Selamlar cnm. Kilo vermek istiyorsan kafanda bitirmen lazım. Biraz da destek. Ben bu sebeple açtım burayı da. Birbirimize destek verebilirşz. Yediklerini yazarsın ne yemen ne yememen gerektiğini söyleriz. Bebeğine süt olsun diye yediğin şeylerin çoğu çöp aslında. Hiçbir işe yaramıyor. Kendine şöyle diyebilirsin mesela. Bu poğaçayı/ tatlıyı yiyip çocuğuma süt olarak zararlı şeyler göndereceğime, hurma, muz, elma armut gibi sağlıklı şeyler göndereyim. Unutma biz ne yersek bebeğimiz de onla besleniyor. Böylece kötü gıdalardan uzak durursun. Her gün tartıya çıkmamaya çalış. Bir de geçici bu durum. daha üç ay olmuş doğum yapalı. Ama daha fazla da almamaya çalış. Sonra insan çok üzülüyor3 aylık bebeğim var 78 kiloyum bir türlü veremiyorum kilo nasıl nerden başlamşıyım
Hoşgeldn tatlımmm. E süper gebe kaldığın kiloya az kalmış verirsin sen endişelenme. Başlayabildin mi düzenli beslenmeye? Bol boş su iç. Zencefil süt arttırıyor hem de yağ yakıyor mutlaka demle derim tazesinden. Yaza hiçbir şeyimiz kalmıcak bak süper olcak. Bebişin nasıl? Lohusalık nasıl gidiyor?Herkese merhaba...
Ben de 54 ile hamile kaldım... 3 aylık oldu bebeğim. Suan 60 kiloyum...
Benim de hedefim 52...pazartesi günü düzenli beslenmeye başlayacağım bakalım...
Verirsin cnm hiiiç merak etme. 8 kg nedir kiSlm kızlar bende aranizdayim.68 kıloyum.8 kilo vermem lazim
Insallah b en henüz tartartılmadım tulmadimKuzular 58.3 ile yola devam ama bakalım cts ne çıkacak. Bugün ve önümüzdeki iki gün dikkat etmeye çalışın yoksa yağlar kalıcı olur. Unutmayalım. İlla yicekseniz pazar gününü bekleyin. Evde iki paket lays aldım pazatesiyi bekliyorum yemek için( normalde pzar yerdim ama kızım görüp yemek istemesin diye yemicem kreşe gidince gündüz yerim )
Yarınki dolunayı atlatınca gitgide az çıkacak kilolar sonraki günlerde de hızlanacak kilo verimleri.
Merhaba cnm bşr diyetisyen ile emziren anneler olarak online diyete başkadım. Hem kilo veriyorum hem sütüm artıyorHoşgeldn tatlımmm. E süper gebe kaldığın kiloya az kalmış verirsin sen endişelenme. Başlayabildin mi düzenli beslenmeye? Bol boş su iç. Zencefil süt arttırıyor hem de yağ yakıyor mutlaka demle derim tazesinden. Yaza hiçbir şeyimiz kalmıcak bak süper olcak. Bebişin nasıl? Lohusalık nasıl gidiyor?
Bu arada zencefili nasıl yapacagım?Hoşgeldn tatlımmm. E süper gebe kaldığın kiloya az kalmış verirsin sen endişelenme. Başlayabildin mi düzenli beslenmeye? Bol boş su iç. Zencefil süt arttırıyor hem de yağ yakıyor mutlaka demle derim tazesinden. Yaza hiçbir şeyimiz kalmıcak bak süper olcak. Bebişin nasıl? Lohusalık nasıl gidiyor?
Bir parmak boğumu kadar Taze zencefili minicik dilimliyorum kaynar suya atıp bekletiyorum cnm o kdrBu arada zencefili nasıl yapacagım?
Aaaa süpermiş. Süt arttırıcı neler önerdi acaba paylaşabilir misin? Ben lohusalık pek yaşayamadım malum evde bir çocuğum daha olunca depresyona bile vaktin olmuyoMerhaba cnm bşr diyetisyen ile emziren anneler olarak online diyete başkadım. Hem kilo veriyorum hem sütüm artıyor
Lohusalık cok güzel gecti. Hersey yolunda cok şükür. Sen nasılsın bebiş nasıl? 3 ayı bitirdik biz
Valla denemedim ki. Ben hep tazesini alıyorumtoz zencefıl olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?