- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.133
- 223
- Konu Sahibi minikkus24
-
- #2.181
kizlar merhaba.Ya ben hic kilo veremedim ama cok dengesiz abur cubur yedim biskuviler tatlilar.Hamilelik oncesi sekerliden nefret eden ben gebeyken bi alistim simdi birakamiyorum tatli krizi geliyor.birde ne yiyecegimi sasirdim gaz yapar diye korkumdan yemekte bulamiyorum kendime bi akil verin Allah askina.su an bol bol ekmek arasi yiyorum.kilo vermeyi birak alicam bu gidisle.Bu arada oglum 2 bucuk aylik.
kizlar merhaba.Ya ben hic kilo veremedim ama cok dengesiz abur cubur yedim biskuviler tatlilar.Hamilelik oncesi sekerliden nefret eden ben gebeyken bi alistim simdi birakamiyorum tatli krizi geliyor.birde ne yiyecegimi sasirdim gaz yapar diye korkumdan yemekte bulamiyorum kendime bi akil verin Allah askina.su an bol bol ekmek arasi yiyorum.kilo vermeyi birak alicam bu gidisle.Bu arada oglum 2 bucuk aylik.
kızlar ben yine bıraktımherşeyi yiyorum yine deli gibi hem de
şuan 13 kilo aldım.cumaya kadar en kötü ihtimal 14 olsa,hamile kaldığım kilodan 6 kilo daha zayıf olmak istiyorum toplamda 20 olur..
bunun 9 kilosu 15 günde kendiliğinden gitse doğumla birlikte bana verilecek 11 kilo kalıyor..offf çokmuş yaa:26:
1 haftada 200gr vermişim üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.
kızlaaaar 2 hafta sonra bende katılcam aranıza..
cumaya sezeryan oluyorum bebek dönmediği için..halbuki ne kadar istemiştim yine normal olsun diye..10 günlükkende listeye gireyim diyorum..listede olmak psikolojik olarak abur cuburdan uzak tutra beni diye düşünüyorum..sorumluluk olacak çünkü..
yine ilk kızımdaki gibi sağlıklı beslenerek,bolca süt yapan bitki çaylarından içerek,ekmeği azaltıp tatlı hamurişinden uzak durarak vermeyi planlıyorum...iyice toparlanıncada hafif hafif yürüyüşlere başlarım.3 ay doluncada pilates
şuan 13 kilo aldım.cumaya kadar en kötü ihtimal 14 olsa,hamile kaldığım kilodan 6 kilo daha zayıf olmak istiyorum toplamda 20 olur..
bunun 9 kilosu 15 günde kendiliğinden gitse doğumla birlikte bana verilecek 11 kilo kalıyor..offf çokmuş yaa:26:
Matamatik sorusu gibi olmuş :) inşallah rahat bi doğum geçirirsin
Şoktayım 61.7 çıktım :d hiç beklemiyordum 62.5 dim sonunda 61 li sayılarıda gördüm darısı 59 a
bende b hafta çok kötü itesine rağmen 500gr vermişim.az sevindim tabi
500 gr bence çok güzel 1 hafta için tebrikler
benim zaten çok gitmez.ilkinde 5 kilo vermiştim doğumda.15 gün sonra 4 daha vermiştim..aşağı yukarı yine öyle olsa diyorum ama bakacağız artıkilk başlarda ne kadar versen iyidir.100gr da olsa sonuÇTA GİTMİŞ DİMİ.İNŞALLAH DEVAMI DAHA GÜZEL gelir.
hadi allah kolay doğumlar nasip etsin.
senindemi ikinci prersesin oluyor..benimde iki kızım var..göreceksin ne kadar güzel oluyo iki kızz...
çok güzel olmışsın ama doğumdan onra pek fazla gidecek diye beklehtiye girme benim her iki doğumda giden kilom farklı oldu.ilkinde 10 kilo ya yaklık gitti.ikincide 8 kilo gitti..ama inşallah bi kısmı bile gitse senin için iyi olur.
abur cubur yemedikten sonra kilonu kolay verirsin..ben bunu yapamadım ama
tebrik ederim ne güzel işte:)
bak şimdi sana en iyi yöntemi yazıcam kotan da dolmayacak. çünkü sıkıştırılmış bunlar.
şimdi google a leslie sansone yaz
arama motorunda çıkan 4. adrese tıkla(diyetcenter)
alt alta linkler verecek
500 adım (5dk) ile başlayan
sen hepsini geç. en altta 5 mil (68 dk) var onun linkini tıkla.
zaten 5 mil hepsinin toplamıdır.
sonra çıkan yeni sayfayı bi iki saniye bekle
açıldıktan sonra sayfanın sağ tarafında pencere içine slow download kısmını tıkla.
geri sayım başlayacaktır. sayım bitince kendiliğinden gelio gerisi halledersin zaten daha önce de indirmişsin.
hadi hoşçakal
benim zaten çok gitmez.ilkinde 5 kilo vermiştim doğumda.15 gün sonra 4 daha vermiştim..aşağı yukarı yine öyle olsa diyorum ama bakacağız artık
ya kızlar ben buldum burayı ama slov dovland diyom ne geri seyım oluyo ne bişi...anlayan varsa yardımcı olabilirmi
https://...........com/#!download|7...at_Burning_Walk__68_min___Fitness_.avi|141894
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?