doğum sonrası kaç kilo gidiyor?

erobet

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
143
7
318
37
Konya
selam arkadaşlar. 35 haftalık hamileyim 10 kilo aldım. sanırım 12 kiloyla doğururum. 54 kiloyla hamile kaldım şu an 64 dolaylarındayım. merak ettiğim ise şu doğumdan sonra kaç kilo veririm. kimi diyor ki doğum yaptım eve geldim 10 kilo gitmişti. kimi diyor ki normal doğum yaptım ona rağmen doğumdan hemen sonra 4 kilo gitmişti. neden bu kadar fark var? yada kimin söylediği doğru:1: tecrübeli anneler yazarsanız sevinirim. doğumdan hemen sonra kaç kilo gidiyor?

selam arkadaşlar. 35 haftalık hamileyim 10 kilo aldım. sanırım 12 kiloyla doğururum. 54 kiloyla hamile kaldım şu an 64 dolaylarındayım. merak ettiğim ise şu doğumdan sonra kaç kilo veririm. kimi diyor ki doğum yaptım eve geldim 10 kilo gitmişti. kimi diyor ki normal doğum yaptım ona rağmen doğumdan hemen sonra 4 kilo gitmişti. neden bu kadar fark var? yada kimin söylediği doğru:1: tecrübeli anneler yazarsanız sevinirim. doğumdan hemen sonra kaç kilo gidiyor?

bak canım öncellikle Allah kurtarsın evladını kucağına sağ salim almayı nasip etsin inşallah.
ben 35 kilo aldım hamileyken. sezaryan doğumda iki gece hastanede kaldım , eve geldiğimde 6 kilo gitmişti. şuan kızım 11 aylık ve ben 35 kiloyu verdim üstelik göbekde kalmadı bildiğin dümdüz oldu. herkesin vücut yapısı farklıdır kimi az verir kimi çok verir. 64 kilo gayet güzel dediğin gibi 12-15 arası doğuma girersin malum son ay kilo patlaması yaşanıyor. ne güzel az kilo almışsın.

İLK DEFA doğumdan 10 gn snra tartıldm ve 9 kg gtmişti, ilk 2 ay çok hızlı kilo veriliyo zaten

9 kilo aldım, ilk hafta 7 kilosu gitti.baktım daha gidicek, hemen vitamin falan kullanmaya başladım.
gidiyor yani fazla takılma kiloya.

1.5 ay önce sezeryanla doğum yaptım.15 kilo almıştım.eve geldiğimde 10 kilom gitmişti.emzirirkende kilo çok güzel veriliyor zaten o yüzden hiç kafana takma.

cevap veren arkadaşlar teşekkür ederim hepinizde olumlu şeyler yazmışsınız ne güzel hemen zayıflamışsınız. darısı başıma:):66:

inşallah bende sizin gibi veririm kiloları. ömrüm boyunca hep zayıf biriydim göbek falan asla yoktu. şimdi eğilip kalkarken namaz kılarken vs zorlanıyorum hareketli bir yapım var hareketlerim kısıtlandı garip oluyorum. eski aktifliğime ve kiloma kavuşurum inşallah.:18:

eski haline kavuşursun canım yeter ki bol bol emzir.ve tabii bol bol sıvı almayı ihmal etme.

İlk ay 10 kg gidiyor garanti.
Ben 56 ile hamile kaldım.
72 ile doğuma gittim.Şuan 61 kiloyum.
İlk ayımda 63 felandım.

ay sen 10kiloyumu kafana takiyosun 1ay icinde gider o. ben 26kilo almistim 1yilda verdim. kizim 20gunlukken 12kilo vermistim. ama ben 2hafta gec dogurdum sismisti vucudum cok. ayricada dogumdan sonra hem dikkat ettim hemde istahim cok gitti eski halime donmustum. emziriyorum diye homili girtlak yemedim. dikkat edip emziriyorum diye surekli tatli felan yemez isen hemen verirsin

oh oh çok iyi. daha şimdiden 6 kilo aldım ben :27: herhalde doğuma kadar 15 kilo alrım :30:

ben de senin gibi 54 ile hamile kalmıştım. Sezeryanla doğum yaptım. Toplamda 19 kilo almıştım. Eve geldiğimde hiçbir değişiklik yoktu :) Vücudum su toplamaya başlamıştı. Ama ilk 20 günde 10 kilo gitti. Yaklaşık 10 ay içinde de geri kalanı gitmişti.

Ben 21 haftama kadar 5 kilo aldım.
kilolu hamileyim inşallah çok alammam çünkü bana zararı var.
diyetisyen düzenli beslenme ve az yağlı yiyeceklerle ayda 1,5 kilo almamı söyledi.
inşallah doğum yapıncada gider kilolar .

ben de şimdiye kadar, 6.5 ay olduk, 3,5 kilo aldım.. bakalım doğuma kadar kaç kilo alıcam; merakla bekliyorum

Bende 33+2 günlük hamileyim.Dün doktor kontrolüm vardı.20 kilo almışım kızlar :2: nasıl gidecek bu kilolar offf.Doğuma kadar 5 kilo daha alırım muhtemelen :67:

Merhaba
ben 6 aylik hamileyim 3 kilo almistim dun ölctum 1 kilo 500 gram gitmis

Kilolar asil kacinci ayda geliyor?
Cok kilo almaktan korkuyorum:63:

Back
X