Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

kızlar beni size tavsiyem daha bir yaşına gelmeden heleki emiyorsa çok da sıkı olmayan bi diyetiniz olsun.hatta ben hiç yapmadım dyet.taki 12 aylık olana kadar.kesinlikle yedim içtim.ha iyi biyşelmi bence abur cuburu kesin.bu kadar..siz o abur cuburu kesince zaten vereriniz.ama yemeginizden kısmayın.emzirmekte bunlar çok önemli oluyo.

kizlar merhaba.Ya ben hic kilo veremedim ama cok dengesiz abur cubur yedim biskuviler tatlilar.Hamilelik oncesi sekerliden nefret eden ben gebeyken bi alistim simdi birakamiyorum tatli krizi geliyor.birde ne yiyecegimi sasirdim gaz yapar diye korkumdan yemekte bulamiyorum kendime bi akil verin Allah askina.su an bol bol ekmek arasi yiyorum.kilo vermeyi birak alicam bu gidisle.Bu arada oglum 2 bucuk aylik.

Abur cuburu kezsen inan çok fark eder(çikolata bebeğe gaz yapıyormuş)yemeklerine kimyon koyarsan gazı alır

öncelikle ekmek süt yapmıyor,ekmeği kes.
abur cubur konusunda zaten sen de biliyorsun yanlış olduğunu,madem tatlı istiyorsun, canın tatlı istedikçe çilek,kuru incir,kuru kayısı,elma,armut,vs.tüket.
aklıma ilk gelen ıspanak ve kabak,ikisi de gaz yapmadığı gibi bir de kalorisi süper düşük yemekler (tabii yarım kilo yağ ile pişirmezsen)
şimdi yaz sebzeleri çıkmaya başladı, onların da büyük bölümü gaz yapmaz.
şimdiden önlemini al derim,sonra aldıklarını veremezsin.

kızlar ben yine bıraktım herşeyi yiyorum yine deli gibi hem de

bravo!
derdin ne ki bu kadar yiyorsun yaa..biraz kendini motive etmeye çalış..
tamam ben de su koyuverdim geçen hafta ama dün öğleden sonra evde kalan tüm kurabiyeleri çöpe attım, yoksa işin ucu kaçacak..
hadi kendine gel,bak yaz geliyor,moralin bozulacak sonra..

kızlaaaar 2 hafta sonra bende katılcam aranıza..
cumaya sezeryan oluyorum bebek dönmediği için..halbuki ne kadar istemiştim yine normal olsun diye..10 günlükkende listeye gireyim diyorum..listede olmak psikolojik olarak abur cuburdan uzak tutra beni diye düşünüyorum..sorumluluk olacak çünkü..
yine ilk kızımdaki gibi sağlıklı beslenerek,bolca süt yapan bitki çaylarından içerek,ekmeği azaltıp tatlı hamurişinden uzak durarak vermeyi planlıyorum...iyice toparlanıncada hafif hafif yürüyüşlere başlarım.3 ay doluncada pilates

şuan 13 kilo aldım.cumaya kadar en kötü ihtimal 14 olsa,hamile kaldığım kilodan 6 kilo daha zayıf olmak istiyorum toplamda 20 olur..
bunun 9 kilosu 15 günde kendiliğinden gitse doğumla birlikte bana verilecek 11 kilo kalıyor..offf çokmuş yaa:26:

Matamatik sorusu gibi olmuş :) inşallah rahat bi doğum geçirirsin

Şoktayım 61.7 çıktım :d hiç beklemiyordum 62.5 dim sonunda 61 li sayılarıda gördüm darısı 59 a

1 haftada 200gr vermişim üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.

ilk başlarda ne kadar versen iyidir.100gr da olsa sonuÇTA GİTMİŞ DİMİ.İNŞALLAH DEVAMI DAHA GÜZEL gelir.

hadi allah kolay doğumlar nasip etsin.
senindemi ikinci prersesin oluyor..benimde iki kızım var..göreceksin ne kadar güzel oluyo iki kızz...

çok güzel olmışsın ama doğumdan onra pek fazla gidecek diye beklehtiye girme benim her iki doğumda giden kilom farklı oldu.ilkinde 10 kilo ya yaklık gitti.ikincide 8 kilo gitti..ama inşallah bi kısmı bile gitse senin için iyi olur.
abur cubur yemedikten sonra kilonu kolay verirsin..ben bunu yapamadım ama

Matamatik sorusu gibi olmuş :) inşallah rahat bi doğum geçirirsin

Şoktayım 61.7 çıktım :d hiç beklemiyordum 62.5 dim sonunda 61 li sayılarıda gördüm darısı 59 a

tebrik ederim ne güzel işte:)

benim zaten çok gitmez.ilkinde 5 kilo vermiştim doğumda.15 gün sonra 4 daha vermiştim..aşağı yukarı yine öyle olsa diyorum ama bakacağız artık

ya kızlar ben buldum burayı ama slov dovland diyom ne geri seyım oluyo ne bişi...anlayan varsa yardımcı olabilirmi
https://...........com/#!download|7...at_Burning_Walk__68_min___Fitness_.avi|141894

benim zaten çok gitmez.ilkinde 5 kilo vermiştim doğumda.15 gün sonra 4 daha vermiştim..aşağı yukarı yine öyle olsa diyorum ama bakacağız artık

yiy iyi güzel gidiyormuş.evet öyle yada böyle gitsinde..

ya kızlar ben buldum burayı ama slov dovland diyom ne geri seyım oluyo ne bişi...anlayan varsa yardımcı olabilirmi
https://...........com/#!download|7...at_Burning_Walk__68_min___Fitness_.avi|141894

bende anlamıyorum .maalesef bende beceremedim

Mrb arkadaşlar.bende ekim 2009 da sezeryanla doğum yaptım.58 ile hamile kaldım 76 ile doğuma girdim.15 ay evdeydim ve emzirirken 15 kilo verdim.4 ay önce işe başladım ve emzirdiğim halde 5.5 kilo almışım .bende 11 kilo vermek istiyorum ve bunun için motive olmam lazım.beni de aranıza alırmısınz.bütün yazılanları okuyamadım çünkü zamanım yok.neler yaptığınızı burada neler paylaştığınızı bana da söylermisiniz. Bu arada oğlum daha hala emiyor.ama önceki kadar değil.5 gün önce kendime göre diyete başladım.çarşamba günü tartılacağım bakalım ne olacak.

sağolun kızlar 200 gr 200 gramdır deme napalım:))inşallah bu hafta daha çok veririm.69.7 oldum ayy daha çook yolum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…