- 4 Haziran 2015
- 91
- 38
- 88
- 33
Evet emiyor canımHoşgeldin cnm. Motive burda halletcez inşallah ya. Önce önümüze küçük hedefler koyalım. Kasım ayının bitmesine 22 gün kaldı. 30 kasımda mesela 58 olmalıyım gibi bi hedef koy. Böyle böyle daha ulaşılabilir olcak. Her ay 2 versek bahara süper oluruz bence. İlla hızla 4-5 vermemize gerek yok. Emziriyor musun?
Hoşgeldin cnmSelam kızlar sizi dün gece okudum . Bende emziren bi anne olduğum için aranıza katılmak istedim . Kızım 19.5 aylık şuan .hamile kaldığıma kilom 48 di . 70 le doğum yaptım . İlk bir hafta da on kilo gitti . Hiç uğraşmadan 56 ya kadar düştüm . 56 altıdan sonra spor yaptım . Ama pek devamını getiremedim . Yediklerime çok dikkat etmeden sporla braz kilo verdim . 53.5 53.3 arasında uzun zamandır takılı kalmıştım . Bugün reglim btti ve sonunda 52.9 u gördüm . Regliden önce iki hafta boyunca haftanın dört günü leslie ve 2 günü de bölgesel çalıştım . 53 kede takılı kalınca moralim bozulmuştu ama bugün 52.9 u görünce çok sevindim . Bugün tekrar spor yapmaya devam edicem. İnşallah yediklerime de dikkat ederim . İlk hedefim 50 ye düşmek
Bende sabah şok oldum . Tartı 52.6 yı gösterdi gösterdi . Sanırım regli şişkinliğini i yeni atıyorum . Çünkü bi kaç gündür yediklerime dikkat edemiyorum . Spor da yapamıyorum . Bnce de bu son kilolar çok zor gidiyor . Herkes yeter diyor ana boyum 153. Zaten 48 den fazlası kilolu gösteriyır beni . Şu kiloyu cersem azıcıkta kas eklesem ne güzel olur . Ama yemek yapma konusunda çok üşengeçim . O yüzden kilolarda zor gdiyorGünaydınlaar
Bu sabah 60.1 i gördüm hem de dün koca tabak turşuya ve dün tuvalete çıkmamama rağmen
Canim selam bayadir bakamadim babam rahatsizdi cocuklar hastaydi derken bende hedefime ulastim sayılır 60.9u gordum sonrasinda fena bi krizle buzluktan yaglama kurabiye falan cikarip yedim malesef :) senide tebrik ederimGünaydın
Cumartesi günü tartı günüm
59.4 ile yola devam
Kuzum geçmiş olsun çok zor hastalıklarla uğraşmak. Bende günlerdir uykusuzum kızımın ateşinden.Canim selam bayadir bakamadim babam rahatsizdi cocuklar hastaydi derken bende hedefime ulastim sayılır 60.9u gordum sonrasinda fena bi krizle buzluktan yaglama kurabiye falan cikarip yedim malesef :) senide tebrik ederim
Dogum gunun kutlu olsun canim demistim 58 gorursun diye daha kac yasindasinki canim ne yaslanmasi dahaYılın son gününden güüüünaaaydııınnn
Hedefim yılbaşına 60 ı görmekti. Ve ben bu sabah taaam 58.9 kg yu gördümmmmyeni yıla bu başarımın gururuyla giriyorum
Aynı zamanda doğum günüm
Şimdi 29 şubatta hedeflediğim kiloya ulaşmalıyım. Kızımın doğum gününe yani.
her ne kdr başlıkta 57 desemde esas temennim 55 ti. O sebeple hedef 55 artık. Çünkü neden olmasın
En son 8 sene önce o kilodaydım evli diildim.
gerçi sadece kilo vermek yetmeyecek çünkü doğumlar ve tabi yaşlanmak cildimin elastikiyetini bozdu. Kaslarım sıkı diil artık. Sporun vakti geldi geçiyo. Yeni yılda beklentim vücudumu biraz olsun toparlamak. Hepinize sağlıklı ve huzur dolu yıllar dilerimhepimiz fit hatunlar olalım inşallah
Saol cnm bnm . 36 oldum valla yaaaDogum gunun kutlu olsun canim demistim 58 gorursun diye daha kac yasindasinki canim ne yaslanmasi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?