- Konu Sahibi minikkus24
-
- #2.101
ben de 24 Eylül doğumluyummm :) çok dışa dönük, güzelliğe düşkün bir çocuğun olacak,benden söylemesi
Benim durum çok vahim. 7 ay oldu nerdeyse ben hala 90 lardayım. Gitmiyo bu kilolar. 1 aydır diyetteyim yok olmuyo. Acaba hastalanmadım daha ondan mı? Bi yerde okumuştum adet olmadan diyet yapmayın diye. Siz öyle bi şey duydunuz mu? ya da bu konuda bilginiz var mı?
merhaba kızlar eşim bir ameliyat geçirdi ziyarete gelenler olduğu için iki haftadır yazamadım ben 63 kiloya düştüm
Benim durum çok vahim. 7 ay oldu nerdeyse ben hala 90 lardayım. Gitmiyo bu kilolar. 1 aydır diyetteyim yok olmuyo. Acaba hastalanmadım daha ondan mı? Bi yerde okumuştum adet olmadan diyet yapmayın diye. Siz öyle bi şey duydunuz mu? ya da bu konuda bilginiz var mı?
kızlar benim yan simitler için sorduğum soruya kimse bişi dememiş çok şikayetçiyim onlardan:2:ayrıca 3 kilo verdim:))70 oldum.call.5/21
Bel hareketleri yapsan
geçmiş olsun Allah acil şifa versin canım
kızlar benim yan simitler için sorduğum soruya kimse bişi dememiş çok şikayetçiyim onlardan:2:ayrıca 3 kilo verdim:))70 oldum.call.5/21
canım benm de öyle oldu hasta olmadım 6 aya yakın 1 gr veremedim.doğum haricinde.olduktan sonra verilmeye başlanıomuş die duymuştum.ben de işi sıkı tutuyorum artık 3 kilo verdim.umarım gerisi de gider:))
cnm seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama adet olmayla kilo vermenin alakası yok..7 ay olmadım..olduktan sonra acaba gidermi dedim hiç fark olmadı gerçi ben bütün kilolarımı vermiştim.ama belki biraz daha gider dedim..
soruna ben cevap vereyim.tam orayı çalıştıran bir hareket var aslında call de.acayip işeyarıyor.yani daha önce bende yaramıştı.tabi tam olarakyapmaklazım..
cnm seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama adet olmayla kilo vermenin alakası yok..7 ay olmadım..olduktan sonra acaba gidermi dedim hiç fark olmadı gerçi ben bütün kilolarımı vermiştim.ama belki biraz daha gider dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?