- 27 Ocak 2016
- 643
- 507
- 33
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
Mahkemeden önce Amirin kimse onun da bir üstüne şikayet et önce dilekçe var. Hatta şöyle önce ücretsiz izin dilekçeni ver kabul edilmezse bir üstüne ve dediğin gibi bimer e şikayet et. İnşallah hallolurNasıl strest yapmayım kızlar ya dünden beri ağlıyorum ben kanuni hakkımı kullanmak için neden dava açayım ki yıllık izinlerim bitiyo dava aşamasında ne yapıcam? O kadar sinirliyim gerginim kızımda 3 4 gündür acayip huysuz mahvediyo beni o bi yandan iş yeri bi yandan eşime 3 gün izin al ölücem diyorum alamam diyo balkondan pencereden atlayasım var. Ankaraya gidicem ben hadi ücretsiz izin çıkmazsa tekrar buraya mı gelicem delirmek üzereyim ya. Tayin istiyorum vermiyolar ücretsiz izin istiyorum vermeyiz diyolar ben nerede çalışıyorum ya nazi kampından beter ya. Ben çoçuğumu kendim büyütmek istadiğim için 4 yıl bekledim. Hangi bakıcıya güvenip de el kadar bebeğimi vereyim. Eğer ücretsiz iznimi vermesinler. Basına sosyal medyaya bimer e cimer e her yere yazıcam. Delirmek üzereyim kendimi sakinleştiremiyorum.