Merhaba kızlar
Ben önümüzdeki iki hafta içinde Allah nasip ederse Doğum yapacağım. Sizden fikir almak istiyorum, şöyle ki; ilk doğumum olacağı için tecrübesizim yani birilerine ihtiyacım olacak, annem iki küçük yeğenime baktığı için ona kıyamıyorum benimle ilgilenmesini orda kalmayı veya bana gelmesini istemiyorum zaten rahatsız ve fazlasıyla yoruluyor. Bu durumda kayınvalidem de kalacağım onun da ilk torunu ama kendisi bekar kızıyla beraber benden daha hevesli oldukları imajını vermeye çalışıyor. Daha önceleri de çocuğumuz olduğunda bize sormadan istediği zaman alıp memlekete götüreceğini fln söylüyordu etrafındakilere.
Size biraz şahıslarla ilgili bilgi vereyim, eşim yanımızda olmadığı her zaman görümcem(benden altı yaş küçük) ve kayınvalidem sürekli eşimin eskiden onlara yaptığı özel şeyleri onları ne kadar başkalarından kıskandığını herşeyi onlarla yaptığını ve onlarında hayatlarını sanki eşime adadıklarını gösteren laflara maruz kalıyorum ve eşimle bu muhabbetleri konuştuğumuzda yalan olduğunu söylüyor ve bu konuşmalara çok şaşırıyor. Görümcem lise terk, çalışmayan ve evden annesiz çıkmayan ama yine da fazla çirkef biri ben iki üniversite okudum ve hamilelik öncesine kadar çalışan ve sosyal hayatı olan biriydim, küçümsemiyorum ama hiç bir açıdan benimle kıyaslanacak durumu yokken sürekli kv kp bana kızlarını övüp şımartıp bana densiz konuşabilme cesareti verirler, örneğin görümce: artık bu yaz fındık toplamaya gidersin çocuğunu bana bırakıp bahanen yok, diyebilecek kadar densiz. Ve ayrıca çocuk doğunca bana sormadan bizde kalacağını söylüyor. Herneyse uzattım sizce Herşeye benden daha fazla hakları olduğunu düşünen bir aileyle lohusalık dönemimi geçirmeli miyim yoksa bi haftadan sonra eve geçip kendi başıma idare etmeye mi çalışmalıyım? Tabi Allah’ın izniyle sağlıklı bir Doğum geçirdiğim taktirde.