Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

kızlar kendimle gurur duyuyorum,çünkü bir arkadaşım doğurmak üzere,baby shower partisi yaptı, açık büfeyi siz düşünün artık ama kendime tamamen hakim olup ne bir parça pasta, ne de diğer tatlılardan yedim,üstelik evden çıkmadan hazırlığımı da ona göre yaptım :)

işte bugünkü icraat

sabah
2 bardak ılık su+1 incir

kahvaltı
KK peynir,2 ceviz
domates,salatalık,biber
1 dilim kepekli ekmek

kuşluk
1 elma

öğlen
3 ızgara köfte
bol yağsız salata

ikindi
3 kaşık kısır
1 küçük kare dilim peynirli börek

akşam
küçük bir tabak yağsız,domates soslu spagetti
bol yağsız salata

gece
birazdan tarçınlı sütümü içip, bir adet kivi yiyeceğim.

sabah erken saatlerde bir saatlik yürüyüşümü yaptım
2 lt kadar da su içtim,ama uyuyana kadar 1 lt daha içerim

ben de 24 Eylül doğumluyummm :) çok dışa dönük, güzelliğe düşkün bir çocuğun olacak,benden söylemesi

evet güzelliğe düşkn olacağını tahmin ediyorum:)saçlarımı yaparken eziyet eetmio hiç düzleştiriyorum dikkatle beni izlio:))karısı düşünsün dermişim:)))

Benim durum çok vahim. 7 ay oldu nerdeyse ben hala 90 lardayım. Gitmiyo bu kilolar. 1 aydır diyetteyim yok olmuyo. Acaba hastalanmadım daha ondan mı? Bi yerde okumuştum adet olmadan diyet yapmayın diye. Siz öyle bi şey duydunuz mu? ya da bu konuda bilginiz var mı?

benım doğum yapalı 7.5 ay oldu ama doğumda aldığım kilolar hala benımle 97 ama inşallah bu yaz yürüyüşle ve az yemekle vericem kasmadım ben kendimi çünkü emziriyodum ama şuan aldığım kıloların benımle vedalaşma vakti geldi bunu hepimiz başarabiliriz herkeze sabır diliyorum :81::81:

canım benm de öyle oldu hasta olmadım 6 aya yakın 1 gr veremedim.doğum haricinde.olduktan sonra verilmeye başlanıomuş die duymuştum.ben de işi sıkı tutuyorum artık 3 kilo verdim.umarım gerisi de gider:))

kızlar benim yan simitler için sorduğum soruya kimse bişi dememiş çok şikayetçiyim onlardan:2:ayrıca 3 kilo verdim:))70 oldum.call.5/21

kızlar benim yan simitler için sorduğum soruya kimse bişi dememiş çok şikayetçiyim onlardan:2:ayrıca 3 kilo verdim:))70 oldum.call.5/21

soruna ben cevap vereyim.tam orayı çalıştıran bir hareket var aslında call de.acayip işeyarıyor.yani daha önce bende yaramıştı.tabi tam olarakyapmaklazım..

canım benm de öyle oldu hasta olmadım 6 aya yakın 1 gr veremedim.doğum haricinde.olduktan sonra verilmeye başlanıomuş die duymuştum.ben de işi sıkı tutuyorum artık 3 kilo verdim.umarım gerisi de gider:))

cnm seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama adet olmayla kilo vermenin alakası yok..7 ay olmadım..olduktan sonra acaba gidermi dedim hiç fark olmadı gerçi ben bütün kilolarımı vermiştim.ama belki biraz daha gider dedim..

merhaba kızlar ben bir ara bir ay spor yapmıştım sabahları yarım saat öğlen bir saat akşam yarım saat arkasındanda bir saat yürüyüş yapmıştım ve doğru düzgün birşey yemiyordum tek yediğim şey çikolataydı çünkü tatlıdan asla vazgeçemedimi daha öncede yazmıştım canım tuzlu birşey istediğinde peynir zeytin domates vs kahvaltılık şeyler yemiştim.fakat bir ayda azyememe ve spor yapmama rağmen 3 kilo verebilmiştim. sabırsız olduğumdan dayanamıyp bırakmıştım çünkü daha çok kilo vermeyi bekliyordum. neyse asıl sormak istediğim şey eşim bana yanlış zamanda bırakıyorsun birazdaha sabırlı olup devam etsen asıl bir aydan sonra hızlı kilo verirsin diyor.uzun süre rejim yapıpda bir aydan sonra hızlı kilo veren varmı.

Hayallerim yıkıldı :2: ben ozaman biraz zayıflarım diye umut ediyordum ama ben 2 kez oldum 5 aydır olmuyorum. Aslında kilo değilde şişlik gider diye umut ediyorum

soruna ben cevap vereyim.tam orayı çalıştıran bir hareket var aslında call de.acayip işeyarıyor.yani daha önce bende yaramıştı.tabi tam olarakyapmaklazım..

süperr o zaman inşallah ben de de işe yarar:))6.günüm bugün yapıyorum hareketleri elimden geldiğince umarım oluodur

canım hasta olmadığım için tatlı krizlerim bitmedi benim o yüzden veredm yani bağlantılı diye düşündüm.hasta olduktan sonra geçti şimdi veriyorum.çok yer de de okudum da o yüzden söyledim bilemem yine de.belki ilgisi yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…