Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

slm kızlarrr bebekten nasıl fırsat buluyonus yaa call içinn yapamıyorum ben

skm canımcım ben de indrdim sonnda ingilizce ama olsn.bebek uyuduğnda yapcam ben de geceleri bişi sorcam hastayım şu an başlamaıyımmı yapmaya farkeder mi bi an önce başlamak istiyorum

Hayırlı akşamlar arkadaşla. hepinize sağlıklı zayıflamalar diliyorum.bende aranıza katılmak istiyorum 27 kasımda doğum yaptım.doğum saonrasında 72 73 gibi bir kilom vardı biraz dikkatli yemek ve sporla 67 kiloya düştüm ama verecek çok kilom var.hedefim 58 bu arada 1 64 boyum var. zaman zaman kaçırmalarım oluyor bilirsiniz iştah açıldımı tutmak zor olur. her neyse belki sizinle birlikte günlük proğramlarımı paylaşarak daha bi motive olurum düşüncesindeyim ne dersiniz işe yararmı ???

mrb canım ben de yeniyim.24 eylülde doğum yaptım ben de.ama 6 aydır sabit kilodayım sen vermişsin ne güzel.call.a başlıcaktım bugün olmadı arkadaşım indirdi bi sorun var pc de benm sanırım alamadım.yarın inşallah benm de boyum 165 kilom 73 işte umarım zayıflarız

Ben de hamilelikte aldığım 16 kilonun 14.5 kilosunu verdim ama bi 59 inemiyorum çakıldım kaldımmm :84::84::84::84::84:

Ben de hamilelikte aldığım 16 kilonun 14.5 kilosunu verdim ama bi 59 inemiyorum çakıldım kaldımmm :84::84::84::84::84:

bozocum sakin...diyetini değiştirsene..ben de çakıldım kaldım,direniyor gibi,o yüzden reçetem 4 günlüğüne değişti..

bak ne diyeceğim, yarın benim kontrolde kilo vermiş çıkarsam, benim şu 4 günlük reçeteyi uygulasana..belki senin kilolar da direnmekten vazgeçer..

yarın diyetisyenden çıkınca sana haber vereceğim.

sevgiler

ya ben artık misafir de davet etsem, ona göre yemek hazırlıyorum kendime ve açıklamasını da yapıyorum, n'apayım, yoksa misafir hep gelip gidiyor yapacak birşey yok..

evet evet ayın durumlarını takip ediyorum, doğru hatırlıyorsun. Habertürk'te Hande Kazanova'nın Ay'a Bakış ve Haftaya Bakış bölümlerini mutlaka okuyorum, orada 4 Mart tarihinde başlanan diyetlerin başarılı olabileceği, kilo verileceği yazıyordu, ben de 4 Mart itibarı ile başladım diyete..

Hergün okuyorum Hande Kazanova'yı, yine bu tip bilgiler geçerse mutlaka burada paylaşırım

benim yediklerim hemen hergn aynı, pek dışına çıkmamaya çalışıyorum ama yine de yazarım az sonra..

sevgiler

bugünkü icraatım

sabah
KK peynir,çay
1 dilim kepekli ekmek
domates,salatalık

kuşluk
1 incir

öğlen
ton balıklı yağsız salata (160 gr ton balığı,light olacak)

ikindi
KK beyaz peynir
domates,salatalık
1 dilim kepekli ekmek

akşam
yarım tavuk göğüs ızgara (200 gr kadar)
bol yağsız salata

gece
1 incir
yarım armut/yarım elma

bugün 1 saat tempolu yürüyüşümü yaptım
3 lt kadar su içtim

Ok süper olur. Ya o kadar spor yapıyorum ağır yememeye çalışıyorum (kızartma,hamur işi,ekmek yemiyorum)ama çakıldım kakdım sinir oluyorum

Bende yazıyım
Sabah;domates,salatalık,biraz kaşar peynir biraz beyaz peynir,5 zeytin,1 dilim tam buğday ekmeği,rezene
Öğlen ;yulaflı bisküvi yeşil çay
Ara da 1 galeta 1 salatalık
Akşam; bol salata biraz peynir,biraz patlıcan yemeği 1 dilim tam buğday ekmeği
Biraz önce de galeta yedim
25 dak leslie ile yürüyüş,call. egzersizi
Yediklerim sürekli böyle ama çakılıyorum sinir oluyorum

Selamm,
Bu hafta spora ağırlık verdim kızlar,bakalım değişen bir şey olacak mı?Heyecanla bekliyorum :)
Yaptığım sporlar şunlar :

Cumartesi : 5 mil leslie ( 8 km )

pazar : 20 dakika açık havada hızlı tempoda yürüyüş,bebişim uyandığı için eve dönmek zorunda kaldım,bu nedenle 20 dk )

pazartesi : 2 mil leslie ( 3,2 km )

salı : 5 mil leslie (8 km )

Arkadaşlar sütünüzde azalma oldu mu? Benimkinde oldu sanki
Yalnız benim bebeğim 1 yaşına girecek nisan sonunda,zaten 1 yaşına kadar emzirmekti isteğim,doktorar 1 yaşından sonra emzirmenin faydası olmadığını söylüyor.
Bir de benim sütüm bebişime çok iyi yaradı,kilosun maşallah çok iyi,biraz da buna güveniyorum galiba. Yeterince anne sütünden yararlanmış gibi geliyor bana.

Evet canım aslında çok yemiyorsun,sporda yapıyorsun.Kaç kiloda takılıp kalındınn,55 den sonra kilo vermek çok zorlaşıyor.

Benim sütte azalma olmadı 2 yaşa kadar faydalıymış kızım emerse sütümde olursa 2 yaşa kadar emsin istiyorum

Evet canım aslında çok yemiyorsun,sporda yapıyorsun.Kaç kiloda takılıp kalındınn,55 den sonra kilo vermek çok zorlaşıyor.

62.5 ama 62.5 inene kadar 7 ayda çok takıldım önce 65 den beri baya takılıyorum çok uzun süredir.Son ümidim regli olmak 2 kez regli oldum 5 aydır olamıyorum olursam belki şişlik giderdi biraz

Bence 2 yasina kadar emzir. Ben birkaç doktordan öyle duydum. Ben çok istiyorum uzun süre emzirmeyi,inşallah sutumuz olur

Evet bende uzun süredir 58 lerdeyim.Uğraşıp ta kilo verememek çok sinir bozucu oluyor.Ama ben spora ağırlık vereceğim,kararlıyım :)

Ne güzel sütün azalmamış... her doktor farklı bir şey söylüyor,benim doktorum 1 yaşından sonra sütün besin değeri kalmaz demişti...Aslında bebeğin hakkı 2 yılmış,dinen böyle yani...

Selamlar bende aranıza yeni katıldım kilo vermeye calısıyorum yaza fit girebilmek icin .
Sızın sayfa basındakı dıyetınızı uygulamaya basladım ..emzıren anneler dıyetını ..
bende sütüm azalmasın dıye cok dıkkat edıyorum .

Boyum : 1.65
Kılom : 58
hedefim : 50

Umarım hep beraber kılolarımızı kolayca verırız ..

umarım canım inş ben call a baktım dün biraz ilk defa burdan duydum yapmadım hiç yani günlük bisiklet sürüyorum 35 dakika plates yapıyorum eger plates yapamazsam kalça haraketlerine ağırlık vererek biraz spor yapıyorum benim kalça problemim var ölçüm 104 şu an inş istediğimiz kilolara ulaşabiliriz canım...

benim kızda 15 ayına girecek artık sütüm çok azaldı yavaş yavaş bırakıyoruz bizde memeyi..yter buna şükür çok iyi dolu dolu emdi.diyet sütte eksiklik etmez tabi sizin yedeklirinizle alakalı.yogurdunuzu sütünüzü .etinizi yedikten sonra hiç bi gerilik olmuyor.bende asla olmadı .ben diyet yapalı 2,5 ay oldu .çok iyiydi yani.sadece artık emmek istegi azaldı artık ee öyle oluncada süt azaldı bende..bence emzirmeye devam et arkadaşım gelir .asalma olmaz..yediklerine dikkat et.ceviz.bademde ye.sütünü iç.normal sağlıklı beslenmekle getmez zaten.bizimde amacımız sağlıklı beslenerek kilo vermek.inşallah tabi:)

bende2 aydan fazlA oldu diyet yapalı sütüm azalmadı kızlar maşallah.herşeyden az az yiyorum abur cubur hariç. 11 aylık bebeğim, imkanınız varsa 2 yaşına kadar emzirin bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…