- Konu Sahibi minikkus24
-
- #2.161
Ben iyice sinir oldum 2 gün önce 62.2 ken bugün 62.5 anlamadım yemiyorum da pora da yapıyorum öffffffffffff
ben çok giremiyorum kızlar.geçen hafta 1.400 kg vermiştim süper.ama bu hafta iyi verdim hesabı sanırım çok yedim ve hiç kilo veremedim.bu bana bi ders olsun.daha dikkatlı olacğım ..
ya canım sonucu tam hatırlamıyorum ama beni baya mutlu etmişti.ama kılo veremediğimden(bunu ona bağlamıştım)ve o sıralar rakam daha önemli oldugu için bırakmıştım.ne dersin bundan sonra birlikte yapalımmmı.ben yürüyüş de yapmaya çalışıyom koşu bandında.bu aralar bıraktım ama oğlum huzursuzdu.bu arada haftada bir gun yapmaman gerektiğini biliyormusun.kaslar için.
Ben iyice sinir oldum 2 gün önce 62.2 ken bugün 62.5 anlamadım yemiyorum da pora da yapıyorum öffffffffffff
kızlar leslie nin ne çok çeşidi var böyle.2 mil vardı bende.daha yapabilirim dedim baktım doluu:))kotamı aşmak istemiyorum siz hangisiyle yapıosunuz
ya canım tartılma sık sık off ben de kendimi zor tutuyorum zaten pazardan pazra tartılcam dedm :))sabah aç karnına tartılcakmışız çıplak :)iç çamaşırlarımla tartılıyorum ben de bakalım pazar nolcak bozma moralini tartıldığın saatlerden farketti belki de nasıl tartıldın bilmyrum ama
call yapıyosan kas yapmışsındır canım üzülme..
bende 500 gr vermişim 63.5 oldumm..
tebriklerr..
antalyadamıydın sen.ah ne güzel bende alanyadaydım.çok seviorum oraları.şimdi yaz gelmiştir oralara
Aynen dediğin gibi sabah aç karnına wc den sonra tartılıyorum sıkıldım ya yapıştı iyice gitmiyor inceliyor gibiyim eski kotlarım oluyor ama dar oluyor . Call ile sanki göbeğim indi gibi biraz olsada
bak şimdi sana en iyi yöntemi yazıcam kotan da dolmayacak. çünkü sıkıştırılmış bunlar.
şimdi google a leslie sansone yaz
arama motorunda çıkan 4. adrese tıkla(diyetcenter)
alt alta linkler verecek
500 adım (5dk) ile başlayan
sen hepsini geç. en altta 5 mil (68 dk) var onun linkini tıkla.
zaten 5 mil hepsinin toplamıdır.
sonra çıkan yeni sayfayı bi iki saniye bekle
açıldıktan sonra sayfanın sağ tarafında pencere içine slow download kısmını tıkla.
çok sağol canım dediğin gibi yaptım ama benm pc de var bişi takılıo.ama yarın başka bi yerden halletcem
Orası öyle canımcanım sıkılaşmışsın işte ne güzel pelte gibi olup tartıda hafif çıkacağına simsikı ol tartıda fazla çık
ya bozo acaba sen de benim gibi takılma evresine mi girdin..biraz sabırlı ol,bak sonrasında düzelecek.
sadece şu an vücut bize kızıyor bu kadar az yediğimiz için ve spor yaptığımız için,çünkü yağ depolayamıyor
biraz sabır..
1400 süper:))ben geçen hafta başladım şu diet spor falan işlerine:/500 gr verirmiyim acaba diodum pazar günü tartılcam bakalım:44:
kızlar demet kutluay ın zayıflama çayı var zencefilli.acaba içsek olur mu bebekler emio ya geçen yaptım içinde zararlı hiç bişi yok.ama tedirgin oldum.bi bilgisi olan var mı:26:
kızlar leslie nin ne çok çeşidi var böyle.2 mil vardı bende.daha yapabilirim dedim baktım doluu:))kotamı aşmak istemiyorum siz hangisiyle yapıosunuz
Aynen dediğin gibi sabah aç karnına wc den sonra tartılıyorum sıkıldım ya yapıştı iyice gitmiyor inceliyor gibiyim eski kotlarım oluyor ama dar oluyor . Call ile sanki göbeğim indi gibi biraz olsada
evet canım antalyadayım.
bugün tam bir yaz havası vardı ama yine yağacak gibi birkaç gün..sonrasında da sıcaklar başlar zaten..
Sen acaba alt yazı türkçe dublajı mı indirdin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?