- Konu Sahibi minikkus24
-
- #2.041
slm kızlarrr bebekten nasıl fırsat buluyonus yaa call içinn yapamıyorum ben
slm kızlarrr bebekten nasıl fırsat buluyonus yaa call içinn yapamıyorum ben
Hayırlı akşamlar arkadaşla. hepinize sağlıklı zayıflamalar diliyorum.bende aranıza katılmak istiyorum27 kasımda doğum yaptım.doğum saonrasında 72 73 gibi bir kilom vardı biraz dikkatli yemek ve sporla 67 kiloya düştüm ama verecek çok kilom var.hedefim 58 bu arada 1 64 boyum var. zaman zaman kaçırmalarım oluyor bilirsiniz iştah açıldımı tutmak zor olur. her neyse belki sizinle birlikte günlük proğramlarımı paylaşarak daha bi motive olurum düşüncesindeyim ne dersiniz işe yararmı ???
Ben de hamilelikte aldığım 16 kilonun 14.5 kilosunu verdim ama bi 59 inemiyorum çakıldım kaldımmm :84::84::84::84::84:
hoşbulduk symrnecim, işte geldim burdayım! ben bu işte ustayım .. demek isterdim ama diyemiyorum,bugün bursadan sürpriz misafirlerim geldi,yalan oldu beslenme düzeni deherşeyi yedik yine valla yarına kaldı yine ya off, halbuki sabah ne güzel başlamıştımmm
kendi kendime avunma notu: amaaan zaten pazartesileri diyete başlanmaz her zaman bozulur,en iyisi haftaiçi başlamak..
symrnecim,sen diyete başlarken ay'ın hallerine dikkat ettiğini falan yazmıştın sanki, yanlış hatırlamıyorum di mi?ay tutulması mı ne , bazı günler beslenme düzenini değiştirmek için daha kararlı olunabileceğini izlemiştim televizyonda da :26: bilgin varsa aktarabilir misin??
eee hani kimse yazmıyor yediklerini?! ben bugün dünyayı yedim, o yüzden yarın yazsam daha iyi olacak..
bozocum sakin...diyetini değiştirsene..ben de çakıldım kaldım,direniyor gibi,o yüzden reçetem 4 günlüğüne değişti..
bak ne diyeceğim, yarın benim kontrolde kilo vermiş çıkarsam, benim şu 4 günlük reçeteyi uygulasana..belki senin kilolar da direnmekten vazgeçer..
yarın diyetisyenden çıkınca sana haber vereceğim.
sevgiler
Evet canım aslında çok yemiyorsun,sporda yapıyorsun.Kaç kiloda takılıp kalındınn,55 den sonra kilo vermek çok zorlaşıyor.Bende yazıyım
Sabah;domates,salatalık,biraz kaşar peynir biraz beyaz peynir,5 zeytin,1 dilim tam buğday ekmeği,rezene
Öğlen ;yulaflı bisküvi yeşil çay
Ara da 1 galeta 1 salatalık
Akşam; bol salata biraz peynir,biraz patlıcan yemeği 1 dilim tam buğday ekmeği
Biraz önce de galeta yedim
25 dak leslie ile yürüyüş,call. egzersizi
Yediklerim sürekli böyle ama çakılıyorum sinir oluyorum
Benim sütte azalma olmadı 2 yaşa kadar faydalıymış kızım emerse sütümde olursa 2 yaşa kadar emsin istiyorumArkadaşlar sütünüzde azalma oldu mu? Benimkinde oldu sanki
Yalnız benim bebeğim 1 yaşına girecek nisan sonunda,zaten 1 yaşına kadar emzirmekti isteğim,doktorar 1 yaşından sonra emzirmenin faydası olmadığını söylüyor.
Bir de benim sütüm bebişime çok iyi yaradı,kilosun maşallah çok iyi,biraz da buna güveniyorum galiba. Yeterince anne sütünden yararlanmış gibi geliyor bana.
Evet canım aslında çok yemiyorsun,sporda yapıyorsun.Kaç kiloda takılıp kalındınn,55 den sonra kilo vermek çok zorlaşıyor.
Arkadaşlar sütünüzde azalma oldu mu? Benimkinde oldu sanki
Yalnız benim bebeğim 1 yaşına girecek nisan sonunda,zaten 1 yaşına kadar emzirmekti isteğim,doktorar 1 yaşından sonra emzirmenin faydası olmadığını söylüyor.
Bir de benim sütüm bebişime çok iyi yaradı,kilosun maşallah çok iyi,biraz da buna güveniyorum galiba. Yeterince anne sütünden yararlanmış gibi geliyor bana.
Evet bende uzun süredir 58 lerdeyim.Uğraşıp ta kilo verememek çok sinir bozucu oluyor.Ama ben spora ağırlık vereceğim,kararlıyım :)Benim sütte azalma olmadı 2 yaşa kadar faydalıymış kızım emerse sütümde olursa 2 yaşa kadar emsin istiyorum
62.5 ama 62.5 inene kadar 7 ayda çok takıldım önce 65 den beri baya takılıyorum çok uzun süredir.Son ümidim regli olmak 2 kez regli oldum 5 aydır olamıyorum olursam belki şişlik giderdi biraz
mrb canım ben de yeniyim.24 eylülde doğum yaptım ben de.ama 6 aydır sabit kilodayım sen vermişsin ne güzel.call.a başlıcaktım bugün olmadı arkadaşım indirdi bi sorun var pc de benm sanırım alamadım.yarın inşallah benm de boyum 165 kilom 73 işte umarım zayıflarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?