Merhaba ben dogum yapali 3,5 ay oldu ve cinse
lik istemiyorum evin.icinde kovalamac oynuyoruz esim cok horladigi icinyataklarida ayirdik (bebek uyaniyor cunku) simdi son bir haftadir gerginligiimiz dshada artti esim beni hep azarlar oldu bende asabi bir yapiya sahibim bu seferde cekisiyoruz hayatimla ilgili kafam cok karisik bana yardim edin ne yapmaliyim bilmiyorum
Yataklarınızı ayırmanız iyi olmamış cok yüksek seslemi horluyor esın benim eşimde horlar 8 aydır bebgimizle aynı odada uyuruz bebgim horlamsina uyanmaz Belkide başdan beri alistig içindir,lahusa deprosyana girmiş olabilirmisn?Merhaba ben dogum yapali 3,5 ay oldu ve cinse
lik istemiyorum evin.icinde kovalamac oynuyoruz esim cok horladigi icinyataklarida ayirdik (bebek uyaniyor cunku) simdi son bir haftadir gerginligiimiz dshada artti esim beni hep azarlar oldu bende asabi bir yapiya sahibim bu seferde cekisiyoruz hayatimla ilgili kafam cok karisik bana yardim edin ne yapmaliyim bilmiyorum
Yataklarınızı ayırmanız iyi olmamış cok yüksek seslemi horluyor esın benim eşimde horlar 8 aydır bebgimizle aynı odada uyuruz bebgim horlamsina uyanmaz Belkide başdan beri alistig içindir,lahusa deprosyana girmiş olabilirmisn?
Anladım canım kolik bebek olunca dahada zor bizimki kolik olsa bizde belki daha beter durmda olurduk esım cocuk sesine tahammülü yok bebgimizle olmadan once hiç bir sorunumzu olmazdı,doğumdan sonra icinde bulunduğum psikoloji benide kotu etkiledi sagdan soldan bebeğimi nasil beslediğim eleştirenler beni deli ediyordu doğal olarak geriliyordum patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyordum evde tartışmalarımız kaçınılmaz oluyordu 4-5 ay böyle sürdü simdi cok sukur iyiyiz,demek hermde yaşıyor bunları lahusa psikolojisi zamanla sizde normale donersiniz ama yatakları ayırmayın araya daha cok soğukluk girmesinZaten once o gitti basla odaya bebekten rahatsiz olup bu duruma once kizdim kavga ettik sonra bebegin uyumasi duzene girdi esim diger odada yatinca sabaha kadar sadece bir defa uyanip emiyor ve tekrar uyuyordrdu sonra tekrar geldi yanimiza ve yine uyanmalar zaten kolik gaz sorunu oldugundan gece gunduz ikinmali aglamali uyumalar soz konusuhorlamasinin tarifi yok gecen gece salonda uyumamiza ragmen okadar yuksek horladiki bebek korkup uyandi bakalim bugun yine deneyecegim ayni odayi:)umarim uyur bebegim seninle ayni durumdayim su anda saclarimi bile tarayamiyorum sen boyle sorunlar yasadinmi
Anladım canım kolik bebek olunca dahada zor bizimki kolik olsa bizde belki daha beter durmda olurduk esım cocuk sesine tahammülü yok bebgimizle olmadan once hiç bir sorunumzu olmazdı,doğumdan sonra icinde bulunduğum psikoloji benide kotu etkiledi sagdan soldan bebeğimi nasil beslediğim eleştirenler beni deli ediyordu doğal olarak geriliyordum patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyordum evde tartışmalarımız kaçınılmaz oluyordu 4-5 ay böyle sürdü simdi cok sukur iyiyiz,demek hermde yaşıyor bunları lahusa psikolojisi zamanla sizde normale donersiniz ama yatakları ayırmayın araya daha cok soğukluk girmesin
Biz yatakları ayırmadık bana karşı da davranışı vs çok iyi tartışma vs yok ama öpme koklama da yok neden olabilir fikri olan varmı
Çok iyi bebekle hem yemek yapıp hem kendime bakım yapabiliyorum kilo da almadım aldığımı da verdim davranışım da aynı önceki gibi kendimi sorguladığımda doğumdan öncesinden farklı bir durumum yok gayet de güzelim bunların dışında nerde yanlış yapmış olabilirimSizin esinize karsi tavriniz nasil
Duygusal ve cinsel anlamda. Bir de gün icinde kendinize bakiminiz ve giyiminiz ? Bunlar çok önemli bence. Önce kendimizi sorgulayalim. Sonra eşimizi.
O zaman eşinizi sorgulayın. Eşiniz de özeleştiri yapmalı. Veya bu konuyu onunla konuştunuz mu ? eskisi gibi olmadığınızı neden böyle olduk vs dıye sordunuz muÇok iyi bebekle hem yemek yapıp hem kendime bakım yapabiliyorum kilo da almadım aldığımı da verdim davranışım da aynı önceki gibi kendimi sorguladığımda doğumdan öncesinden farklı bir durumum yok gayet de güzelim bunların dışında nerde yanlış yapmış olabilirim
ilk bebeğniz mı pekıHiç böyle bişey başına gelen sonra da meğer şundan şundan dolayı eşim böyle davranmış diye bir tespitte bulunabilen yok mu
Evet ilk ayrıca birbuçuk yıllık evliyizilk bebeğniz mı pekı
Mrb canim bende ayni sorunlari yasamistim ve 8 sene sonrasi bebegimiz oldu o kadar alismisiz ki canimizin istedigini yapmaya bebrkle butun hersey kisitlandi. Tabi buna yatak odasida dahil. Bende bu konuyla ilgili konu bile acmistim. Hic yaklasmiyordu esim bana cinsellik konusunda. En sonunda acik acik sordum noldu sogudun mu istemiyo msn sotle derdin ne brnde bilim dedim. Once inkar etti yok bisi normalim felan sonradan acikladi anne olarak gorutorum seni bebegimiz yanimdayken yapamiyorum dedi. Kotu birsey yapiyormusuz gibi hissediyorum kendimi dedi. Konusa konusa atlattik bu donemi cok sukur. Simdi tmm onceki gibi deil tabi ki ama yinede normale donduk. Bende cok tedirgindim hersey yoluna girdi bebegimiz oldu derken bu sorun mu olcak simdi de diye. Ama gercekten zaman ve anlayis cok onemliymis cnm. Uzun oldu ama icini rahat tut ne aldatiliyorsun nede seni istemiyo deil. Sadece zamana ohtiyaci var yeni yasantiniza alismaniz icin...Hiç böyle bişey başına gelen sonra da meğer şundan şundan dolayı eşim böyle davranmış diye bir tespitte bulunabilen yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?