Doğum sonrası eve geldiğinde kaç kilo gitmişti

talihsizlik olmuş bence ben 40 ım çıkar çıkmaz spiral taktırdım Allah'ım sahip olmayanlara nasip etsin inşallah :)

Ay hiç sorma ya gece aç olunca uyku uyuyamıyorum
açken kafam gidiyor gerçekten ama şeker krizi açken tokken her şekilde geliyor ilacımı da içemiyorum emziriyorum diye.. artık dur demezsem bu gidişle kızım memeyi bırakana kadar 100 kg olurum.. tükendim ya hiçbir şey yapamıyorum şuan..

Doğumdan sonra bu işe bir dur demem lazım yoksa bende alacağım

Aldığınız kiloları vermişsin ne güzel

Ben 11 kilo almıştım. Hiç şişkinliğim yoktu ama sezeryan olduğum için anestezi etkisiyle tüm vücudum çok fazla şişti sadece 2 kilo vermiştim. 5.5 aylık şuan 2 kilo fazlam var

30 kilo aldım fazlada olabilir. Hastaneden geldiğimde hiç kilo vermemiştim ödemdendi sanırım. 8 aylıkken kızım hepsini vermiştim

Sanırım bünyeyle alakalı
Türümün tek ornegigiyim galiba ...apartmanda beş kişi dogurduk alt komşu iki ayda 16 kilo verdi üst komşum bir ayda 9 kilo üçüncü kat hiç kilo almadi en üst kat doğuma gitti kiloyu orda bıraktı geldi hepsi tığ gibi oldu ben bidon gibi kaldım ....

35haftadayım 12 kilo aldım bende şimdiden kiloları düşünüyorum nasıl vereceğim diye benim bacaklarım falan da kalınlaştı bakalım nolcak doğumdan sonra

35haftadayım 12 kilo aldım bende şimdiden kiloları düşünüyorum nasıl vereceğim diye benim bacaklarım falan da kalınlaştı bakalım nolcak doğumdan sonra
Bende ödem yapıyorum sanırım bende 62 ile hamile kaldim şu anda 76 olmuşum 35. Haftadayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…