Doğum sonrası kilo verme! Hedef 57

Veee 58,6 ile yola devam. Kilo verimim azaldı ama devam ediyor. Emzirmesem gitmezdi tabi o kdr.
Yarın tartılmıcam. Bugün köz palıcanlı börek pişircem. Artık hakettim minik bi kaçamağı. Zaten bir yufkanın 1/4 ünden yapcam tek porsiyon yicem yani. Çok farketmez etkilemez beni. Doğum günümde bile pasta fln yemedim bari bunu yiyeyim. Öpüyorum çokk

Herkese merhaba...
Ben de 54 ile hamile kaldım... 3 aylık oldu bebeğim. Suan 60 kiloyum...
Benim de hedefim 52...pazartesi günü düzenli beslenmeye başlayacağım bakalım...

3 aylık bebeğim var 78 kiloyum bir türlü veremiyorum kilo nasıl nerden başlamşıyım
Selamlar cnm. Kilo vermek istiyorsan kafanda bitirmen lazım. Biraz da destek. Ben bu sebeple açtım burayı da. Birbirimize destek verebilirşz. Yediklerini yazarsın ne yemen ne yememen gerektiğini söyleriz. Bebeğine süt olsun diye yediğin şeylerin çoğu çöp aslında. Hiçbir işe yaramıyor. Kendine şöyle diyebilirsin mesela. Bu poğaçayı/ tatlıyı yiyip çocuğuma süt olarak zararlı şeyler göndereceğime, hurma, muz, elma armut gibi sağlıklı şeyler göndereyim. Unutma biz ne yersek bebeğimiz de onla besleniyor. Böylece kötü gıdalardan uzak durursun. Her gün tartıya çıkmamaya çalış. Bir de geçici bu durum. daha üç ay olmuş doğum yapalı. Ama daha fazla da almamaya çalış. Sonra insan çok üzülüyor

Herkese merhaba...
Ben de 54 ile hamile kaldım... 3 aylık oldu bebeğim. Suan 60 kiloyum...
Benim de hedefim 52...pazartesi günü düzenli beslenmeye başlayacağım bakalım...
Hoşgeldn tatlımmm. E süper gebe kaldığın kiloya az kalmış verirsin sen endişelenme. Başlayabildin mi düzenli beslenmeye? Bol boş su iç. Zencefil süt arttırıyor hem de yağ yakıyor mutlaka demle derim tazesinden. Yaza hiçbir şeyimiz kalmıcak bak süper olcak. Bebişin nasıl? Lohusalık nasıl gidiyor?

Kızlar kilo verimleriniz azalmış olabilir. Dolunay yaklaşıyor çünkü. İştah artışları kaçınılmaz ama şu sıralar dikkat etmeye çalışın derim çünkü bu dönemde alınan kilolar en zor verilenler oluyor. Vücut depoluyor çünkü. Özellikle 9-10-11 ocakta dikkatli beslenin. Ödem artışı da çok oluyor. Sonra gitgide azalacak mükafatını göreceksiniz. 10 ocak dolunay. Sonra rahatlayacak vücut ve iştah azalacak

Kuzular 58.3 ile yola devam ama bakalım cts ne çıkacak. Bugün ve önümüzdeki iki gün dikkat etmeye çalışın yoksa yağlar kalıcı olur. Unutmayalım. İlla yicekseniz pazar gününü bekleyin. Evde iki paket lays aldım pazatesiyi bekliyorum yemek için ( normalde pzar yerdim ama kızım görüp yemek istemesin diye yemicem kreşe gidince gündüz yerim )
Yarınki dolunayı atlatınca gitgide az çıkacak kilolar sonraki günlerde de hızlanacak kilo verimleri.

Insallah b en henüz tartartılmadım tulmadim

Merhaba cnm bşr diyetisyen ile emziren anneler olarak online diyete başkadım. Hem kilo veriyorum hem sütüm artıyor
Lohusalık cok güzel gecti. Hersey yolunda cok şükür. Sen nasılsın bebiş nasıl? 3 ayı bitirdik biz

Bu arada zencefili nasıl yapacagım?

Aaaa süpermiş. Süt arttırıcı neler önerdi acaba paylaşabilir misin? Ben lohusalık pek yaşayamadım malum evde bir çocuğum daha olunca depresyona bile vaktin olmuyo bizim de 4 ayımız bitti çok şükür. Hem bir an önce büyüsün ablasıyla oyunlar oynasın istiyorum hem de büyümesin böyle bebiş halinde olması çoook tatlı diyorum zaman öyle çabuk geçiyorki

İyi akşamlar kızlar
57.9 kg ya düştüm
Vay beeee
55 i görünce ağlarım herhalde ben. Evlenirken 56 ydım daha azını evlilik sonrası göremedim. Öncesinde ise 50-53 arası gidip gelirdim tabi bu kilolar hayal gibi gelmişti bana. Hala öyle gerçi
55 olsın biizim olsuuun
Ah bir de sıkılaşabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…