Dogum sonrası esim benden uzaklaştı...

Konu sahibi hem fikir soruyor hemde yorum yapana kızar şekilde cevap veriyor bir kere kimse seni üzmeye calismiyor bildiği kadariyla yardımcı olmaya çalışıyor
Gercekleri görmeni sağlamak tek derdimiz
Hani demişsin ya benim gibi yaşayan oldu mu evet oldu ilk eşim lohusayken aldattı.benim eşimde yapmazdı ay Allah kahretsin bir bakmışım adam uçmuş bu benim yada senin suçun olan bişi değil erkek beyni farkli adam bir anda uzaklaştı cinsellik istemedi onun için sana diyoruz ki yatağını ayırma yakınında tut sosyal medyası varmı bir araştır gerekirse terapiste götür doğuma girmesi zaten olağan dışı bir durum etkilense bile dört ay sürmez . kendisine bir sert yap kaybedecegini düşünsün yoksa biz burdan senin bizden istediğin cevabı mi verelrim
Hepimiz böyle olduk sora düzeldi zamana bırak nasılsa bir yerleri kalkar gelir bekle mi diyelim güzelim ne istiyorsun
Ben dikkatle cevap vermiştim kırmadan üzmeden lohusa halimle insan biraz vicdanlı olur bu saatte hem empati kuran hem bebek sallayan sizin için emek sarfeden konuyu okuyan cevap veren birilerine cemkirmenize gerek yok kırkı çıkana kadar bekleyen adam nadirken dört aydır bu adam napıyor sanıyorsun burda milleti azarlayacagina açıp gözünü bir eşinle enine boyuna konuş

Canim senin yine doğumdan dolayıdır diyebileceğin bir durum var. Bende oda yokken esim bir tık uzaktı. Çok yoğun çalısıyordu ona veriyordum. Şakayla karışık libidosuz falan diyordum oda bana cilvesizsin yok dişil enerji yok falan diyordu bendeymis suç gibi dhdjdksk. Bu dediğim daha yeni evlenmiştik. Bu arada bizimde 10 yıla yakın sevgililik durumumuz var sevgiliyken böyle değildi ama son seneler hem uzaktan yürüttük iş durumlarından dolayı.

Şimdi yine ayrıyız 5 aydır görmüyorum, yurtdışında calisiyor . Arada böyle konular açması dısında yine aynı gibi. Bide lafını küfünü bilmez. Beni şakayla karışık zorbalar. Sonra şaka yaptım ne alınıyon der. Hamilelğimin son aylarındayım. Görüşemiyoruz diye aşırı üzülemiyorum bile kesin kilodan falan zorbalardi…….herkes diyo nasıl ayrı kalıyosun Amaaan dedim ben de vardir bundada bi hayır. Demekki bu zamanda yanımda olmaması gerekiyormus belki psikolojimi etkileyecekti.
Öyle işte

Yani sizin kocanız etkilenmedi diye herkes aynı olmak zorunda mı?

Ne kadar kötü kalplisin sen ya.. yorumun çirkinliğine bak. Konu sahibine nispet yapıyorsun, alay ediyorsun, içine kurt düşürmeye çalışıyorsun..
Aynen seni ilgilendirmez. Ezik duygularını başka yere kus.

Kalbin gibi bi omrun olsun insallah dilerim Allahtan bin katını yaşayasın. İnsanın böyle derdini kimseye anlatamadigi vakitler vardır. Demek ki sorunumu cozememisim burada adımı bilmeyen insanlara elimi açmışım çaresiz kalmışım.
Rabbım senin gibi fesat insanların eline diline düşürmesin, ben sana ne yaptim bu kadar kuruldun...
Bu kadar kendi kocandan emin olma sende o zaman, erkekler bi kere bosalmiyor bil istedim. Sana da her şeyi bil seni ilgilendirir diyen olmadı. Lütfen uzaklas.

Ne kadar kötü kalplisin sen ya.. yorumun çirkinliğine bak. Konu sahibine nispet yapıyorsun, alay ediyorsun, içine kurt düşürmeye çalışıyorsun..
Insanlar bazen başkaları ne hisseder diye hic düşünmüyor. Konuyu açarken zaten çekinerek açmıştım. Altınada nolur kötü bisey yazmayin hassasım ağlarken yaziyorum diye belirttim. Ama biliyor musunuz konuyu actim 2 3 saat sonra sanki malum oldu ve sorunum çözüldü. Bende hala inanamıyorum. İçimin acısıyla nasil dua ettiysem dun sabaha doğru eşimle aramızdaki bu inat kırıldı şükürler olsun

Canım inan ki cok üzüldüm. Sen zaten cok cok önemlisin şuanda. İçinde bi insan büyütmek kolay değil ne fizikten ne psikolojik olarak. Fiziken vücudumuz bozuluyor. Psikolojik olarak eger çalışıyorsan sen zaten gidiceksin tarzı mobinge maruz kalıyoruz. Sen hamileliğine odaklan. Eşinin genel yapısı buymus zaten öyle diyorsun. Bazen Bende dilimi tutamayıp kotu şeyler diyorum sonra üzülüyorum o da dediklerine üzülüyordur inanki seni seviyordur. Yaşadığın dönem cok hassas bi dönem. En güzel şekilde evladına kavuşmak nasip olsun insallah

S susancekirdegi canım iki seçeneğin var gibi. İlki terapist, diğeri açıkça çok kırılıp üzülüyorum lütfen açıkça duygularını ne hissettiğini söyler misin seni dinliyorum diye eşinle konuşmak.
Bir de aklıma şey geldi. Bebeğe bakacak birisi varsa eşinle ikiniz başbaşa eğlenmeye gidin. Biraz vakit geçirin.
Aslında temelde ne olabileceğini sen de sıralamışsın. Doğumda tiksinmek, seni sadece anne olarak görmesi gibi. Kendisi de söylemiş öncelik çocuk diye. Bunları kırmanız lazım sanki.

Yaa çok sevindim gerçekten
Devamında da hep böyle güzel olsun. Çok mutlu olun

Öyle cevaba böyle cevap. Sen önce sana düzgünce cevap verenleri tersleme. Hayatta hep iyi yönden bakmak yok. Kötüleri de olumsuzlukları da birileri söyleyecek. Söyleyenlere çemkirirsen hiç hoşuna gitmeyen cevaplar alırsın bu kadar..

Bazı erkekler eşlerinin doğum anına sahit olunca tiksiniyor eş olarak değilde sadece anne olarak görüyor yaklasamıyor.klinik destek alın eşiniz özellikle.

İşte manipülasyon tekniği. Ben senin gözünü açmaya çalışıyorum adı altında duygusal şiddet.
Teşekkürler örneğin için.

Canim konuyu açtıktan 2 3 saat sonra sorunumu çözüldü bende inanamadim. Çocuğu emzirdikten sonra normalde arkami dönüp yatardım o sarilirdi. Bu sefer o dönüp yattim ve yanağından öptüm güldü. O da beni öptü derken aramızdaki bu durum son bulmuş oldu. Nasil mutluyum anlatamam. Ama sorduğum zaman eşim bende bilmiyorum neden öyle olduğunu dedi. Is stresine mi girdim(esim ise yeni girdi işini değiştirdi ve bende dogum sonrasi izne çıktım artik tek gecindirecek) doğumdan mi bilmiyorum hic dedi. Dediğiniz gibi bizim hic basbasa bi vaktimiz olamadi kayinvalidem vs gelebilse bende basbasa bi yere gitmek cok istiyorum 1 2 saatte olsa. Annem vefat etti kayinvalidem uzakta tek başımıza yanımızda kavrulmaya çalışırken birbirimizi 2. Plana atmışız. Rabbım şükürler olsun güzel güne uyandım...

İşte manipülasyon tekniği. Ben senin gözünü açmaya çalışıyorum adı altında duygusal şiddet.
Teşekkürler örneğin için.
Ya bu şahıs kim bilmiyorum ama görmezden gel tusuna basmıştim. Sanki herkes saf bi kendi akıllı anlamıyorum. Siz de bosverin bu şahsı. Bi de emir verir gibi yaziyor sanki onu dinlemek zorundayım. Bu tarz kişiler genelde kendileri bu sekil sorunlar yasiyor ve yasamiyormus gibi davranıp karsi tarafı boyle zorbaliyor. Cok sukur ben bugün sorunumu çözülmüş olarak uyandım. O yüzden onun yazdıklarını bile mutlulukla okuyorum :)))

Çok sevindim adına gerçekten
Annene Allah rahmet eylesin. KV yi müsaitse hemen çağır eşinle dışarı çık vakit geçir. Dışardayken kv.yi bebek nasıl diye arama ama:)) o da sizi aramasın acil durum dışında. Bak gör çok iyi gelecek
Mutluluğunuz daim olsun

Merhaba size yazmak istedim dediğinizi yaptim ve sabaha karsi sorunum çözüldü. Size cok tesekkur ederim inadımiz kırıldı cok sukur...

Benim iki doğumumda da eski eşim bunalıma girmişti. İlk çocuğumda 5 ay ilişki yaşamadık, benimle doğuma girmişti ve doğum anını görmüştü, bana çok farklı hissettiğini söyledi. Bence bugün giyinin süslenin ve eşinizle cinsellik yaşayın. Adam eskisi gibi olduğunuzu görünce normale dönecektir. Yaşadığınız şeyi çoğu kadın doğumdan sonra yaşamıştır. Kendinizi bu kadar üzmeyin, eşiniz iyi bir insansa zamanla düzelir.

Cok tesekkur ederim gerçekten bende şaşkınım. En hızlı kabul olan duam diyeceğim ama zaten 3 aydır ediyordum Dediğinizi yapacağım ilişkimizin sağlığı icin bu sekil bi zaman dilimi şart. Yine tabi alabilirsek bi terapiste gitmek istiyorum. İkimizde ebeveynlik sürecinde cok yıprandık. Ilk cocuk ve sorumuzu soracak kimsemiz yoktu vs. Doğumdan sonra kuvez zamanımız oldu derken bu 4 ayda 4 yıl yaşlandık. Bende dogum yaptim diye esim benden mi soğudu diye depresyona girdim derken gerçekten kendimi sorguluyordum. Şükürler olsun

Merhaba yorumumuz icin cok tesekkur ederim.Esimde doğumdan sonra bana odadayken kadınlara bakış açım değişti demisti bi kere. Buraya bunu yazdıktan 2 3 saat sonra sorunum çözüldü biliyor musunuz. Aramızda anlamsız bi inat vardi sanki. Ona dönüp yattim ve yanağından öptüm o beni öptü derken inadimiz kırıldı. Suan uykusuz ama mutlu bi şekilde uyandım. Rabbım şükürler olsun. Yorumunuz içinde cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…