en başında ona söyleyecektiniz. O kadar sey okuyoruz burada. Doğuma giren erkekler eşlerinden soguyorlar. Sonuçta doğum çok özel bi an bence sadece anne ve bebek arasında kalmalı eşler dahil olmamalı. Sonra diyorsunuz ki eşim doğumdan sonra benden soğudu bebek olduktan sonra aramıza soğukluk girdi. Girer tabi... bende o an o manzarayi görsem bende soğurum.
Olmus bitmis sey icin neden şikayet edeyim ki. Iyi ki almis demistim. Bebeğim iriydi suda dogum yaptim. O an onun başımda olup saçımı okşamasi beni opmesi bana hep guc verdi. Tekrar hamile kalmamdan da korkuyor olabilir çünkü ilk seferde hamile kalmıştım. Bana net şekilde bundan şundan demedi. Sorunumda çözüldü.Ayrıca sizin haberiniz ve izniniz olmadan, doktor nasil eşinizi içeri alabiliyor. Ben olsam sonradan şikayet ederdim..
Ben sokmadim zaten eşimi doğumda yanıma.. tek seferde hamile kalmanizdan korkuyorsa da o zaman alır sizi bi kadın doğum uzmanına götürür korunma yöntemlerini öğrenir. Örneğin spiral taktirirsiniz. Ya da kendisi bi şekilde korunur. Sonuçta hamile kalmadan önce nasıl korunuyorsaniz bunda da öyle korunabilirsiniz. Yani hamile kalmanizdan korktuğu için yanaşmamasi aşırı saçma bisey. Bence kesinlikle sebep bu degilMerhaba damla hanım dogumum olmus bitmis bunu niye sen bunu hakettin bunu sen istedin tarzı söylemle dile getiriyorsunuz suan sorun çözüldü yazdığım halde. Derdiniz nedir. Dogumum suda oldu başımda sadece elimi tutarak bekledi beni öptü. O an icin onun verdiği güçle dogumumu gerçekleştirdim bebegim iri oldugu icin sanırım doktorum bana güç olmasi icin yanimiza almis. 5 kilo bebek doğurdum.. Buyuk ihtimal tek seferde hamile kaldığım icin tekrar olmasından korktuğu icinde ilk zamanlar uzak durmuş olabilir. Siz sokmazsiniz insallah burada okuduklarinizdan ders çıkarın kendinize
Mutlu olun inşallah. SevindimMerhaba size yazmak istedim dediğinizi yaptim ve sabaha karsi sorunum çözüldü. Size cok tesekkur ederim inadımiz kırıldı cok sukur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?