Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

slm kızlar ne güzel bol bol emzirdim diyen arkadaşları kıskanıyorum6 buçk aylık oldu oğlum emziriyorum hala ama az az işte öyle dolup taşmıyo sütüm olsun buna da şükür.yedklerme dikkat ediyorum bakalım şu call.cd im gelrse bugün balşlıcam 1 saatten fazla yürüdüm bugünbenm yolum uzun 12 kilo vermem lazım:26:

bugünkü icraatım:

kalkar kalkmaz--2 bardak ılık su/1 incir

sabah
KK peynir
1 ceviz,3 zeytin
domates,salatalık,biber
1 dilim kepekli ekmek

kuşluk
1 elma

öğlen
4 küçük boy köfte
yağsız salata
1 dilim kepekli ekmek

ikindi
yarım paket etiform

akşam
8 kaşık dolusu bezelye yemeği
domates,salatalık,biber söğüş
5 kaşık yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

gece
1 bardak ılık tarçınlı süt
7 adet büyük boy çilek

1 saat günlük yürüyüşümü yaptım
2,5 lt su içtim,hala da devam :)

iyi geceler

arkadaşlar merhaba ben 06.10.2010 da sezaryanla doğum yaptım.87 kiloyla doğuma girdim doğumdan 15 gün sonra 76 kiloya düştüm, şimdi tam 85 kiloyum, boyum 1,65 ve 3 haftadır çalışmaya başladım masa başındayım ve anlayacağınız üzre hareketsizim tavsiyelerinizi bekliyorum:26:

Son düzenleme:
slm kızlar.sonnda call.cd im geldi dün gece başladım.az önce tekrar yaptım.2/21 umarım işe yarar:18:

cd mi aldınız?
kızlar ben indiremiyorum bana yardımcı olur musunuz call egzersizlerini nerden nasıl inderebilirim virusuz

kızlar ben geldimmm.internet hattında sorun vardı kaç gündür giremedim,bugün yaptılar..nasılızzz??
ben az dikkat edebildim yediklerime,yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
symrnecim saol tatlım önerilerin için

hımm ben de 6 ekim doğumluyumm burayı takip etmeye devam et,herkesin güzel fikirleri ve önerileri var

kızlar bugün diyetimi yapmakla birlikte çok ta kötü şeyler yaptım, çünkü biraz boşvererek, kilo olayına fazla odaklanmadan,stres yapmadan -ama kesinlikle sporumu aksatmadan- diyet yapmaya karar verdim, çünkü çok stres yapınca ne kadar düzgün yaparsan yap takılıyorsun.

işte bugünkü serseriliklerim ile beraber uyguladığım diyetim:

kalkar kalkmaz
2 bardak ılık su+1 incir

sabah
KK peynir,5 zeytin
domates,biber,salatalık
1 dilim kepekli ekmek

kuşluk
1 elma

öğlen
6 köfte (120 gr)
yağsız salata
2 dilim bEYAZ ekmek

ikindi
yarım paket etiform
2 kaşık bulgur köftesi (mantı gibi birşey,bayıldım tadına!)

akşam
6-7 kaşık bezelye yemeği
yağsız salata
5 kaşık yoğurt
1,5 tahinli çörek

artık tüm bunlardan utanarak gece öğününü yapmayı düşünmüyorum

ama sporumu yine aksatmadım,1 saat tempolu yürüyüşümü yaptım,hergün eve terleyerek geliyorum,duştan çıktığımda müthiş bir mutluluk kaplıyor içimi
2,5 lt su da içtim,şu an hala naneli yeşil çay içiyorum.

ay kızlar birşey daha,bu önemli:

apartmanımızda çok sevdiğim bir ablam var,kendisi haftada 3 gün pilates yapıp hergün bir saat yürüyüş yapıyor,üstelik menapozlu biri için kilo vermek ne kadar zor,hepiniz bilirsiniz. Ciddi ciddi kilo verdi, şu an harika görünüyor!

yani pilates hakkında tereddütleri olan varsa,öneririm. Ben zaten önümüzdeki ay başlayacağım, mutlaka deneyimlerimi burada paylaşırım.

symrnecim ben hala spora karar veremedim,valla yapamıyorum hala..baktım kızlar callanetics yazmışlar, pilates sıkılaşmak için..:26: leslie cdleri de var ama.. aa bu arada bende onlarca cd var,spor sağlık serisi,zen tekniği vs ama ben geçtiğimiz yıllarda "style gym" (dance for health) diye bir cd almıştım,çok başarılı bi gym cdsi ve eğitmenler türk,hem dans hem gym,hem de çıkkıdı çıkkıdı oynuyosun ve müthiş kalori yaktırıyor,gayet zevkli.
bu arada diyetisyenine bişey sorabilir misin canım rica etsem? bizim gibi emziren anneler için "funda çayı" tüketmemize müsaade var mı?ben vakt-i zamanında epey kilo vermiştim o çayla..
bu arada yaşasın terazi kardeşliği :13:

cd mi aldınız?
kızlar ben indiremiyorum bana yardımcı olur musunuz call egzersizlerini nerden nasıl inderebilirim virusuz

yok canım cd ye indirdi eşimin arkadaşı yaptı sağolsun.ben de indremedm pc de bi sorun var die düşündüm çünkü arkadaşım indirdi burdaki adreslere baktın mı?

hoşbulduk:)bende 24 eylülde doğum yaptım.normal doğum.85 le girdim şu an 73 kiloyum.6 ay adet olmadım çoook tatlı yedim o yüzden de:))ama almadım bakalım 5 gündür yürüyorum ayrıca call.a başladım inşallah kurtulucaz bu kilolardan 61 le hamile kaldım 57 idealim:)

selam güzel annelerr bu hafta da 400gr gitmiş benden çok şükürr:)
hepimiz sağlıkla ideal kilomuza kavuşuruz inşş..

arkadaslar ben kılomu suan takıp edemıyorum bu yuzden bılgı veremıyorum evde degılım donunce tartılabılcem ancak

hımmm,yürü sadece bence ya,valla ciddi incelme sağlıyorsun,ben kendimden biliyorum.Sonra 6-7 kg verince de sıkılaşmak için pilates yaparsın. Ben önce bir kursta hareketleri düzgün bir şekilde yapmayı öğrenip ardından evdeki DVD lerden uygulayacağım.

Perşembe günü randevum var,sorarım funda çayını.

sevgiler

ben de 24 Eylül doğumluyummm :) çok dışa dönük, güzelliğe düşkün bir çocuğun olacak,benden söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…