- 27 Şubat 2011
- 1.228
- 943
- 123
talihsizlik olmuş benceAynen ya, ben oğlum 2 aylık olduğunda hamilelik öncesi kiloma ulaşmıştım, ama zor günler geçirdim, bebeğim uyanıkken emmiyordu, tek başımaydım, eşim çalışıyordu çok zorlandım ve tekrar geri kilo aldım, tam diyete başlamıştım ki yeniden hamile kaldımartık umudum bebeğim doğduktan sonra toplu kilo vermek
açken kafam gidiyor gerçektenAy hiç sorma ya gece aç olunca uyku uyuyamıyorum
Bende gündüz yemek yiyemiyorum sabah bı kahvaltı yapıyorum bide akşam yemeği arada hiç canım istemiyorGece nasil yemek yiyiyorsunuz ya 36 haftalık hamileyim ve keseler gece yemek yiyemem ama gündüz yediklerim baya yaradı
Doğumdan sonra bu işe bir dur demem lazım yoksa bende alacağımaçken kafam gidiyor gerçektenama şeker krizi açken tokken her şekilde geliyor ilacımı da içemiyorum emziriyorum diye.. artık dur demezsem bu gidişle kızım memeyi bırakana kadar 100 kg olurum.. tükendim ya hiçbir şey yapamıyorum şuan..
Aldığınız kiloları vermişsin ne güzelhemen eski halinde olmuyorsun. kocaman bir gobegin varmış gibi oluyor. Zamanla eriyor. 59 ile eve geldim. Iki kilo gitmiş sadece. Bebek de üç kilo doğmuştu. Benim matematik baya sasmisti. 10 ayda eser kalmadı aldığım 12 kilodan . Hala 34 bedenim.
Verebildiniz mı aldiginiz kiloları23-24 kg almıştım, doğumda 8 kilosu gitti..
çok almamaya çalışın kızlar, bukadar kilo almaya bebeğim 2890 gr doğmuştu üstelik..
Ay ne güzel hiç kalmamış kilo75 kilo ile doğuma girdim, eve geldiğimde 62 kiloydum.
Kesinlikle katılıyorum 30.haftadayim 10 kilo aldım daha ne kadar alırım bilmiyorum ama nasıl gitcek bu kilolar diyordum hakkaten okudukça moral olduNe güzel herkes vermiş doğum kilolarını aynen kaldı diyen yok moral oldu valla
Türümün tek ornegigiyim galiba ...apartmanda beş kişi dogurduk alt komşu iki ayda 16 kilo verdi üst komşum bir ayda 9 kilo üçüncü kat hiç kilo almadi en üst kat doğuma gitti kiloyu orda bıraktı geldi hepsi tığ gibi oldu ben bidon gibi kaldım ....Sanırım bünyeyle alakalı
Aniden bu kadar vermek çok baş dönmesi yaptı, ama kısa sürdü allahtan. Yine de her şeyin normali iyiAy ne güzel hiç kalmamış kilo
Önemli olan sağlık şu anda iyisen önemli olan buAniden bu kadar vermek çok baş dönmesi yaptı, ama kısa sürdü allahtan. Yine de her şeyin normali iyi
Fazla almamışsınız ki35haftadayım 12 kilo aldım bende şimdiden kiloları düşünüyorum nasıl vereceğim diye benim bacaklarım falan da kalınlaştı bakalım nolcak doğumdan sonra
Bende ödem yapıyorum sanırım bende 62 ile hamile kaldim şu anda 76 olmuşum 35. Haftadayim35haftadayım 12 kilo aldım bende şimdiden kiloları düşünüyorum nasıl vereceğim diye benim bacaklarım falan da kalınlaştı bakalım nolcak doğumdan sonra
Canım ananas ödeme çok iyi geliyor aklında olsunBende ödem yapıyorum sanırım bende 62 ile hamile kaldim şu anda 76 olmuşum 35. Haftadayim
2 senede verdim..Verebildiniz mı aldiginiz kiloları
Çok severim zaten bol bol yemek lazımCanım ananas ödeme çok iyi geliyor aklında olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?