- Konu Sahibi minikkus24
-
- #2.141
canım ben yaklaşık 64 ile hamile kaldım.doğuma giderken korkudan tartılamadım bile.90 üzeri olduğumu düşünüyorum ama.şu an 81 kılodayım.doğum kıloma insem bana yeter.evlenmeden bende 57 kılodaydım.o zamanlar bıle kendimi kılolu zanneden ben ne hale geldimmm
bu kadar olur bende 57 kilodaydım ve kiloluolduğumu düşünüodum:)hale bak şimdi 70 kiloyumumarım işe yarar şu call.ne kadar incelmiştin canım sen.duyunca motive oluyorum ancak:)call.7/24
selam kızlar...ben şubat annesiyim...çok tatlı bi kızım var...bu yüzden çok mutluyum ama artık kilolarım beni mutsuz etmeye başladı...eşimin bana karşı tavırlarını hiç beğenmiyorum..40ım çıktı ama hala eşim soğuk davranıyo..çok moralim bozuk...havalarda soğuk dışarı çıkıp yürüyüşte yapamıyorum..bana yardımcı olun...ve lütfen destek olun... zaten balık etliydim 65-68 arası kilolardaydım geçen sene bu zamanlar... sigarayı bırakınca hamile kaldığımda birden kilo almaya başladım...hamile kaldığım ay 71 kğ oldum birden...sonra hızla kilo alarak 90kğla hamileliğimi bitirdim...eve geldiğimizde elimde 3020gr kızım ve 87kğ ben vardım şimdi kızım 50 günlük oldu bende 80.5kğyum....65 olsam süper olurum ama en azından yaza kadar 70 olmak istiyorum..olabilirmiyim sizce...heeeellllp :84:
cnm sen call yapıyormuşsun nası yapıyorsun o hareketleri ya çok zor ben sadece leslie ile yürüyorum şimdilik snrasında da mekik çekiyorum
canım acele etme ilk başta tabiki onlar gibi olmuo.özellikle karın ve kalça hareketlerinde zorlanıyorum.yavaş yavaş başladım 30 tane yaptım bıraktım.sonra da 4.günde falan set set tamamladım 100 e.sen de öyle yap.arada platese takılıodum ebru şallıyla çok nadir ama belki faydası olmuştr bilmiyorum.sende kendini zormalama öyle dene bi
tşkler tatlım ben daha yeni başladım çok zordu bıraktım lessie iile yürüyorum şimdilik vücudumda alışamadı hala spora biraz alışsın deneyeceğim tekrardan
canım lesilie kaç mil yürüyosun ben de de var 2 mil.yürüyüşe çıkamazsam yapıyorum onu.kaç gün yapmak lazım onu 5 mii varmış onu da mı indirsem
selam kızlar bazılarınız regl olunca daha rahat kilo veriliyo yazmış,bikaç ark.dan da duymuştum inş öyle olur yaa benim gibi olan varmı,11aylık bebeğim ve hiiç adet olmadım bennn
Bebeğin hayırlı olsun, 40 ın çıkmış ama sen hala lohusa sayılırsın o yüzden böyle şeyler düşünüp sıkılıyorsun. Hemen diyet yapamazsın ama dikkat edebilirsin tatlı ,kızartma,hamur işi yeme. Bol bol su iç yeşillik ye,kırımızı et,beyeaz et ve balık tüket(balık ben de süt yapıyor) hafif hafif spor yapabilirsin leslie ile yürüyüş var evde onu yapabilirsin.
canım ilk zşlaramanlar zor oluo psikolojik açıdan o yüzden sen de eşini yanlış anlıyo olabilirsin.kiloların için çok acele etme bazılarımız hemen verio ama bazılarımız ancak 6.aydan snra başlıo işte.bebeğine odaklan yavaş yavaş verrsin.leslie yap.call yap sen de ama rejim yapma.benm bebeğim 7aduylık oldu nerdeyse rejim yapmıyorum yine de sadece dikkat etmeye çalışıyorum tatlılara:)
çok saolun arkadaşlar öneriler için...gerçekten iyi moral oldu...ama şöle bi sorun var ben kızım ve evle uğraşmaktan hiç geçmiş okuyamadım..call ne meselao lessieye baktım süpermiş...bebeğimi kucagıma aldımda yaptım su gibi terledim...süpermiş saolun..geçmiş bakamıyorum özet geçerseniz bana sevinirim...bide bunları pcye indirme linklerini yazsanız çok sevinirim walla desteklerinizin devamını bekliyorum...öpüyorum sizi
selam kızlar bazılarınız regl olunca daha rahat kilo veriliyo yazmış,bikaç ark.dan da duymuştum inş öyle olur yaa benim gibi olan varmı,11aylık bebeğim ve hiiç adet olmadım bennn
11 ay mıofff
menapozluları şimdi daha iyi anlıyorumçok zormuş
kızlar selam,
dün diyetisyen kontrolüm vardı.
geçen hafta rezildi, 1 adet börek,1 adet tahinli çörek,1 paket bitter çikolata, toplamda yaklaşık 2 avuç badem ve fındık, 10-15 adet bebe bisküvisi yemiştim ve açıkçası umutsuzdum..
sonuç: 900 gr vermişim
en önemli nokta da, bu hafta da yağ yakmayı sürdürmüşüm: 600 gr
sanırım vücudum takılmayı durdurdu,eğer bunları yemeseydim 1100-1200 gr arası verebilirmişim
önümüzdeki hafta kontrole gitmiyorum,çünkü regl olacağım,regl sonrası 28 Nisan'da kontrolüm var. Regl zamanı vücut ödem yapacağı için tartılıp moralimin bozulmasını istemiyor diyetisyen.
dün akşam misafirim vardı,kısa bir mola verdim :5 adet kestaneli,fındıklı,acıbademli,meyveli ve bademli kurabiye yedim..muhteşemlerdi
şimdi 2 hafta için hazırım, 2 hafta boyunca diyet full devam, hergün yürüyüşe de devam.
bu arada dün durmaksızın yağmur vardı Antalya'da,akşam misafir olduğu için koşu bandına da çıkamadım.Birazdan dışarıda bir saat tempolu yürüyüş yapıp,akşam da 40 dk koşu bandında -3 km 200 m yol yapıyorum- yürüyeceğim.
PINKTOMATO funda çayı konusunu sordum, gönül rahatlığı ile içebilirmişsin, ADAÇAYI dışında her çayı gönül rahatlığı ile içebilirmiş emziren anneler.Adaçayını bir fincandan fazla tüketmemek gerekiyormuş,aynı şekilde hamileler de..
Boanhuar mevcut kilom 62,4 oldu bu arada,bilgine. 2 hafta konu ile ilgili bilgi veremeyeceğim,çünkü tartılmam yasak,reglimin bitmesini bekleyeceğiz.
Hepinizi öptüm.
Sevgiler,
bu kadar olur bende 57 kilodaydım ve kiloluolduğumu düşünüodum:)hale bak şimdi 70 kiloyumumarım işe yarar şu call.ne kadar incelmiştin canım sen.duyunca motive oluyorum ancak:)call.7/24
selam kızlar...ben şubat annesiyim...çok tatlı bi kızım var...bu yüzden çok mutluyum ama artık kilolarım beni mutsuz etmeye başladı...eşimin bana karşı tavırlarını hiç beğenmiyorum..40ım çıktı ama hala eşim soğuk davranıyo..çok moralim bozuk...havalarda soğuk dışarı çıkıp yürüyüşte yapamıyorum..bana yardımcı olun...ve lütfen destek olun... zaten balık etliydim 65-68 arası kilolardaydım geçen sene bu zamanlar... sigarayı bırakınca hamile kaldığımda birden kilo almaya başladım...hamile kaldığım ay 71 kğ oldum birden...sonra hızla kilo alarak 90kğla hamileliğimi bitirdim...eve geldiğimizde elimde 3020gr kızım ve 87kğ ben vardım şimdi kızım 50 günlük oldu bende 80.5kğyum....65 olsam süper olurum ama en azından yaza kadar 70 olmak istiyorum..olabilirmiyim sizce...heeeellllp :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?