Doğum sonrası kilo verme! Hedef 57

Evet emiyor canım

Günaydınlar
Dün kahvaltıda menemen zeytin ve mercimek ekmeğimi yedim. Akşam ise bir muz, domates çorbası ve tavuk sote yedim

Bu sabah 4 yumurtalı omlet
Bir dilim mercimek ekmeği yedim

Akşama ne pişircem bilmiyorum

İyi akşamlaaar
Oğlumun sadece süt ve ürünlerine değil soğan ve domatese de alerjisi olduğu ortaya çıkınca ne yiceğimi şaşırmış durumdayım. Hadi yemekleri soğansız yaptım diyelim de salçasız nasıl olcak o iş? Var mı tarif?

Selam kızlar sizi dün gece okudum . Bende emziren bi anne olduğum için aranıza katılmak istedim . Kızım 19.5 aylık şuan .hamile kaldığıma kilom 48 di . 70 le doğum yaptım . İlk bir hafta da on kilo gitti . Hiç uğraşmadan 56 ya kadar düştüm . 56 altıdan sonra spor yaptım . Ama pek devamını getiremedim . Yediklerime çok dikkat etmeden sporla braz kilo verdim . 53.5 53.3 arasında uzun zamandır takılı kalmıştım . Bugün reglim btti ve sonunda 52.9 u gördüm . Regliden önce iki hafta boyunca haftanın dört günü leslie ve 2 günü de bölgesel çalıştım . 53 kede takılı kalınca moralim bozulmuştu ama bugün 52.9 u görünce çok sevindim . Bugün tekrar spor yapmaya devam edicem. İnşallah yediklerime de dikkat ederim . İlk hedefim 50 ye düşmek

Hoşgeldin cnm İnşallah ulaşacaksın hedefine. Azmedince neler neler olmuyor ki. Çok şükür çok yüksek kilolar vermeye çalışmıyorsun o yüzden sevin Gerçi son kilolarda en zor gidenler oluyo seni çok iyi anlıyorum . Spora devam et. Bir de beslenmeni düzenle. En çok boooool su içmeye dikkat etmelisin. Kışın istek azalıyo çünkü

Günaydınlaar
Bu sabah 60.1 i gördüm hem de dün koca tabak turşuya ve dün tuvalete çıkmamama rağmen

Günaydınlaar
Bu sabah 60.1 i gördüm hem de dün koca tabak turşuya ve dün tuvalete çıkmamama rağmen
Bende sabah şok oldum . Tartı 52.6 yı gösterdi gösterdi . Sanırım regli şişkinliğini i yeni atıyorum . Çünkü bi kaç gündür yediklerime dikkat edemiyorum . Spor da yapamıyorum . Bnce de bu son kilolar çok zor gidiyor . Herkes yeter diyor ana boyum 153. Zaten 48 den fazlası kilolu gösteriyır beni . Şu kiloyu cersem azıcıkta kas eklesem ne güzel olur . Ama yemek yapma konusunda çok üşengeçim . O yüzden kilolarda zor gdiyor

Tünaydınlaaaar
Bu sabaha 59,5 kg ile uyandım
Artık 60 lara veda etmiş oldum yaşasın
Yeniyıl hedefimi gerçekleştirmiş oldum böylece
31 aralıkta umarım tam 59 olur
Ve bir daha 60 ları hiç görmem
Madem öyle yeni hedefimiz 59!

Sabah 4 dilim mercimek ekmeği ve 3 yumurta yedim
Öğlen bir muz ve bir cennet elması
Akşam 1 kepçe nohut ve kinoa pilavı çok az marul salatası

Günaydınlar
Sabah bir muz yedim 1 lt su içtim çıktım evden
Cilt bakımım vardı kahvaltımı yapamadım yetişmedi
Dönüşte iki yumurta ve mercimek ekmeğimi yicem inşallah

İyi geceler kızlar
Bu akşam balık yedik
Yrn tartılasım var
Günlerdir uykusuzum
Kızım ateşli
Umarım bir an önce toparlar

Günaydın
Cumartesi günü tartı günüm
59.4 ile yola devam
Canim selam bayadir bakamadim babam rahatsizdi cocuklar hastaydi derken bende hedefime ulastim sayılır 60.9u gordum sonrasinda fena bi krizle buzluktan yaglama kurabiye falan cikarip yedim malesef :) senide tebrik ederim

Canim selam bayadir bakamadim babam rahatsizdi cocuklar hastaydi derken bende hedefime ulastim sayılır 60.9u gordum sonrasinda fena bi krizle buzluktan yaglama kurabiye falan cikarip yedim malesef :) senide tebrik ederim
Kuzum geçmiş olsun çok zor hastalıklarla uğraşmak. Bende günlerdir uykusuzum kızımın ateşinden.
hedef için tebrikler bence cozutmayı haketmişsin. Kalıcı kilo yapmaz öyle arada şeyler. Bende hsonu patates kızartması yedim mesela

Yılın son gününden güüüünaaaydııınnn

Hedefim yılbaşına 60 ı görmekti. Ve ben bu sabah taaam 58.9 kg yu gördümmmm yeni yıla bu başarımın gururuyla giriyorum
Aynı zamanda doğum günüm
Şimdi 29 şubatta hedeflediğim kiloya ulaşmalıyım. Kızımın doğum gününe yani.
her ne kdr başlıkta 57 desemde esas temennim 55 ti. O sebeple hedef 55 artık. Çünkü neden olmasın
En son 8 sene önce o kilodaydım evli diildim.
gerçi sadece kilo vermek yetmeyecek çünkü doğumlar ve tabi yaşlanmak cildimin elastikiyetini bozdu. Kaslarım sıkı diil artık. Sporun vakti geldi geçiyo. Yeni yılda beklentim vücudumu biraz olsun toparlamak. Hepinize sağlıklı ve huzur dolu yıllar dilerim hepimiz fit hatunlar olalım inşallah

Dogum gunun kutlu olsun canim demistim 58 gorursun diye daha kac yasindasinki canim ne yaslanmasi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…