- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
İlk doğumun normalmiydi 10 kilo kadar veriliyorsa çok iyiymiş gerçi bünyede bünyeye değişir inşallah bende de 10 kilo gider yaBen kızıma hamileyken 20 kg aldım 10 kilosu doğumda gitti..40'ım çıkana kadar 5 kilo su gitti..5 kilo bana kaldı onuda vermek için çok çabam olmadı..Şimdi oğluşuma hamileyim..17 haftalığız.. 5 kilo aldım hızlı gidiyorum yine biliyorum..ilki kadar rahat verip vermeyeceğimi bilmiyorum..Bu hafta biraz fren atmaya karar verdim...
normal doğum canım..sezeryanla bu kadar gitmesi zor olur zaten canımİlk doğumun normalmiydi 10 kilo kadar veriliyorsa çok iyiymiş gerçi bünyede bünyeye değişir inşallah bende de 10 kilo gider ya
Benim daha doğum şekli belli değil hayırlısı hangisiyse o olsun diyorum herkes normal doğumdan korkutuyonormal doğum canım..sezeryanla bu kadar gitmesi zor olur zaten canım
Normal Doğumda 4 cm açılmadan sonra epidural olabiliyormuş bu şekilde hem sezeryana göre daha sağlıklı hem normal Doğum sancısı daha azBenim daha doğum şekli belli değil hayırlısı hangisiyse o olsun diyorum herkes normal doğumdan korkutuyo
Benim daha doğum şekli belli değil hayırlısı hangisiyse o olsun diyorum herkes normal doğumdan korkutuyonormal doğum canım..sezeryanla bu kadar gitmesi zor olur zaten canım
Pazartesi çatı muayenesi var bakalım ne diyecek doktor aslında sezeryan istemiyorum pekNormal Doğumda 4 cm açılmadan sonra epidural olabiliyormuş bu şekilde hem sezeryana göre daha sağlıklı hem normal Doğum sancısı daha az
Bence kesinlikle normal doğumdan korkma canım..Beni de çok korkuttular ama kulak asmadım..Epidural düşünmüştüm onunda sakıncalarını okuyunca vazgeçtim..Herkesin acı eşiği farklı bi kere..O kadar zor bişeydi madem de yüzyıllardır bu kadınlar nasıl doğuruyor..Onu bırak ikinciye nasıl cesaret edebiliyorlar.. Normal doğumun en güzel yanı doğrurur doğurmaz kuş gibi oluyorsun.. Hemen bebeğini kucağını veriyorlar daha dikişlerin dikilirken...Hemen kollarına alıp emzirebiliyrosun.. Umarım aksilik çıkmaz normal yaparsınBenim daha doğum şekli belli değil hayırlısı hangisiyse o olsun diyorum herkes normal doğumdan korkutuyo
Epiduralin ne gibi sakıncaları varmış?Bence kesinlikle normal doğumdan korkma canım..Beni de çok korkuttular ama kulak asmadım..Epidural düşünmüştüm onunda sakıncalarını okuyunca vazgeçtim..Herkesin acı eşiği farklı bi kere..O kadar zor bişeydi madem de yüzyıllardır bu kadınlar nasıl doğuruyor..Onu bırak ikinciye nasıl cesaret edebiliyorlar.. Normal doğumun en güzel yanı doğrurur doğurmaz kuş gibi oluyorsun.. Hemen bebeğini kucağını veriyorlar daha dikişlerin dikilirken...Hemen kollarına alıp emzirebiliyrosun.. Umarım aksilik çıkmaz normal yaparsın
Epiduralin ne gibi sakıncaları varmış?
Çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyorBenim daha doğum şekli belli değil hayırlısı hangisiyse o olsun diyorum herkes normal doğumdan korkutuyo
Pazartesi çatı muayenesi var bakalım ne diyecek doktor aslında sezeryan istemiyorum pek
Pazartesi 38+3 olacagim o zaman yapılacak canım benimÇatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor
Anladım canım çok sağol :) sağlıkla al kicagina kuzunu inşallah :)Pazartesi 38+3 olacagim o zaman yapılacak canım benim
Amin canım benimAnladım canım çok sağol :) sağlıkla al kicagina kuzunu inşallah :)
Ben 16 haftalikken 10 kilo almıştım.Bence gayet iyi gidiyorsunuzArkadaşlar normal Doğum yapan kişilerin kilo kaybı daha hızlı ve daha sağlıklı oluyor anladığım ve gördüğüm kadarıyla :) ben suan 22 hafta 6 günlük hamileyim 6 kilo aldım şimdiden
3 aylık oldu çok şükür bebiş iyi 67 kiloda kaldım gitmedi ilk ay giden gitti sonra kaldı fırsat buldukca yürüyüşe çıkıyorum ama gitmiyor Adet görmediğim için sislikte varSlmhaylazzz canm nasılsn bebıs buyudu mu.suan kı kılon ne alemde merak ettm gıttı mı gerı kalanlar.25.haftadaym ve 6 kılo almıs durumdaym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?