Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

slm kızlar 9. calleneticsimi yaptım bugün artık ilk günkü kadar zorlanmıyorum sadece tek bi hareket zorluyo beni hala bacağıma kramp giriyo resmen bende o harekette fazla zorlamıyorum kendimi
kilo olarak hala aynıyım 53,5 reglimde yakın 1-2 gün içinde olurum o yüzden baya şişlik var kilo veremedim reglim bitsin tekrar tartılcam ölçülerimi alıcam bide eski pantolonumu deniycem bakalım rahat giyebiliyomuyum :)) şimdilik böyle öpüyorum hepinizi

Benim sütümde azalma olmadığı gibi artma oldu, çünkü önceden saatlerce su içmeyen ben diyet sayesinde elimde pet şişeyle dolaşıyorum

Valla sütüm yettiği kadar emzirmeye devam edeceğim oğlumu,yaşını çıkarabilirsem ona da şükür..

Şimdi gelelim bu haftaki kontrolüme..

Sadece 400 gr vermişim, diyetisyenden fırçayı da yedim ilk kez, çünkü vücuttaki yağları yakıyorum çatır çatır ama kilo veremiyorum, sebebi de fazla vesvese yapıp kafama takmam,stres yapmam :18::18:
Benim ilk emzirdiğim zamanlarda da böyle olmuştu, "ya sütüm yetmezse,ya oğlum doymazsa" diye diye sütümü azaltmıştım birara

Bugüne dek 4,5 kg verip 4,3 kg yağ yakmışım, kadın şok geçirdi normalde millet kilo kaybedip yağlar kalırmış,yani vücuttaki suyu kaybedermiş, ben imkansızı başarıyorum ama kilo vermeyi beceremiyorum
üstelik 300 gr da kas yapmışım vücutta bu da sporun faydası işte, hergün spor yapıyorum 1 saat...

Bozo85 benim yaptığım şu proteinli diyet var ya,onu bir uygulasana, ama benim gibi stres ve vesvese yapmadan uygula, haftada en az 1 kg garantiymiş o reçete ile..tüm reçeteyi eksiksiz yaptım,spor ve suyumu da aksatmadım,sonuç 400 gr...bu hafta buraya az girebilirim, çünkü kilo olayını stres yapmamaya karar verdim, hatta önümüzdeki perşembeye kadar kilo ile ilgili hiçbirşey düşünmemeye çalışıp kendimi başka şeylere kanalize edeceğim.

Unutmadan bir şey daha, bu ay Formsante dergisi aldım, süper diyet kartları vermiş 52 adet.Tavsiye ederim, benim diyetisyenin verdiği diyetlere benziyor, hepinize faydası dokunacağını umuyorum..

Sevgiler

Dediğin diyete bakıyım canım saol. Ben kilo konusunda çok takıntılıyım :18::18:

canım proteinli diyet ducan diyeti diye bişey var o mu??

canım ya ben normalde böle yaşıyorumda çok bi değişiklik yok gerçi benim insülin direncinden kaynaklanıyo eskiden giitiğim diyetislerin saçını başını yoldurdu bu vucüt:)) ama benim bebiş 3ayını yeni b itirdi çok küçük salata falan yedimmi inanılmaz gazı oluyo sebze meyveyi kokluyorum resmen ((

kızlar bu hafta liste biraz gecikti kusura bakayın yapabilen varsa yapsın isterseniz bilg yeni formatlandı exel yok bide bizim bücürüğün gazı pig yaptı bu aralar felaket bi zamansızlık var...

ya zaten sen sadece sağlıklı beslenip, yürüyüşler yap ve bol su iç,kilo verirsin
bu arada benim bu haftaki kilomu 63,3 olarak yazabilirsin.

sevgiler

cok merak etim senin bu listeyi yaglari yaktinmi geriside gelir sanirim bana özelden yollarsan sevinirim listeni

Sonunda lazım olan başlığı buldum =)))

Herkese merhaba..12 Martta sezeryan ile doğum yaptım..Gebelik boyunca 22 kilo aldım malesef Doğum sonrasında 7 kilo vermişim..Doktorum 40 ın çıkana kadar şişliklerin iner 2 kilo daha gider dedi..Tosuncuk gibiyim..Tecrübeli olan arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak isterim..Diet için erken diyorlar 40 ım çıktıktıktan sonra başlayacağım inş. ama dikkat etmeye başlamayalım die düşünüyorum..Çok kilo aldım çoooook :84::84::84::84: Tabi önce kayısılar ile ilaçlar ile çözülmeyen kabızlığımı halletmem gerek..Bu yüzden gebelikde çok aldım..Gebelik Öncesinde de vardı şimdi de var..

allah izin verirse yazabilirsem şu listeyi inşallah bu arada az kalmış hedefine daha niye stres yapıyosun süper

boanhuar özelden mesaj atıp sana e-mailimi göndermiştim,bendeki excel tablosunu göndereyim diye..
ama bana boş mail atmadın,dilersen o adrese boş mail at ta, sana tabloyu göndereyim, geçen haftaki rakamları işler, bir sonraki kişiye gönderirsin

Canım aramıza hoşgeldin,Allah bebeğinin bahtını güzel etsin,size bağışlasın..

6.aydan önce diyet yapmanı tavsiye etmem ama kızartma,abur cubur,hamur işleri,gazlı içecekler ve ağır şerbetli tatlılar süt yapmıyor, sağlıklı beslenip bol sıvı tüketirsen ve hergün düzenli yürüyüşler yaparsan hem kilolarından kurtulur hem de bebeğini gönül rahatlığı ile emzirirsin

Kabızlıkla ilgili diyetisyenimin çözümü : sabahları 2 bardak ılık su ile beraber 1 adet ortaboy incir ye, bir süre sonra vücudunun alışmaması için bunu 2 kayısı ile değiştir.Bir de günde en az 2 lt su iç.Ve mümkün mertebe hareketsiz kalma..kabızlıktan kurtulursun

sevgiler

Teşekkür ederim..Amiiiiiiin inş.
Pufff 6 ayyy şerbetli tatlılar hamur işleri normalde de pek tüketmiyorum..Sudan başka bişey içemiyorum şuan hoşaf vs. yürüyüşler içinde 40 ımızın çıkması gerekiyormuş =)))
Çok denedim ama düzelmedi..Kayısılar kuru erikler incirler zeytin yağı hint yağı sandoloz sakızı vs. vs. 2 yıldır böyleyim ilaç da kullandım ama yok düzelmiyor kronikleşti sanırım

Lara62 işte benim her zaman yaptığım diyet bu..
Umarım işine yarar.

Sevgiler

Lara62, bu da kilom takıldığı için diyetisyenin sadece 4 günlük uygulattığı hızlı diyet..
Sürekli yapılmasını pek önermiyor, kabızlık yapıyormuş ya da bağırsakları bozabiliyormuş. O yüzden 2 gün yapıp 1 gün ara verdim sonra 2 gün tekrar uyguladım.

Şimdi tekrar her zaman yaptığım diyetime döndüm, bugün itibarı ile onu uyguluyorum.

ve bugünkü icraatım

sabah kalkar kalkmaz 2 bardak ılık su

KK peynir,yarım sarılı haşlanmış yumurta (sarının diğer yarısını oğluma yedirdim)
domates,salatalık
1 dilim kepekli ekmek
açık şekersiz çay

kuşluk
1 incir

öğlen
light ton balıklı salata (160 gr ton)
1 dilim kepekli ekmek

ikindi
yarım paket etiform

akşam
2,5 çanak garnitürlü enginar
bol yağsız salata
1 dilim kepekli ekmek
5 kaşık dolusu yoğurt

gece
yarım armut
yarım elma
2 parça çikolata (bu da kaçamağım )

ayrıca açıkhavada 1 saat tempolu yürüyüş yaptım
2,5 lt de su içtim.

iyi geceler herkese

kızlar oğlum 7 aylık oldu ve benim hala hamiş kaldığım kg ye inmeme 4 kg var onun dışında 9 kg daha var yavaş yavaş diyete başlamayı düşünüyorum, bakalım nasıl olcak

ya şu platesi hiç sevemedim ben.. siz severek mi yapıyorsunuz? yürüyüş dışında sıkılıyorum hepsinden... bu arada 71.3 olmuşum kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…