Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

Ben iyice sinir oldum 2 gün önce 62.2 ken bugün 62.5 anlamadım yemiyorum da pora da yapıyorum öffffffffffff

ben çok giremiyorum kızlar.geçen hafta 1.400 kg vermiştim süper.ama bu hafta iyi verdim hesabı sanırım çok yedim ve hiç kilo veremedim.bu bana bi ders olsun.daha dikkatlı olacğım ..

1400 süper:))ben geçen hafta başladım şu diet spor falan işlerine:/500 gr verirmiyim acaba diodum pazar günü tartılcam bakalım:44:

yapalım canım ben de yeni başladım zaten 8.yaptım bugün:)1 gün bıraktım evet 6 gün yapıp 1 gün molaymış.koşu bandım yok twist and shape var ben de de arada onu yapıyorum.3 dk bile zor oluo o ama.leslie yapmaya başlıcam 1 kez yaptım daha.hadi bakalım inşallah vercez bu kiloları

Ben iyice sinir oldum 2 gün önce 62.2 ken bugün 62.5 anlamadım yemiyorum da pora da yapıyorum öffffffffffff

ya canım tartılma sık sık off ben de kendimi zor tutuyorum zaten pazardan pazra tartılcam dedm :))sabah aç karnına tartılcakmışız çıplak :)iç çamaşırlarımla tartılıyorum ben de bakalım pazar nolcak bozma moralini tartıldığın saatlerden farketti belki de nasıl tartıldın bilmyrum ama

kızlar demet kutluay ın zayıflama çayı var zencefilli.acaba içsek olur mu bebekler emio ya geçen yaptım içinde zararlı hiç bişi yok.ama tedirgin oldum.bi bilgisi olan var mı:26:

kızlar leslie nin ne çok çeşidi var böyle.2 mil vardı bende.daha yapabilirim dedim baktım doluu:))kotamı aşmak istemiyorum siz hangisiyle yapıosunuz

kızlar leslie nin ne çok çeşidi var böyle.2 mil vardı bende.daha yapabilirim dedim baktım doluu:))kotamı aşmak istemiyorum siz hangisiyle yapıosunuz

bak şimdi sana en iyi yöntemi yazıcam kotan da dolmayacak. çünkü sıkıştırılmış bunlar.
şimdi google a leslie sansone yaz
arama motorunda çıkan 4. adrese tıkla(diyetcenter)
alt alta linkler verecek
500 adım (5dk) ile başlayan
sen hepsini geç. en altta 5 mil (68 dk) var onun linkini tıkla.
zaten 5 mil hepsinin toplamıdır.
sonra çıkan yeni sayfayı bi iki saniye bekle
açıldıktan sonra sayfanın sağ tarafında pencere içine slow download kısmını tıkla.
geri sayım başlayacaktır. sayım bitince kendiliğinden gelio gerisi halledersin zaten daha önce de indirmişsin.
hadi hoşçakal

Aynen dediğin gibi sabah aç karnına wc den sonra tartılıyorum sıkıldım ya yapıştı iyice gitmiyor inceliyor gibiyim eski kotlarım oluyor ama dar oluyor . Call ile sanki göbeğim indi gibi biraz olsada

Aynen dediğin gibi sabah aç karnına wc den sonra tartılıyorum sıkıldım ya yapıştı iyice gitmiyor inceliyor gibiyim eski kotlarım oluyor ama dar oluyor . Call ile sanki göbeğim indi gibi biraz olsada

canım sıkılaşmışsın işte ne güzel pelte gibi olup tartıda hafif çıkacağına simsikı ol tartıda fazla çık

ya bozo acaba sen de benim gibi takılma evresine mi girdin..biraz sabırlı ol,bak sonrasında düzelecek.
sadece şu an vücut bize kızıyor bu kadar az yediğimiz için ve spor yaptığımız için,çünkü yağ depolayamıyor

biraz sabır..

canım sıkılaşmışsın işte ne güzel pelte gibi olup tartıda hafif çıkacağına simsikı ol tartıda fazla çık
Orası öyle canım

Amma uzun sürdü bu takılma dönemi sinir ediyor beni iyice bide annemlerin yanına gidicem inşallah almam

1400 süper:))ben geçen hafta başladım şu diet spor falan işlerine:/500 gr verirmiyim acaba diodum pazar günü tartılcam bakalım:44:

yaramazmıı.daha fazla bile gider..ben ayın 23 ünde 3 ay olacak diyet yapalı.öyle sıkı olmyo tabi kaçamak çok oluyo ama yine iki üç günde olsa sıkıyorum anca öyle kilo veriyorum:)

kızlar demet kutluay ın zayıflama çayı var zencefilli.acaba içsek olur mu bebekler emio ya geçen yaptım içinde zararlı hiç bişi yok.ama tedirgin oldum.bi bilgisi olan var mı:26:

emzrirken mümkünse bitki çayı içmemeye çalış bence.anca yeşil çay iyidir onu bile fazla içmeyi önermiyorlar..

bende yaptın leslie.ama çok sıkılıyodım sonra.şimdi hiçyapmıyorum..evde bisiklet var onu çeviriyorum okadar.

bende öyle tartılıyorum.sabah wc den sonra..
ama şu call ı bi ben bulaıdı ya ona üzülüyorum..
yaptım indirdim sandıma ma ses var ama görüntü yok bende.hasıl oluyo hç anlamadım..(

evet canım antalyadayım.
bugün tam bir yaz havası vardı ama yine yağacak gibi birkaç gün..sonrasında da sıcaklar başlar zaten..

ah ah gelmezmi oralara yaz yaa..havasını özledim.kimi sevmez çok sıcak diye ama ben alışmıştım çok seviyordum.antalya aanyaya göre daha serin hatta.kısmetse seneye tayin isteyevegiz inşallah antalya olur:))

benim diyet nisan 23 te üç ay olacak.bu zamana kadar hep yediime dikkat ederek kilo verdim.yani diyet listem yoktu.az yedim ara ögün yaptım öyle işte gitti kilo.fakat bu saatten sonra bi diyet listesimi yapsam kendime.ama ben dyet listelerinden çok sıkıloyrum şartlanıyorum.şartlandıkçada yapamıyorum sersebs olmak bana daha rahat geliyo .özgünce veriyormuşum gibi geliyo kiloları.ama bi hafta iyi veriyorsam kilo ögbün hafta daha saldım çayıra oluyo bende..bunu bi azaltmak lağzım.o yüzdende aceba bi listemmi olsa diyorum..
benim kız emme işini bitirdi 1 hafta olacak..kızımda ayın sonunda 15 aylık olacak zaten.yetirice bol bol emdi zaten..kendi kendine bırıkması iyi oldu en azından meme kesme gibi bi derdim oladı şükür.
şimdi kürler.bikti çayları falan gibi şeyler yapabilirim.emmerken yapamıyordum ama..ne yapacagımıda bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…